משום מה אני לא מאמין שליאת לא רעה. ידעתי שאין מצב שמימיר תלה את הפתק הזה. מההתחלה חשדתי.
זה הקרוואן של חדווה! לא? אבא של בנו. היא הכירה את אבא של בנו… אבל מי אבא של בנו היה? נראה עוד מינים של יצורים בעונות הבאות. יאיר סורקין תמיד עם מטרות זדוניות! מימיר לא רע, הגר. יואב יותר רע ממנו. אגב, הבעיה היא שבעונה הבאה היצור לא יצא מהבאר! אז השם לא יהיה רלוונטי! פלואיד? עכשיו הבנו. למרות שאני בעד שנעבור ליישוב החדש שהתגלה- אשמורת! מצאו שם מים נחמדים. סורקינים ארורים. חוץ ממך, שי. אצלך זה לא קרה כי רועי חטף את זה במקומך! ובאמת מה הוא רוצה, יאיר? להפוך את בית אהרון לשממה מורעלת? הגר אחלה נשק.
לא היית נסערת, שרון. להבהיל? בתים? והיה זום מלחיץ על יאיר. והמנגינה מוזרה. התכנית הגדולה? יום העלייה? אתם תעשו פה התקהלות?
ככה את, הגר. ילדה שאני זיהיתי את מלכותיותה בעוד שרועי חשב לעצמו "המלכה בכלל זאת ההיא שמתגאה בשמירת נידה כי היא הצטלמה איתי ושמה עליי יד, וחבר שלה שהיום לא חבר שלה צילם אותנו". זה באמת קצת דומה לדברים מוזרים… גם שם יש אחת כזאת.
היא לא מנהלת קולית כמו כרמלה. כרמלה רקדה סלסה! למה הגר לא רוצה?
הגר בטוח אמרה סבבה. הגר, הגעתי למסקנה שאת יונתן באמת. את מיועדת. בעונה הבאה צפי לשחרר יקום מקביל! סליחה, מספרת זאת הדמות הראשית. מה הבעיה עם סבבה?! קרעת, שי. אבל גם אני. בנו עומד לגלות משהו במחקר…
טחינה עם קטשופ זה שילוב בין בגרות לילדותיות ואין לי מושג מה היא חושבת לעצמה. בנו עומד לגלות משהו בזכות העבודה הזאת. לאימא של בנו יש מלא סיפורים! מספיק לכתבה בחדשות סופ"ש!
חיוך גדול התפשט על פניי. אבל הוא באמת טמבל. כן, מלכות מגלות אמת על המשפחה שלהן. יופי, שי. שקט, גולו. אני גבוה! אני ג… לא שומעים אותי?!
לא יפה, יאיר. רגע… הוא קרא לילדים שלו שי ורועי? מה הסיפור פה? בינתיים… והצמיד לא אמור להשפיע על יאיר? חוץ מלאבא של בנו בטח… נכון, שי. אבל רועי לא הבחור הכי טוב במשפחה. הנה, משפיע עליו. מה אתה מסתיר שם? מה התכנית שלך? היומן. הנה שי נכנסת… הנה זה מתחיל…
בואי נתחיל בלספר את זה שאת כמעט אלוהים, נטע שפיגלמן. לסיפור על הילד יש פואנטה? או שהוא רק כדי שהגר תבין שהיא צריכה להילחם גם?
בסדר, אז היא הבינה שהיא צריכה.
לפחות זה לא בפרק האחרון כמו יובל! לפחות עם שי יש לנו זמן איכות! היי, בעצם זה שתי מלכות! בריגי על שם ברגי, אל הספרות והשירה (מתאים להגר).
תנו לי לנחש, 25% מהמוח שלה? יונתן, שברו לך את המונופול. קשה אימוני מיועדות. אז זה רק פחות מחודש, כל הסיפור. אז נרוויח, יאיר סורקין ילך מא… לא, רגע, כוחות על טבעיים לסורקין זה לא טוב. 10.3? זה אשכרה התאריך שכל העולם התחיל להתפרק בגלל הקורונה… נשבע לכם, סוף פורים ולמחרת היום התחיל כל הבלגן, אמרו לקשישים להישאר בבתים, התחילו הגבלות התקהלות, אחרי עוד יום שביתה, עוד יום סגר… היו אז רק ארבעה חולים.
וכנראה יהיה עוד אסון השנה...שי!!!!!!!!!!!!!!!!!