הא. . . . . . . . .

עוגייה

New member
הא. . . . . . . . .

אמיתי- מצטערת, אני לא מתכוונת לפתח כאן ריב/וויכוח, אני רק רוצה לדעת- מה כל כך רע בלראות MTV? ומה כל כך רע בלאהוב את זה? אף אחד לא מבקש ממכם לאהוב את זה ולראות את הערוץ הזה... זה לא שאם לא תראו את זה מישהו יבוא בלילה ויתקע לכם בראש, אז מה כל כך אכפת לכם מה אחרים אוהבים? כן, אנחנו יודעים, אנחנו דפוקים, ולא מבינים מהחיים שלנו, ושומעים מוזיקה גרועה וממוסחרת- יופי, אמרתם את זה, מה עוד אתם רוצים
יש כאן כמה(כמה?אחד...אבל אני לא רוצה להיות מגעילה אחרי שהתחלתי לחבב אותו) אנשים (מדגישה אנשים ולא ילדים- תתנהגו בהתאם) שמתנהגים כאילו רק המוזיקה שהם אוהבים זה מה שצריך לשמוע, ואני לא מדברת רק על פופ ממוסחר, אלא על כל סוג אחר של מוזיקה. אני, מי אני שאני אגיד לכמה-אנשים-האלו משהו, כי אני מודה שאני באמת לא מבינה מהחיים שלי בקשר לאגדות-רוק וכל מיני סופרסטארים משנות השבעים(שמונים?תשעים?מה זה משנה...), ובשביל זה יש כאן שניים שמאדו אהבתי את התגובות שלהם- Thebigmouthstrikesagain(ככה?) וגם JERRY יפה ואופה. תמשיכו כךךךך וקבלו ח"ח ואות הצטיינות ממני!
אוהבת את כולם, אני.

Y@EL E

New member
נכון

נכון, כמה כבר אפשר לשמוע את אותו שיר????????????? תחדשו קצת!!!! (או להפך תביאו קצת מוזיקה וותיקה, שירים ישנים שנות ה 80 90, אתם לא תמיתו מזה!!!)

Fudghe_boy

New member
הוא פשוט מעוות את המוזיקה

וגם נותן חינוך מוזיקלי גרוע לילדים בגיל צעיר יותר , והוא נורא שטחי . מה שמעצבן שהוא מתיימר להיות פתוח לכל הסגנונות והוא פתוח בעצם לסגנון אחד שזה פופ , לא שיש לי משהו נגד פופ רק יש הרבה מאוד אנשים שרוצים לשמוע מוזיקה אחרת. יש את mtv2 שהוא לא רע אבל עדיין חסרים בו הרבה דברים. דוגמא mtv עושה סופי שבוע של כל מיני סיגנונות לדוגמא רוקטובר שעכשיו משודר וכמו תמיד הלהקות הקבועות : u2 limp bizkit וblink182 ובכלל depech mode שאני לא מבין מה הקשר שלהם לרוק , אבל אני מבין למה משדרים אותם כי זה mtv כמובן

Y@EL E

New member
למה

למה אם MTV עושה סופשבוע רוק אז הוא לא מביא להקות כמו METALLICA או guns and roses ולהקות כאלה שבזכותם יש לנו מה שנקרא רוק???

Chot

New member
שטחי שמשטחי! בתחת שלי שטחי!

אז אם הוא שטחי, זה אומר שכל החיים שלכם אתם רואים ערוץ 17 ו8 ו39? שום דבר! לא רואים שום ערוץ 17 ותפסיקו לבלבל בביצים! אתם, אתם רואים ערוץ 3, וערוץ 6, כן אני יודעת כל היום

ישבתי וחשבתי...וMTV הוא לא רק רע...

מה אתם חושבים על קרייג דיויד? Fat Boy Slim? Planet Funk? רובי וויליאמס? Wyclef Jean? יש כמה זמרים ולהקות שפשוט מחכים להם כל פעם מחדש שיוציאו איזה שיר חדש...

עוגייה

New member
שאלה ../images/Emo4.gif

יש גירסא ישראלית ל- Can´t hurry love? כי משהו מזדמזם(
) לי בראש- "ואם הוא לא בא(
) אז יבוא לך מישהו אחר" הכצעקתה?

לא

אמנם בעבר זה היה להיט להלביש מלים עבריות ללחן לועזי ,אבל לשיר הזה עוד לא הספיקו . ישנו רק את החידוש של פיל קולינס. לעומת זה ,השיר "עגילי דמאר " הוא לחן של בוב דילן ,כמדומני ,גם לגבי שושן יש שיר כזה ,וגם "לו יהי" (נסו לנגן את זה ואת לט איט בי ותופתעו)

Chot

New member
יש כזה

"הם קראו לי שושן פראאאאאא" שמעתי את זה יום אחד ברדיו פריקי

~*~gaL

New member
אויש, זה כזה מזעזע!

לא אהבתי, אני לא מאמינה שניק קייב נתן אישור לזה..

עוגייה

New member
אז מאיפה זה מוכר לי? ../images/Emo12.gif

אוף נו אני מכירה את זה.... מאיפה??

ניק קייב וקיילי מינו(ג):

"Where The Wild Roses Grow". ויש גם את "גשם כבד עומד ליפול", שיר של רוברט-בוב-צימרמן-דילן שתורגם ע"י גפן האב (יונתן) ומבוצע ע"י גפן הבן (אביב).

harisson

New member
ויש גם את ההעתקות של משינה...

משינה העתיקו 2 שירים, באופן בוטה הראשון זה גברת שרה השכנה, שהועתק מהשיר HURRICANE של בוב דילן. הלחן אותו לחן, המילים אותם מילים כמעט, דילן מדבר על המקרה האמיתי של מתאגרף שהואשם ברצח שלא ביצע (יצא גם סרט על המקרה והשיר הזה הוא שיר הנושא שלו) ויובל בנאי שר על שני החברים שהואשמו ברצח שלא ביצעו... זה בושה שהם לא רשמו שהשיר הוא במקור של דילן ושהם עבדו אותו לעברית... חוץ מזה הם העתיקו את ריקוד המכונה משיר של להקת מאדנס שנקרא ONE STEP BEYOND... תשמעו ותווכחו... ובנוסף, בשיר של פורטיס וברכה יש קטע סולו שנגנב משיר של קלפטון, אבל ניחא... ביי

דפוקה!!!

New member
צודקת!!!!

רובי ויליאמס גדול! הוא לא כמו רב הפופ ששומעים עכשיו לשירים שלו יש תוכן והביט מעולה!

~Jazz Girl~

New member
קרייג דיויד

ראיתי הופעה חיה שלו בטלוויזיה ויש לו גרוב, לפחות לנגנים שלו...

desert water

New member
אגב התמסחרות...לגבי הניסוח המטופש

יש אולי מאות אנשים ברחבי הארץ שמתגאים בשמיעת מוסיקה לא ממוסחרת... ואבוי לטעות שבידיהם... כל להקה שיש לה מרצ´נדייז...כלומר, חולצות, פוסטרים, פאצ´ים והופעות הם ממוסחרים...מהמילה מיסחור! כדי למכור את עצמם! ומיסחור קיים כדי שאנשים יוכלו להתקיים ממוסיקה ולא לשמור אותה רק לעצמם... במשקל הזה אפשר אפילו לקרוא לבטהובן ממוסחר, גם דיסקים שלו מוכרים. העניין הוא שאכן יש מוסיקה שיוצאת עם גל של תקופה שלעיתים כמו בתקופה שלנו המראה באמת יותר חשוב מהלהקה (כמה אירוני) והשירים האלה ידעכו בתוך חמש דקות...בעיקר בשביל מעריצים שרופים כי הערצה לא עורכת הרבה זמן. אבל תאמרו מה שתרצו על זה שרוק יותר איכותי מפופ או ממזרחית- ואגב, אני אוהבת מאוד רוק, ולא מזרחית ופופ... אבל במשך ההיסטוריה, ראו את הלהקה שביצעה מהפכה, ביטלס... נחשו לאיזו הגדרה מוסיקלית הם נכנסים- פופ... כך שאין סוג מוסיקה אחת שממנו יוצאות אגדות...אלא מכל הסוגים... העניין באיכות. וצר לי, דוגמניות מקפצות על חזה ענק וחולצות רטובות אולי יחקקו בפנטאון פלייבוי... אבל מפנטאון המוסיקה הן יעלמו מאוד! היו שלום מגה בייב...שלום מוסיקה אמיתית (מכל תחומי המוסיקה) בברכה.

למעלה