הא?

Dream Slayer

New member
הא?

מישהו יכול להגיד לי משהו על wintersun? ואיך זה בדיוק הגיוני שאיש אחד עושה להקת גוט\פאוור שלמה לבד? וגם מידע פה ושם יתקבל בברכה...תודה :)

McBlack

New member
שאיש אחד עושה להקת גות/פאוור שלמה?

זה משפט שדורש "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח חחח ח"
הו, דברים מבדרים. ואין לי מושג מי זה
סורי אבל הוא אמור להיות גאון או משהו סופר מגניבי כזה.

McBlack

New member
למה לא לצחוק? ../images/Emo4.gif

ואני לא בורה
אנשים יותר משהוהים ממך אמרו לי שאני חכמה ומשום מה החלטתי להיות בורה ולהאמין להם

Blade Of Fire

New member
ולמה לא נסות את גוגל

המאוד יעיל לפני שמנסים?
|הלינקhttp://www.kolumbus.fi/jarimetal/wintersun/wintersun_news.htm|סלינק| מקווהש התכוונת לזה.. אם כן-יש שם 4 חברי להקה.. לא אחד...

Dream Slayer

New member
אה..זה יכול להסביר הרבה

אבל למה בmetalarchives היה כתוב שזה איש אחד ובאתרים שמצאתי גם היה כתוב שזה איש אחד ובגוגל גם היה כתוב שזה איש אחד... מעיק +

Musta Susi

New member
אני אסביר:

Wintersun, או בשמו הפרטי Jari Mäenpää, הלא הוא הסולן האגדי (לשעבר) של להקת הפולק/Black האגדית Ensiferum אשר עזב את הלהקה אחרי שהפיק אתה את האלבום השני במספר ויצא לו בדרך סולו ייחודית ומרשימה. כרגע יש לו רק דיסק אחד הנקרא בפשטות Wintersun. זהה 2 טיפות מים לשם

genz

New member
אולי הוא יודע לנגן על כל הכלים שהוא

צריך, ואז הוא מקליט את הכל אחד אחרי השני. בהופעות הוא בטח לוקח איתו נגנים שכורים.

ואם זה כן בנאדם אחד

למרות שאני חושב שזה לא הוא בטח לא מופיע דווקא להקת אולפן שכזאת פאלקונר הייתה כזאת בהתחלה....

DeathlessOne

New member
אני לא רואה את הבעיתיות..

ביננו מורטן וולאנד כותב, מלחין ושר בסירניה...יש הרבה להקות שהם של איש אחד, אפילו אם לא בפועל...

לא!

קיבינימאט אנשים פה לא מבינים להקות של איש אחד יכולות להיות להקות! הן פשוט להקות א-ו-ל-פ-ן! להקות שרק מקליטות. ז"א שהבנאדם מקליט לבד את כל הטרקים של כל הכלים, ומשלבים אותם! זה לא כזה בעייתי הקלטתי שיר ככה עם 2 גיטרות ובס!

scudnick

New member
יש גם איזה איש אחד

שעושה הופעות חיות לבד. יש לו מפוחית קשורה לראש, כפתורים שמשמיעים קולות של תופים על סוליות הנעליים ועוד כמה דברים נורא נורא מוזרים שהוא הרכיב בעצמו. זה נורא משעשע, ודווקא די טוב.

למעלה