הבאסה של השנה

adik

New member
הבאסה של השנה

שלום קוראים לי עדי ואני בונה באגי כבר איזה חודשיים (מנסה) קניתי שלדה ממישהו והתחלתי לשפץ אותה אני עובד על הבאגי הזאת כל יום מהרגע שהיא אצלי ובאותו זמן מחפש מנוע עברתי כבר הרבה יחסית למישהו שמחפש בסך הכל מנוע ויש פה עדים לזה עד שאתמול מצאתי מנוע!!! טוב אתמול באתי אל הבחור סגרנו מחיר קניתי תמנוע והתחלתי לפרק אותו טוב אחרי הרבה יזה ודמעות המנוע יצא והבאתי אותו הביתה בתקווה ששום דבר לא ישתבש. אז בא אלי חבר שהוא מוסכיק וחובב באגים מושבה ואמר לי שהמנוע לא טוב כי אחרי שסובבנו אותו הוא נתקע אני הייתי בביאוס של השנה אבל הוא אמר לי שיש איזה סיכוי הוא אמר לי לעשות כמה דבסרים ובסוף זה היה "רק" חלודה והצלחנו לסדר את זה טוב אז הוא אומר לי אני זז תרכיב עם עוד מישהו את המנוע טוב אז אני קורא לחבר שלי שיבוא לחבר איתי את המנוע והמנוע לא נכנס מנסים מנסים והוא לא נכנס טוב אני קורא לחבר שלי זה המוסכניק ונחנו מנסים טוב מה מסתבר שהגלגל תנופה של המנו גדול מידי או יותר נכון הגיר קטן מידי אחרי שיחה ארוכה עם בני (שדרך הגב המון תודה לך) הבנתי שכנראה הגיר שלי שהיה על הבאגי הוא מתחת לשנתון 50 והמנוע מעל ואז הגלגלי תנופה שונים בגדלים שלהם. בקיצור אני עכשיו יושב בבאסה של החיים שלי שאני יודע שעומדות לפני שתי בררות 1.למכור את הבאגי אחרי כל מה שעשיתי וכל העבודה שהשקעתי בה למכור 2.נוסף לזה שחרגתי כבר מהתקציב שלי אני צריך עכשיו לחפש גם גיר חדש טוב תודה רבה לכם הקשבתם לי וזה אז ביי עדי

zxram

New member
שנתון 50?

בעיקרון זה לא כזה סיפור למצוא גיר לגרמנית.... זה דיי נפוץ וזול ולמה לא לקחת מנוע של סובארו? תבנה מתאם בין המנוע לגיר...זה מה שעושים כדי לחבר מנוע של סובארו למיטב הבנתי...

adik

New member
אני לא יודע איך בונים

אני ברצון ינסה, אתה יודע איך??? עם כן אני יבוא אליך אפילו עם הדברים החוצים שתלמד אותי

למעלה