הבגידה/ש.ג

הבגידה/ש.ג

הבגידה/ ש.ג לא היית כאן, זוכרת, היית בחו``ל עם כמה חברות נסעת לטיול נשארתי לבד, אני אהובך חיכיתי, ספרתי ימים לשובך שבוע עבר, שבועיים עברו געגועי לא פחתו, הם רק התגברו יצאתי העירה, בודד כל כך ראיתי אותה, היא הזכירה אותך שלחתי מבט, רק אחד בחיי חייכה כמו שאת מחייכת אליי נגעה בשערה, חשבתי עלייך לא יכולתי יותר להיות בלעדייך זרקתי מילה, זרקה לי תשובה אחרי עוד מילה, פתאום התקרבה הבושם שלה היה כמו שלך התקרבתי יותר, הייתי מוכרח רציתי אותך, הרי את יודעת איך גופי נמס כשאת בי נוגעת הושיטה לי יד, אני נאחזתי לא אמרה לי את שמה, אני לא שאלתי הלכתי אחריה אל דירתה נכנסו ביחד אל מיטתה עצמתי עיניים והיא היתה את הייתי איתך כל הלילה כמעט לא יודע מה יהיה גורלי אם את הבגידה יום אחד תגלי תאמיני, אני אוהב רק אותך ומה שקרה, היה ונשכח אני אוהב אותך, אוהב עד כאב וכל יום שעובר, יותר מתאהב הלילה ההוא זה סודי הנכלם תבטיחי שלא תעזבי לעולם

libertad

New member
שאלה לך ולכולם

אם הסיפור הוא וידוי (כלומר אמיתי). הייתי רוצה לשאול שאלת סקרנות. מה יותר קשה? הבגידה? השקר? או הפחד לאבד אותה בגלל הטעות? אשמח גם לתשובות מאחרים.

1איב

New member
לי היה יותר קשה

לחיות עם השקר. כשבגדתי אז איכשהו זרמתי בתוך כול מה שהיה ורק אחרי שהכול קרה חשבתי מה הלאה. היה לי קשה להיות עם החבר שלי (בזמנו) ולהסתכל לו בעיניים ותמיד היה פחד שאולי הוא יגלה או אולי הוא יודע ומחכה שאני אתוודה. אני שכבתי עם חבר שלו אז היה עוד יותר קשה כי היינו באותו חברה והם היו החברים הכי טובים ופחדתי שזה יתגלה. מה שאכן קרה.... מקווה שעניתי לך על השאלה נ.ב מחר על הבוקר אני הולכת לעשות בדיקת דם לברר אם אני בהריון. תחזיקו אצבעות בשבילי איב

קרני

New member
שאלה...

האם זה נכתב מתוך המצפון? הסליחה? האם זה באמת מה שקרה (הדימיון, המחשבה על החברה...?) או שזה טיוח של העובדות? האם זה באמת מתוך געגוע לאמיתי או שזה חוסר של יצרים בלתי נשלטים? מצטערת, אבל אני לא מסוגלת להבין את הבגידה על כל רבדיה... זה מעין דבר שאני לא מקבלת בשום סיטואציה. בכל אופן, אני מניחה שההרגשה לא ממש בשחקים, ושיש המון רגשות אשם וצער רב... לא נעים, אבל אני מקווה שזה ניסיון כזה של כוויה וצער, שקירבו אותך יותר אל האהבה האמיתית העצומה שעולה מתוך הכתיבה. מאחלת לך ימים טובים יותר של אהבה וסליחה...

סתם שיר

קרני, סתם שיר להנהתכם, אין צורך להילחץ, ס``ה אם נהנתם סבבה, אגב אם הייתי יכול להלחין אותו בסיגנון מיזרחי..זה היה מושלם. :) ואגב אישתי כתבה אותו.

קרני

New member
מושלם!!! :)

יופי חתולון, הכנסת את כל בנות ישראל ללחץ היסטרי (אך מתון... ;-)) ובסוף מתברר שזהו סתם שיר, ושעוד אישתך כתבה!!! גדול מהחיים!!! :)) זה רק אומר שזה היה שיר מעולה!!! :)) נפלנו ונפלנו בגדול, אבל יאצק תמיד נופל ו... קם (גם שב``ק ס`, אבל זה כבר לא כל כך קשור... :)) יום טוב חתלתול... @ @ J U

למעלה