הבדיחה היומית

הבדיחה היומית

חשבתי על משהו שיגרום לאנשים לחייך....בייחוד לאחר שאתמול בערב לא סיפרתי למאיה את הבדיחה שתתן לה את החיוך של הבוקר. לשם כך אני אימצתי את מירב המוחות בשביל לגרום למאיה לחייך עעעעעעעעד השמיים. (וכמובן, לכולם) 2 עירקים נפגשים. אחד מספר לשני שהוא קנה פאזל אבל הוא לא מצליח להרכיב אותו השני אומר לו: תנסה למיין את החלקים לגדולים וקטנים, וככה תנסה להרכיב ההוא חוזר הביתה מנסה להרכיב את הפאזל, וחוזר אליו ואומר שזה לא הולך אז החבר מייעץ, תנסה למיין את החלקים לפי צבע, וכל פעם תרכיב צבע אחר....ואז תחבר את הכל. הראשון חוזר הביתה, מנסה להרכיב, חוזר אחרי יומיים לחבר ואומר שזה לא הולך. החבר מייעץ לו להרכיב קודם את המסגרת, ואז להתחיל להרכיב פנימה...ושוב פעם העירקי חוזר הביתה, מנסה להרכיב וזה לא הולך. החבר מתעצבן.....ושואל אותו: ``תגיד לי, מה הבעיה שלך להרכיב את הפאזל?! בכלל, מה מצויר על הפאזל?`` ההוא עונה: ``תרנגול`` והחבר עונה: ``איפקי עליקי ביקי, עוד פעם קנית קורנפלקס``

אוף!

יש לי בקשה.. אחרי כל בדיחה לצרף הסבר... כי אני קשה כמו לא יודעת מה ואני לא מבינה בדיחות.. עכשיו זה יתריד אותי כי אני לא מבינה.. אוף.

t@gel

New member
יעני...

הוא קנה את הקורנפלקס של קלוגס שמצוייר על האריזה תרנגול (לסמל את ארוחת הבוקר...כי התרנגול משכים קום) והוא טמבל שחשב שזה בפאזל........

באמת, לא הבנתי למה....

קמתי בבוקר בלי חיוך. כבר חשבתי שהוא הלך לו לאיבוד כמו שקרה לblue יקירנו. אבל אז הלכתי לשם וחיפשתי נו, אתם יודעים איפה - באיבוד. לא יודעים? טוב, אז ככה - הולכים ישר, עד שמגיעים לסוף העולם ושמאלה. שם זה איבוד. בכל מקרה, הוא לא היה שם. והנה עכשיו אני מוצאת אותו. תודה לך, תומר. על שהחזרת לי את החיוך. שלך מאיה

אני שמח לשמוע...

בכל מקרה.....אני חושב שבדיחות אסור ``להסביר``...מי שרוצה הסבר...שתיכנס אליי לאימייל....זה מאוד מפדח להסביר בדיחות פה :) תומר. וכמו שאני אומר, האושר הוא ידידו הטוב ביותר של האדם. תאהבו את החיים, והחיים יאהבו אתכם.

t@gel

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותי חומד :) חיחיחיחיחיחיחיחיחי :) LOL

למעלה