הבאר 2- פרק 40- buena suerte

YossihNew

Well-known member
אז מה יקרה עכשיו כשגם זימרי נחטף?

איך סופיה ויואב יגיבו לבידוד כשיחזרו?

איפה כל הנעלמים... אה, חטופים?

והכי חשוב- מה שי תעשה עם החומר המשלשל?

YossihNew

Well-known member
עזבו את יואב, חטפו את זימרי! בטח גילו שהוא היה היטלר במערכון ההוא של אייכמן והבינו שלא עצרו אותו! למה אתם מגיבים בצורה כזאת נונשלנטית כאילו אנחנו באשמורת וקמנו לעוד חטיפה? איזה שוטרים? יוסי כהנים, מסתבר. כולל את אשת אכיפת החוק שכולנו צריכים! שי?

שמחת זקנתי, רועי והשטויות שלו מאילת. כלומר שזה ארק דמות, שי. אמה חמודה.

סופיה, את משכנעת מאוד, אבל זה לא יעבוד. איך באמת? סופיה, את מעלה את השאלות הנכונות. מה, יש לה תליון גילגמש? קללת אימפריוס? אל תגידי שיואב גאון. אה, לערוך. כמו פעם. שוב החור בגדר? למה סופיה מסבירה להם ב... תנועות מוגזמות מאוד שהם שפת סימנים?

מי היה מאמין. יואב עוזר לכולנו. אבל אל תשכח שסשה בט'8. מהר! מהר! אה. אוקיי. מבצע כץ את נבו מתחיל עכשיו. הוא יוסי, אני יוסי, כוווווולנו יוסי! היא הגר. אתה אוהב טיפות משלשלות? מה יש לך, אתה תסריטאי?

אני מאמין. מה אני, שוני סטרטינר שמכחישת חיסונים? ורק את מוריס לא עצרו? כן, היא יודעת לכתוב. מגיע לו אבא טוב. אילנה בשיחה מעצימה. שאפו ענק.

גם יעל כץ ונועם נבו רואות בכך יצירת אומנות. גם שי הצילה את היישוב.

דבילים. ואפילו בלי "מהר! מהר!". התקדמנו מאז.

עצרו את אשת אכיפת החוק שכולנו זקוקים לה. שרון תטפל בשאר, אכן כך. אה, הן ברחו. הן יותר נורמליות. אבל הכי חשוב לחגור.

עילי, אתה והתקשורת כולכם חלק מהקנונייה. כי היא מסתורית כזאת, עילי! מסתורית! זה הקטע שלה!

תמיד נכנסים לוואנים בסוף.

"כל מיני חומרים"? בלי באר אין עוד עונה! לא יודע, זאת נראית לי כמו אכדיה עם שם של שחקן כדורגל. ירון, אולי די עם שחקני הכדורגל? בחייאת? אנחנו נעשה אותה סיסיליה טולין? וזה יגע להם בעור.

ריאל מדריד. בסדר. זורלא באמת בן אדם שלילי.

זה נראה כמו מגי בלי שינוי... זה לא נראה לי יעזור. חבר'ה, אנחנו קונים את מגי ככה?

חכם, סשה. אם יש לה מיליון.

יש כפתור סודי כסוף! לא ידעתם?

זה בדיוק כמו ההחלפה של המבחנות בנעלמים. בדיוק. עכשיו על בסיס נעלמים 3 נסיק מה יהיה בעונה הבאה. חבר'ה, זאת מגי עם תסרוקת אחרת. איך הם קונים את זה? לא הבנתי למה נרקיס נתקעה פתאום?

ומהר, כי מגי תשבש.

בושה! יורו! חבר'ה, מי קונה את מגי ככה? ולמה היא לא חשבה את זה לפני?

אוי שיט.

למה זורלא לוקח תמיד דברים מניקול פודבלני?! למה?! מה יש לו ממנה?!

כרגע אפשר רק לשפוך.

מגי, אני נעלב אישית ממך. טוב? זהו זה. אתה לא עוצם עיניים, זורלא.

לדחוף אותה לבאר העבר? אה, אוקיי. לא, הגר, רעיון יפה.

זורלא נראה סובל. אוקיי, הכול היה שווה כדי שנשמע את אילנית בן יעקב מזבלת את השכל בספרדית. אבל לא עבד. לא עבד. מי קנה את מגי?

לא טוב. ממש לא טוב. דני?​

שיר m

Well-known member
לאאאא דני לאאאא

איזו מעולה אילנית יעקב. הפרק הזה כל כך שלה.

למעלה