הא. . . . . . . . .
אמיתי- מצטערת, אני לא מתכוונת לפתח כאן ריב/וויכוח, אני רק רוצה לדעת- מה כל כך רע בלראות MTV? ומה כל כך רע בלאהוב את זה? אף אחד לא מבקש ממכם לאהוב את זה ולראות את הערוץ הזה... זה לא שאם לא תראו את זה מישהו יבוא בלילה ויתקע לכם בראש, אז מה כל כך אכפת לכם מה אחרים אוהבים? כן, אנחנו יודעים, אנחנו דפוקים, ולא מבינים מהחיים שלנו, ושומעים מוזיקה גרועה וממוסחרת- יופי, אמרתם את זה, מה עוד אתם רוצים
יש כאן כמה(כמה?אחד...אבל אני לא רוצה להיות מגעילה אחרי שהתחלתי לחבב אותו) אנשים (מדגישה אנשים ולא ילדים- תתנהגו בהתאם) שמתנהגים כאילו רק המוזיקה שהם אוהבים זה מה שצריך לשמוע, ואני לא מדברת רק על פופ ממוסחר, אלא על כל סוג אחר של מוזיקה. אני, מי אני שאני אגיד לכמה-אנשים-האלו משהו, כי אני מודה שאני באמת לא מבינה מהחיים שלי בקשר לאגדות-רוק וכל מיני סופרסטארים משנות השבעים(שמונים?תשעים?מה זה משנה...), ובשביל זה יש כאן שניים שמאדו אהבתי את התגובות שלהם- Thebigmouthstrikesagain(ככה?) וגם JERRY יפה ואופה. תמשיכו כךךךך וקבלו ח"ח ואות הצטיינות ממני!
אוהבת את כולם, אני.
אמיתי- מצטערת, אני לא מתכוונת לפתח כאן ריב/וויכוח, אני רק רוצה לדעת- מה כל כך רע בלראות MTV? ומה כל כך רע בלאהוב את זה? אף אחד לא מבקש ממכם לאהוב את זה ולראות את הערוץ הזה... זה לא שאם לא תראו את זה מישהו יבוא בלילה ויתקע לכם בראש, אז מה כל כך אכפת לכם מה אחרים אוהבים? כן, אנחנו יודעים, אנחנו דפוקים, ולא מבינים מהחיים שלנו, ושומעים מוזיקה גרועה וממוסחרת- יופי, אמרתם את זה, מה עוד אתם רוצים