הבגרות במחול

ש ו ר ט י

New member
הבגרות במחול

מחר. אחרי שלוש שנים של שקידה יום- יומית במגמה, אחרי 13 שנים של מחול בלתי פוסק. נמתחתי, נפצעתי, נתתי את נשמתי, פיתחתי דימומים ברגליים ושטפי-דם בברכיים, ובכל זאת נהנתי מכל רגע. מחר הוא היום הגדול, תוצאה סופית של כל מה שעשיתי. להראות לכולם ולעצמי לאן הגעתי אחרי כל כך הרבה שנים- רגע לפני שנעלי הבלט מתחלפות בנעלי צבא שחורות ובגד הגוף למדי חאקי. לי רק נותר לומר לכם, שרובכם קטנים ממני, להנות מכל רגע. תרקדו, תאהבו את זה כל עוד אתם יכולים. המחול הוא השפה של הגוף ותמיד תישאר לי פינה חמה בלב לתחום הזה. עכשיו רק נותר לי להנות מאירועי הסיום. תרקדו את החיים ותעריכו את זה

TheBlackFairy

New member
../images/Emo50.gif לך../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif../images/Emo60.gif

באיזה בית ספר את לומדת
.

שיהיה לך בהצלחה בהמשך../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

את יכולה להסתכל על הריקוד כתקופה שהיתה יפה וטובה ולהמשיך הלאה. אך את יכולה להמשיך לרקוד גם בגיל מבוגר אם תרצי. לא חייבים להיות רק מקצועיים כדי להמשיך לרקוד. וגם בתקופת הצבא את יכולה להמשיך לקחת שיעורים. ישנם מקומות שונים המאפשרים זאת. למשל בסטודיו B,מחולה בת"א. ששם את יכולה לקנות כרטיסיה או להיכנס לשיעור בודד כשתוכלי אם את משרתת רחוק. אני מעל גיל 30 ועוד רוקדת. ולוקחת שיעורי בלט. ומתכוונת לרקוד כל חיי. אז זהו. שאת יכולה להחליט שזו היתה תקופה טובה ונפלאה ולהמשיך הלאה בחייך. ואת יכולה גם להחליט שאת מעוניינת להמשיך את הכיף של הריקוד. ולשזור זאת בין יתר פעילויות חייך.
בכל אופן. המון המון הצלחה בצבא לבהמשך!

ש ו ר ט י

New member
תודה לכולכם!

הבגרות הייתה טובה מאוד... הייתי בשוונג ונתתי את כל כולי. היה כיף אדיר ונראה לי שהלך לי טוב. בכל מקרה, אני מרגישה שלמה עם מה שהיה וחושבת שעשיתי הכי טוב שאני יכולה

ש ו ר ט י

New member
עידכון...

קיבלתי את ציוני הבגרות הסופיים שלי במחול טכניקה: קלאסי- 99, מודרני- 99. כמעט 100, ממש כמעט! אבל אני מרוצה, זה מעולה והיה כיף גדול. עכשיו רק נשאר קומפוזיציה וזהו. אוי אני אתגעגע

למעלה