הבאר- פרק 8- יש לזה שם

YossihNew

Well-known member
👿

אז איך היצור המוזר נראה?

האם החבורה תצליח ליצור קשר עם זימרי?

ומה היצור הזה בכלל רוצה?

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
מה זה? האזעקה! אתה!!!!!!!!

הכלבים משתגעים בגלל היצור, זה לא חשוב? יואב, למה אתה אידיוט? לבד בבית זה בכלל חברה של עילי. אין עורך דין? בנודיס? בנו כועס היום. אימא שלו תמיד חולה. להגר יש נאומים נחמדים. יצור על טבעי זה לא שם, הגר!!!!!!!!!!!!

שפירא או ברקו או וואטאבר… אי אפשר להשתמש בעיתון ככיסוי? הגר לא בדיוק… השוטר הכי טיפש מאז דובי.

פאק, זה לא אשמורת? נינה, אנג'לה… זה מעניין.

ליאת חשודה מדי. מצד שני, גם בסתווית, היום אימא של בנו, חשדנו (שיר חשדה) ומה יצא מזה? כלום. מה זה משנה באיזו כיתה אתה, אתה תראה אותם בכל אופן. בנו, אתה יודע, בנות… שקט, שאולי. אה, יואב! זה התפקיד של ליאת? המנהלת החכמה? כי אין כאלה מבוגרים, כולם עם אינטרס. אולי בנו ישתף פעולה עם שי?

יואב שיקר לך, בנו. הוא מטומטם.

פלקט… חברנו הטוב. לא מבין, אתם לא צופים בנעלמים?!

אני כבר מרגיש שראינו את הסצנות האלה… וכמעט עם אותו שחקן. בטח, יואב, בטח. ומה הדמות קרטון? בארון, בנו. אני מעדיף את אמה. למה צריך שייצא מהארון? הוא לא יוצא מהארון.

והנה זה משתבש. כמו תמיד. למרפק, הגר. חשוב מאוד. למה יש דמות קרטון של ברקו שפירא?

אי אפשר להשתמש בעיתון כתירוץ? בית אהרון זה לא מרכז פשיעה. גם על אשמורת דיברו ככה.

תמיד מקפחים את הגר.

היא לא עלתה שלב. פלוס.

תמיד מסתבך, מעיין בלום. למה יואב פה? למה הוא פה? להתחבא מאחורי הדלת!!!!!!!!!!!

תמיד היה מטומטם, הברקו הזה. אבל רגע, זה אומר שנעלו אותו כבר. עוד פעם. למה אתכם? הגר רואה דברים.

הגר מספרת סיפור יפה.

אבל אם ככה מי כלא אותו מלכתחילה? מימיר, הבאר. לא, הקלטת הושמדה.

הגר, זה לא קרה. שי נקנקה את כולם שם… נאיבית אימא שלה. שחקנית טובה, אבל נאיבית. ותוציא את הסוכריה, ברקו, בחייך! חברים, אני ראיתי כמה נפילות בינוניות בחיי. זאת הבינונית ביותר שבהן. להגר עצוב, נכון? עצוב. הגר, למשוך זמן!

מי זה הם? שוב לתחנה…

משהו לא בסדר… ברח?! זה מסתבך והולך. המשאף… שיט.​

למעלה