מי מדבר גם איתה? אוי, המשטרה. רגע, אז בסוף היא כן האמינה להם... נו, הלך לו השרת/מורה.
ועוד בדאוס היית השוטרת שהכי הבינה מה קורה! את וקובי מחט שהוא בעצם יואל. אסגארד זה עולם האלים במיתולוגיה הנורדית… לא?
למה חיפשת, גולו? למה? לשי בטח ממש כואב, זה סבא שלה. את כן כמוהו! וכמוני! אני חושד במנהלת, היא מופיעה יותר מדי. שי כועסת. נכון. ימים טובים יותר… לא בעולם של ירון ארזי. סתום, גולו. אבל למה אסגארד? אולי זאת איזו אגודה סודית!
לא זכרתי שזימרי אסתמטי. מי זה? מלגזה? אני לא מבין, היצור רודף את זימרי?
הן מתחברות יפה. ממש חמוד. על מה אתן מדברות, בנות? איזו סדרה? כן… חשבתי ככה… אבל אל תדאגו, בנות, אולי תהיה עונה רביעית ביישוב יותר נורמלי… הוא חמוד למות, חתיך לגמרי, אבל רק שתדעו שאני פגשתי אותו בתחילת העונה ובסופה! אור אשטון, תהיי בשקט, לכי תעזרי לאחותך להתחזות לגבר!
אוי, הגר, מה נורא בלהשתגע מהסיפורים? מה, טוהר? לא, לא יודע אם תהיה עונה שלישית לזירה. אודי, תירגע, לא לקרקר. היי, היי, גאליוסים, מה אתם עושים פה? שקט, אני צופה. לא לזרוק! הגר! בושי! בושי לך! סתם פתאום…
איזו נשמה את, שי. נשמה. למרות שאני חושד שאת ואבא שלך מתכננים להשתלט על הסדרות. גולו, לך. נכון, שי, היא הייתה מתה. אני אוהב ספרים. אה, יואב הטמבל… לא, שי, הוא לא ירצה מב… לא. הוא אוהב רובוטים. עוד פעם המטאפורה של אהבה זה אבוקדו? היא מבינה, אבא שלה טבח.
על האידיוט. להפך, דני, היא לא נורמלית בכלל. מה היא מצאה בו? למה תמיד בנות מלכותיות ביישובים מוזרים נמשכות לאנשים דבילים? חוץ ממך, אגם, פרט לעונה השנייה את סבבה. אז עם מי יהיה האידיוט בסוף? כי הוא חרא של בן אדם. הוא יכול, הוא יכול, לא ראיתם סדרות נוער? הוא רצה להיות הבן שלה! אף אחד לא הכריח אותו!
למה הקאטר? למה ליאת חשודה? מה היא רוצה?
אהבת חיי… מה?! מי אמר את זה?! אני לא אמרתי אהבת חיי! אני לא! אני כן. גולו, לך הביתה. יואב, אל תהיה אידיוט. יואב, אתה אידיוט! לא אהבתי אותך עוד במלון של פיני. לא, שי, זה יואב המטומטם, לא הגר! תהרגי אותו, לא אותה!
רואים חזרות? לא, צפוף עם הפרק של הקורונה עם שניכם! לא? נועה קורעת אותי במבט.
הספרייה זה שם, הגר. היי, בן אדם, אל תגיד לי ששכחת מנטע! רק בגלל שהיא עם נאיה… ברור לך, רועי, שהם יהיו ביחד, כן? שי מזכירה לי את הבית. מטאפורה בחוג… תעשי לי מטאפורה!
איזה פסל מוזר. למה זוהר שטראוס צועק? שוב פעם כולם היו חברים בבית הספר… מה רע בסיפורי האגדות והמיתולוגיות?! מה הבעיה בסיפורים שמשתלטים על החיים?! שקט, טוהר, אני עסוק!!!!!!!!!!!! הכלב?
נצטרך למצוא את הכלב, טמבל. אימא של בנו חולה תמידית. יואב, תמיד היית הדביל בחבורה. בסדר, גם עם פיזנטי למדו… יואב, אתה אידיוט, בנו, אתה צודק, ג'מוס… מה אתה קשור? אם רק לאשמורת היה משוגע…
בן אדם, בעולם של ירון ארזי אין צורך לפרוץ! וברור שהאזעקה תפעל. יואב, אתה טיפוס מוריד. אה, ספר. קלטת… בוא'נה, אנחנו זקנים. מבחינתם וידאו… זה ישן. אבל מה היצור? לבחור יש נטייה להסביר דברים חשובים בקלטות. יצור ממים? זה שם… ורק שלא יהיה מהמים של אשמורת…