מעניין מה מימיר עושה בכלל. היא מרגישה רוחות? זה לא אמור להדהד כל כך, חבר'ה. נעול.
יאיר? לכולם יש אבי שעוזר להם. אני לא סמכתי עליו מעולם, תדעו לכם. איש בלי לב שמנצל חולות במחלות.
רוח, רוח. קטעים מסרטי אימה… איך אתם לא מאמינים ברוחות אבל בשדים כן? ברור, מי שמתפצל… הוא מפוצל בסוף בגלל מסור חשמלי.
הגר?
זה היומן של… רגע! אהרון סורקין היה הרע? עוד פעם נעלמים. עוד פעם האבא של המלכה מרוויח מתרמית. עוד פעם נרי מנצל את המצב הבעייתי ומרוויח כסף, הנוכל הזה! מה הוא כועס מהשורה? למה אתה מרים את הקול, יאיר?
איפה בנו, לעזאזל? לאן ה… לאן… מקריפ פה ברמה. אמרתי שאין שום בעיה לדמיין מה שאתה כותב, נכון, טוהר ואודי? כן.
יאיר הזה נחשי. למה הוא צריך את הילדים?
כי פה זה המרכז של הספירלה. לא? יש כאן רוח. אפשר להפסיק להשתמש במילה 'רוח'? בנו! אבל מה ה… והוא נהנה מאוד. משהו נראה לי חשוד מאוד בסיפור של מר עולב… זה נראה מוזר. מה בנו הראה להם?
יודע הרבה. איזה מוריס? מוריס המלך והשוטר מהיישוב הסמוך?
הצמיד! החפץ היחיד שיכול ל… חייב להגיד שלהגר לפעמים יש נאומים יותר מדי מתיימרים, כאילו "תראו כמה זה מפחיד וכמה אני אומרת דברים שרומזים שיהיה רע מאוד ומפחיד". מה יש לך, עולב?
מין קמע כזה. הוא לא כזה הגיוני. ועכשיו נשבר לי משהו: חשבתי שאומרים "מילה" ולא "מיילה" בנוגע לעץ.
הוא אוהב ספירלות.
אבל לפני שנייה הייתם אימא גרושה ובן מאומץ של הגרוש שלה… ברור, בנו כולו לב. או… עולב… נועה קולר היא אלוהים. זה הכול. דני לובשת חולצה שאומרת שאפשר להיות מוזר. יואב מדביק אתכם בטיפשות? ועכשיו כולם ביחד: עולב!!!!!!!!!!!!!!!!
יאיר מפחיד אותי. ממש.
גם בראש גדול היא הייתה חרא. רק שבעלה היה פחות רע שם. מחכה ששי תגלה…
במקום זה הגיע הזמן שרומי תטפל ביאיר, ששוב מנסה להרוויח כסף מהצרות של כולם. רועי… רועי זה בדיוק מי שיכול להשתמש בצמיד. המים… המים... למה לבני הופמן לא היה יצור כזה?