הא.

הא.

חבר שלי בא מאמריקה והביא לי את THUD! ממף, זהו. אני לא אפרסם תמונה של הכריכה משתי סיבות: 1. אפשר למצוא תמונה שלה בשניות באינטרנט. 2. הפורום הזה כבר מספיק מוצף בתמונות של כריכות, והכריכה הזאתי במיוחד, על ידי אנשים כמו הגזבר, שמשיגים ספרים חדשים בקצב מהיר עד להכעיס. לאמור "מימימימי, אני הראשון בפורום שיש לו את הספר החדש של פראצ'ט, מימימימימי!". ייקח טיפה זמן עד שאגיע לקרוא אותו, אני צריך קודם לסיים את חולית ואת הכוכב האדום של היינליין (כל קשר לכוכב האדום של פראצ'ט הננו מקרי בלבד... אני מקווה). וכמובן, אותו חבר תמיד מביא לי ספרים מאמריקה, בלי שום התחשבות בעובדה שעדיין לא קראתי חלק מהספרים שהוא הביא לי לפני שנתיים. זה התחביב החדש בשנים האחרונות, "בואו נאריך את רשימת הקריאה של רוני עוד ועוד ועוד כדי שהוא ימשיך להתייסר בעוד ספרים שהוא לא קרא מביטים אליו מהמדף במבט מבויש ומתחננים שיפתח את העמוד הראשון". שבוע טוב

ויימס

New member
תתחדש!

חוץ מזה, זו הייתה חתיכת הודעה ממורמרת.

זה קורה לי

יש לי מצבי רוח כאלה, שחוש ההומור שלי נהיה ציני להחריד... ואז אני בדרך כלל יושב מול המסך בעת כתיבת ההודעות האלה ומגחך לעצמי במרירות. אני מתאמן, אני רוצה להיות מבוגר דכאוני וממורמר כשאהיה גדול! (אתם רואים, זה לא היה הומור ציני
) פשוט אל תתייחסו.

liame

New member
שליחה שאולי אני מתבלבלת

אבל THUD! הגיע לארץ לפני כשישה חודשים... יש THUD! אחר? אררר

Roonil Wazlib

New member
תתחדשי!../images/Emo54.gif../images/Emo211.gif

קיבלתי אותו ואת עשן ומראות של ניל גיימן ליום ההולדת מאח שלי, אבל גם לי עוד אין זמן לקרוא אותו

TheBursar

New member
אהמ!

האם אני שומע פה ביקורת שלילית לגבי?! בכל מקרה - תתחדש
אחלה ספר וגם אם תגיע אליו בעוד שנתיים הוא ישאר טוב ומותח למדי.

למעלה