הבדיחה היומית 2

Master Stav

New member
הבדיחה היומית 2

כן אני יודע שצריך לשמור אחת לכל יום אבל בכל זאת .... היום קיבלתי יותר נכון ניזרק בחצרי ( על ניקיון דיברנו ?) עלון מספר 5 של מנדי....רק חינוך מנדי תוקף את גולברי וכותב : 1. תכנון אורבני לקוי 2. כמות התושבים עלולה להכפיל את עצמה בשנים הקרובות 3. הפקרת היישוב בידי סוחרים 4. פועל יורת של הדברים זיהום אוויר וכדומה .... 5. ואני תוהה...גולברי גם רצח את קנדי ? מה עם ארלוזורוב ....ורבין אתם בטוחים שזה יגאל אמיר ? כלומר אי אפשר לטעות ולחשוב ולו לשנייה שאני מאלו שמחבבים את גולברי מה לעשות אני לא מחבב שקרנים, אני לא מחבב אנשים שאינם עומדים במילתם אני לא מחבב אותו להמרות היותו כפי שכבר תיארו אותו לבבי שדלתו פתוחה בפני כולם ( רק זהירות אם תגיד משהו שהוא לא אוהב תקבל תלונה במשטרה על תקיפה ) ואם זאת .....האם גולברי אחראי על התכנון האורבני המלא ? האם גולברי אשם בהכפלת כמות האנשים בשכונת צורן על ידי רמת אמיר ? האם גולברי מפקיר את הישוב בידי סוחרים בגין שני הדברים שציינתי ? כאמור ...אני לא מחבב את גולברי ואני חושב שצריך להחליף אותו אני אפילו מאמין שמנדי מתאים לנהל את המועצה יותר ממנו אם כי זו לא מחמאה גדולה שהרי ....גם ילד בן 10 ינהל את המועצה טוב יותר מגולברי לטעמי .... אבל העלון הזה ...עלבון לאינטליגנציה של כול אדם חושב .... וירתה מכך מתחיל להימאס לי שאנשיו של רבינוביץ מעיפים את הפליירים תוך החצר שלי מבלי לשאון אם אני רוצה או לטרוח ולשים את הכתוב על מיפתן ביתי כפי שעשו יחד בתנופה ו/או יצחקי ..... איך כתבת מנדי יקר ...הכול זה חינוך ....אם כך חנך את אנשים ל2 דבירם בסיסים 1. נקיון .... 2. דרך ארץ ..וזה כולל אמת בפרסום כל שכן כבוד לאלו שאתה רוצה שיבחרו בך . באלו נכשלת בעיני כישלון חרוץ !!!

אכן תכנון אורבני לקוי + הכפלת מספר תושבים

סתיו, מה שמנדי אומר הוא אמת לאמיתה !!!!!!!! להלן העובדות: אכן, תכנון אורבני לקוי וזה בלשון המעטה: אין תוכנית אב, אין עבודת מטה עם מסמכים שבוחנים חלופות ובוחרים אחת לפי קריטריונים שקופים. אין יעדים במונחים של מספר תושבים, ואין גזירה מהיעדים הללו (כי אין יעדים) של מתי יקימו גנים ואיפה, מתי יקימו בתי ספר ואיפה, מתי יסללו כבישים ואיפה. אין שום תכנון שמתייחס לשיקולים ירוקים (שאני יודע שחשובים מאוד גם לך). שוב אני פונה לאיציק ואומר אם אני טועה ויש תכנון תציג לי אותו ואשמח להתנצל. לגבי הכפלת מספר התושבים: היום לפי הלמ"ס אנחנו 18,000 בקדימה-צורן, תמ"א 35 אומרת שאנו צריכים להיות 20,000 עד שנת 2020. בפועל תוך 4,5 שנים נהיה 26,000 לפי מהנדס המועצה, ו30,000 לפי הנתונים שדודי אריאב אסף והצליב ממספר מקורות, עד 2020 נהיה כנראה 40,000. גולברי טוען שיש סעיף בתמ"א 35 שמבטל את כל מה שכתוב בה ומאפשר לו להגיע לאיזה מספר תושבים שהוא רוצה. הפעילים בקשו שיציג חוות דעת משפטית לעניין, וטרם התקבלה... בשיחת טלפון שנוכחותי שניהל גולברי עם מהנדס משרונים (שחכתי את שמו), כדי שיאשר לי את העניין, המהנדס אמר שאינו מכיר דבר כזה. למשל, גם חבר המועצה עו"ד אילן דגני שעובד במנהל ומכיר את התחום חושב שגולברי פועל בניגוד לתמ"א. ובכן סתיו תדמיין את המצב עוד 4 שנים כשכבר היום אין מקום בגנים ובבתי הספר והפקקים בכבישים, וכו'... כשיצטרפו אלינו עוד לפחות 8000 תושבים, ותוסיף לזה חוסר תכנון, לדעתי המצב עלול להיות מאוד מאוד לא נעים. וכדי שכל מי שביישוב תושבים ומנהיגים יפנים את זה. לגבי שאלת האחריות של גולברי למצב. אז כן יש לו אחריות. ברור שיש דברים שהוא לא יכול למנוע. אבל יש צעדים שהוא צריך לנקוט כדי להתכונן למצב. ובטח שהוא צריך לשאוף בכל כוחו שלא להחמיר את המצב. דבר ראשון צריך לתכנן, וזה בדיוק באחריותו. כדי לדעת מה לעשות בכל שלב, ולא להגיע למשבר ולפעול בשיטת כיבוי שריפות. צריך כבר אתמול היה להתחיל לבנות בתי ספר וגנים. וכן להתחיל לעבות כבישים כמו מצומת פרדסיה ומצומת בני דרור עד צורן. ולמשל צריך לא להגיש תוכניות הפשרת קרקע שהיא מחוץ לתמ"מ. מה שבתוך התמ"מ חייבים לבנות. אבל ללכת ולהוסיף קרקעות שיבנו עליהם כשלא חייבים, איזה אינטרס זה משרת מעבר לכסף לבעלי הקרקע ? לכן מה שמנדי אומר הוא אמת לאמיתה !!!!!!!! מי שצריך גיבוי במסמכים ועובדות אשמח לתת, למרות שאחרים ואני כבר נתתו הרבה פעמים גם בפורום הזה וגם בפורום כפר קדימה-צורן למען איכות החיים והסביבה. להבא סתיו, אני מציע שאם אתה לא מכיר, תציג קודם שאלה, לפני שאתה רץ לקבוע שמנדי לא אומר אמת. תודה גל

Master Stav

New member
צר לי גל לא מסכים איתך

אני מסכים שהאיש לא יודע לתכנן בשיט כלום ... מצד שני האחריות על מה שקורה לא חלה עליו אלא על חוסר ההתכוננות .... אתה הרי יודע שאני בצבעים ירוקים מקדמה עדנה ...אבל צר לי יש גבול גם לטורלנס שניתן לנכס לכל דבר וזו אצלי לפחות עברה את הגבול 1. הפליירים של מנדי מזהמים את החצר שלי ואת הרחוב, פשוט זורקים אותם בחצר למרות שב2 צעדים ניתן להניח אותם על מיפתן הדלת , אגב יחד בתנופה וישי יצחקי טרחו לשים על מיפתן הדלת 2. אשמתו של גולברי היא אשמת המועצה ב5 השנים האחרונות למרות ההתנגדויות הירוקות של "המתנגד הסידרתי" ובדוק בבקשה פרוטוקולים אתה תופתע אני יודע ... 3. לומר רק חצי אמת משול בעיני לשקר גס ....כך שפה אכן מי שעיצב עבור מנדי את הפלייר האחרון עשה לו עוול ופגע לפחות בעיני באמינות שלו , כאשר זה מצטרף לטעות מכון מנדל הטעות בתפקידו של אדס בהנהגת ההורים הוא אינו יו"R ועד ההורים בלב רן ....צר לי יש פה בעייה אמיתית .

Master Stav

New member
להלן תגובתו של גידי בליכר

בוקר טוב לכם מחברי הפלייר של מנדי השאלות שאני שואל את עצמי כאשר אני רואה את הפליירים שלכם מלכלכים את הישוב (לא לומדים אצל מנדי – המחנך - שלא צריך ללכלך?) הן: ? אם מחברי הפליירים מאמינים למה שהם כותבים? ? האם הם כותבים את זה רק מתוך חוסר הבנה ? (אני לא רוצה לחשוב על החלופות האחרות) ? האם הם חושבים שכל הציבור מטומטם? תגידו לי, גולברי אשם בתכנון ? האם התב"ע של רמת אמיר נקבעה בזמנו של גולברי? (רמז לתשובה: התב"ע נקבעה לפני עשר שנים ויותר בזמן שצורן היתה שייכת למוא"ז לב השרון) האם גולברי אשם בכך שתמ"א 35 שמדברת על צפי של 20,000 תושבים (בעוד כמה שנים) "שכחה" שאיחוד קדימה וצורן לבד מביא לישוב של כ 17-18 אלף נפש כבר היום (בלי גידול טבעי, בלי פיתוח מאושר)? ונניח שמנדי יבחר (הוא לא) אז ? הוא יעצור את הבניה ברמת-אמיר? (רמז לתשובה: לא, הבניה שם תימשך) ? האם הוא יפנה את כל תקציבי מע"צ (חל"ל) לפיתוח מיידי של 561 562 (רמז: למע"צ יש עוד כמה כבישים בארץ, ו 561 562 יקומו עם או בלי מנדי) שאלות אלו מחדדות את אי-הבנתם של מנדי וצוותו במהות העיסוק המורכב שנקרא מנהל ציבורי בכלל וניהול מועצה מקומית בפרט חברה, צאו מהסרט, תחפשו אצל מנדי דברים טובים, אילו דברים הוא עשה (חוץ מניהול בית הספר שלו)? איפה "המנהיג המסומן" היה בשנים האחרונות? מה הוא תרם לקהילה בישוב? (תשובה של "השקיע בבית הספר שלו" אינה תשובה נכונה, כולם עובדים ומשקיעים גם בקהילה), למה הוא צץ רק לפני הבחירות? כמה זמן יקח לו ללמוד את הישוב? (רמז: הוא לא יצטרך ללמוד אותו.....) חוץ מהשמצות מרושעות מה עוד יש לו למכור? האם מנדי מתחייב להישאר חבר מועצה במקרה ולא יבחר לעמוד בראשה? (אולי "אנחנו לא ראויים" שישרת אותנו בתור חבר מועצה אם לא השכלנו להמליך אותו עלינו) האם הוא יתרום מזמנו וממרצו לישוב אחרי הבחירות? אין לנו זמן מיותר שאנשים חסרי נסיון יתאמנו עלינו בברכה גידי בלייכר מספר 5 ברשימת גולברי

yonib1231

New member
אשם או לא אשם - מי שמלכלך זה מנדי

בסופו של דבר הלכלוך ביישוב הוא מהפליירים של מנדי. במקום לרחוץ בנקיון כפיים ובדרך ארץ מעדיף מנדי ללכלך ולטנף לנו את היישוב. חישוב פשוט: 5 פליירים כפול 5000 עותקים = 25,000 ניירות מפוזרים ביישוב. אם מצמידים את כל הפליירים של מנדי אחד לשני מתקבל שטח של למעלה מ-300 מ"ר. נוסיף לזה את מאות הפלריגים שלו הוגענו בקלות לשטח של דונם וחצי. אני מציע לקחת את כל המשטח הזה ולעטוף בו את הבית של מנדי למען יבין אחת ולתמיד לכלוך מהו. כמנהל בית ספר הייתי מצפה ממנדי לטיפת יושר ושמירה על החוק, הנקיון והסדר, אבל מנדי ככל הנראה פיו וליבו אינם שווים. הוא אומר שהוא מחנך אבל פועל בכל דרך שנוגדת את תפיסת החינוך שלו. אני אלך עם זה מעט יותר רחוק מקרה היפותטי שבו מנדי נבחר מנדי אומר לשמור על החוק - אבל מנדי עובר על החוק ודורס אותו בכל פעם. מנדי אומר חינוך חשוב - אבל מנדי לא עוסק בחינוך כי הוא עוסק בלהחזיר טובות למי שהריץ אותו. מנדי אומר לשמור על הניקיון של היישוב - אבל מנדי שומר על ניקיון האזור שלו ועל האיזורים של אלו שהריצו אותו. זה מוביל אותי גם לתהיות נוספות בדבר אנשי רשימתו של מנדי ותומכיו, אבל זה כבר נושא לפוסט אחר.

למעלה