היום כמעט קרה הדבר הגרוע מכל. נכנסתי לספריית ילדים ומה אני שומע? ילדות שמקשיבות בטלפון וברקע אני שומע "זה מחק לעילי שנה מהחיים". מהר מאוד ברחתי מחשש הספוילרים.
רואים? גם למוריס יש לב. בדיוק כמו לסופיה. באר העבר? יש גם עתיד? כן, בנו. כן. הוא בדיוק חזר מאחת. תשאל את ריטה. תקימו סניף של נפגעי מוריס. אמירה ארגמן גם תהיה שם. שוב "לשקר אותך"? נרקיס, אם זה היה אמיתי היית מה זה מאחרת... רגע, איפה השומר ולא עצר אותה? אני לא סומך על מוריס שיעזוב את הכת לגמרי. היחידה זה בעצם אשמורת! הדרך היחידה להפיל את היחידה. מסכנה נרקיס. אפרופו, אתמול ראיתי את לירז בפרק של האחיות המוצלחות שלי. גם שם היא חיילת כמו במפקדת. כן, באמת איך?!
יואב, אתה מה זה אידיוט. הוא לא הוציא מילה בעימות שם. אני מרחם על מורלי. אשת אכיפת החוק שאנו צריכים חזרה בשלום. יצור הצופן בכלל בכראמל. את עם בנו באיזו צורה...? הדבורה שאצל מגי. כן, גם אני חשבתי שזה זורלא. אבל זה סתם בגלל שיש לו חיבה להרוס לסופיה. אתם קראתם שנרקיס מספרת גם חתולים נחמדים?
זימרי לא גנב לה את ולקיריה? כן, בדיוק.
איזו אימהית היא הייתה בשעת אפס. איזו מרושעת היא פה. אפרופו, אתם יודעים שאידון (אלת הנעורים) היא אשתו של בריגי- אל הכתיבה והיצירה, שהגר שייכה לעצמה בכוח רגנארוק? גם הצצתי וקראתי על גיירוד הענק ומימיר. בקיצור, הגר/סיוון שיקנאג'י תמיד יודעת על מה היא מדברת. אה, הגיעה ילדה בוכה בחוץ. אני אוהב אותה מאוד, את הילדה הבוכה. היא תמיד הייתה חכמה.
זימרי, שחררת?! היית צריך להחזיר לסופיה! הבדלים עצומים בין השניים.
שיעור ספורט, אני מבין. אבל מה עם הדבורה השנייה? אנשי כתות שאוכלים סינבונס זה עוד נחמד בהשוואה למה שהם אוכלים בדרך כלל. אההההה ספוילרים אני בורח!!!!!!!!!!!!! סליחה, הגר. זה פשוט היה קרוב. אלינור, את חוזרת בתשובה. נכון? אידיאולוגי? איזה אידיאולוגיה? וכמה אלינור מנותקת! בהשוואה לשירי המקסימה.
תיזהרו ששי לא תלשין עליכם שוב. אחרי שנטשת אותה, אתה מתכוון, נכון, יואב? בדייט שלא אמרת לה שהוא דייט! אה, היא רק לא יכולה.
איפה שי?! איפה שי?! את צודקת, דני. אגב, אף אחד לא שם לב שעילי מתנהג מוזר? שיחה צפופה ונהדרת.
זה היה מעברון מוזר...
זימרי עסוק כרגע. אלינור, אנחנו עושים לך התערבות. אור אשטון כזאת נהדרת. ומה עם ליעם, מתי הוא חזר ומתי אלינור הספיקה להשיג חבר?! למה בר סביר עושה את זה כזה מנותק ומפחיד? זה נראה כאילו היא שטופת מוח. למה אני מרגיש שאלינור תעשה משהו בעייתי? שירי לא עשתה כלום! היא נשמה!
אה, היא הגיעה לפה! וזה לא גולו. והנה שי.
הגר, את לא מתקשרת, סגרנו את זה בכמה פרקים בעונה הראשונה. נראה לי שגם הגר קצת משתגעת. הדמויות מתחילות להשתלט על הקונפליקט אחרי המחצית. יואב. למה יש לך מבט?
נו, אמרתי לכם שאנשים ישימו לב שהוא לא בסדר! הגר, את יודעת מה את צריכה לעשות. תשתמשי בקול המספרת שלך ותספרי לו את כל הסיפור. אל תאמין לה, עילי. אתה חבר של נטע! עילי, אתה יכול גם להצטרף לאוג וליונתן בקרב האנשים שזיכרונם נמחק ושכחו את אהובותיהם. רק שלי אין תמונה עם הזוגיות שלכם, רק לרועי יש עם רומי.
זה מקריפ. איזה מזל שאנחנו לא באשמורת, שם תמיד ילדים יכולים להיכנס לכל מיני מקומות. לא מאמינים במנעולים. זורלא זורח בכת. כל סמרטוט שלא יודע לחיות מוצא שייכות. תמיד הקבוצות בעלות השם הכללי מדי בוגדות בסוף במוריס. ואילנית נמצאת שם איפשהו בדרך.
בדיוק כמו עם יאיר והצמיד. אז ג'מוס בטח יעזור להם הפעם. במקום להגיד "ילדודס" הוא ידבר במבטא רוסי. ספרי את זה לשרון! אשת אכיפת החוק שאנחנו צריכים החליטה לא להיקשר לאנשים ולהביא ילדה מתרומת זרע. ואני בטוח שהגר היא הילדה האובדת של פיזנטי. תחשבו על זה! פיזנטי בטח היה מרוויח המון כסף מתרומות זרע, זה רק להביא בכוס. בנוסף, להגר יש חיבה מוזרה לקפוצ'ונים, בעונה הראשונה היא ישבה עם אחד בבית, שרון הורידה לה ואז כשהיא הלכה היא שמה אותו שוב. לא עוד פעם איטליה. די. ללאנדן! לא.
אוי שיט. אבל איזה נורמלי אבא של דני?!