הבגידה הגדולה

הבגידה הגדולה

שבוע שעבר הרגליים אישרו לי מה שחששתי ממנו כבר זמן רב. הסקוני שלי האהובות מגיעות שוב לקיצן והחשש שהן אוטוטו נגמרות לי החל לעלות עם הנחייה מהמאמני שכדאי להחליף רגע לפני הסוף ורגע לפני עין גדי (אם וכאשר, או אם בכלל
). פתאום היתה לי תחושה שזה הזמן לבכות מערכת יחסים הדוקה של ארבעה דגמים זהים של סקוני שהחלפתי זה בזה. הן היו הפעם הראשונה שלי, הן עטפו אותי באהבה גדולה וגאווה אחרי שהצלחתי להתמיד 30 ד של ריצה ושכנעו אותי שאפשר יותר. עברנו ביחד משברים, פציעות, נפילות, זיעה בוץ, ג'יפה וצ'יפים וכמה קווי סיום צנועים, אבל עכשיו זה נגמר
. וכך, יחסים מונוגמים עם משברים מדי פעם (אוקי, הרבה משברים) ובכי אבל סך הכל
גדולה, באו לקיצם. אהבה בוערת שהסתיימה בהחלטה פזיזה לבגוד, במחשבה- משנה נעל משנה דורבן. שעתיים של התלבטות בחנות בין אסיקס מפנקות יחסית לברוקס ספרטניות הולידו התחדשות (שקלתי להתלבט עד הבוקר אבל האיש החביב שהראה לי את נפלאות נייקי, ניובאלאנס, אדידס- השם ישמור, ואחרים, רצה כבר הביתה)- יש לי ברוקס חדשות
(חבל שאין אייקון של נמר. נסתפק בבעל כנף בשביל הפואנטה) קבלו אותן! הן מכוערות, הן קצת נוקשות, אבל אני מקווה שהן יאהבו אותי ואני אותן. הבוקר כשהמבול שטף את ת"א, ארזתי אותן לחדר כושר בעצב והתרגשות. עד עכשיו אני מתביישת להסתכל לסקוני שלי בשרוכים
wish us luck!

Good luck with your new

relationship
ושאלה: איך בוחרים נעלי ריצה? אני נעזרת בסקוני די אקראיות ונייטרליות, משתמשת במדרס מתקן.. הן נעימות לי כמו כפפה לרגל, אבל האם הן עושות את העבודה הכי טובה? אין לי שום מושג.

תודה!

מנסיוני הפעוט, ויש כאן רבות טובות ומקצועניות שיוכלו לתת יותר אינפו'- כדאי ללכת לחנות "שמבינה"- פרו ספורט/ טיים טריאל בת"א. הם עושים מיפוי של כף הרגל עם תוכנת מחשב + ניתוח של הריצה שלך יחפה (אצלי למשל יש קריסה פנימית קשה) ולפי כל הנ"ל מראים לך נעל עם מענה לצורך שלך - בכל חברה. כל חברה טובה מחזיקה דגם כזה או אחר שמתאים לקשת גבוהה/קריסה וכו ואז את רצה על ההליכון עם כל הדגמים שזיקקת, ותכל'ס מהמרת על משהו שמרגיש לך הכי נכון. אם הן נעימות לך, וטוב לך, ויש לך מדרס- ואין בעיות- הידד. יש שמועה מבוססת שנעליים פגות תוקף (הבולמים שלהן הולכים פקקט)לאחר X ק"מ, בדרכ 700-800, אז צריך מדי אי אילו ק"מ להחליף, ואת הישנות למסור/למחזר/לשלוח לאפריקה (בחנויות נעליים יש איסוף לצורך זה).

vivikoob

New member
בהצלחה עם הברוקס

אני מתה עליהן. התלבטתי אם הן יפות אבל העיקר - הן תומכות. ואפילו שאומרים שהמראה ממש לא חשוב בנעלי ריצה. לנו זה קצת משנה,
לא ?

יש גם טיים טריאל ברשפון - מקצוענים!!!

שווה את המאמץ ואני מגיעה מנהריה עד לשם

ofec bar

New member
תתחדשי! איזה כיף לך!

איזה דגם של ברוקס? אני נורא מתגעגעת, לאקסיום שהיה פעם, אבל כבר לא מייצרים כזה... אני חושבת שהיו לי 7-8 דגמים של אסיקס נימבוס בזה אחר זה, בגדתי עם קיאנו פעם אחת (אבל אבל אבל זה היה חסר משמעות! רק למרתון אחד!) ושילמתי מחיר כבד של דלקת בגב. אני עכשיו על האדים של שני הנימבוסים האחרונים ושל נעלי שטח בנשימותיהן האחרונות, ועדיין מפנטזת על האקסיום... אם לא יהיה לי רעיון יותר מוצלח בקרוב אני אלך שוב על הנימבוס, למרות שהכף רגל שלי משתוקקת לאיזה חידוש ביחסים.

נראה לי שאדרנלין זה הדגם

אתמול היה ניסיון ראשון של שעה על מסילה. הן התנהגו יפה, למרות שמרגישות קצת קצת גדולות
אבל סבבה. התפנקתי גם בשרוכים מסולסלים- אליפות! אם יש משהו שאני ממש אבל ממש גרועה בו זה (כמה מביך) לקשור שרוכים. תמיד נפתחים לי, גם קשר כפול. וסופסופ ההמצאה הגאונית הכעורה הזו פותרת אותי מהצורך להתעסק. נו, עכשיו נשאר רק לרוץ..

אוהבים אותך, סופר-מייפל../images/Emo23.gif

גם אני ממש גרועה עם שרוכים. איפה קונים שרוכים מסולסלים?

מזדהה לגמרי עם הבגידה - אצלי זו האהבה הראשונה

רצה בנעליים של סאקוני שקניתי לבד לגמרי, בלי להבין כלום מהחיים שלי, במגה ספורט. האיש שלי רץ רק עם סאקוני כמו שהוא רוכב רק על טרק. כך שמעתי שהן טובות. המוכרת בחנות הסבירה לי שיש דגמים מיוחדים לפלטפוס, אז לקחתי מה שהיה לי הכי נוח. אלו הנעליים שרצתי איתם לראשונה שלושה קילומטרים שנראו לי בלתי אפשריים. שרצתי איתם את נייקי וכו' אבל עכשיו עין גדי בפתח וכנראה שהסוף מתקרב. לא יודעת אם תהיה לי מערכת יחסים כזו כמו עם הראשונות... ניסיתי להדחיק את כמות הק"מ שרצתי וזה לא עוזר, חישוב פשוט הראה לי שבשלושת החודשים הראשונים, כשהתחלתי מ13 ק"מ שבועיים, הגעתי ל300. מאז זה רק עלה, מסתבר.... השבוע יש לי דייט משולש עם אחותי והמדרסן שלי. נראה לי שאבקש ממנו להתאים לי נעליים חדשות. יש לו ברוקס וסאקוני במחירים שווים עם הנחות למזמיני מדרסים והוא טוען שהוא יודע להתאים את סוג הנעליים לרגל. אז בקרוב הבגידה.....

למעלה