הא.

Nerade

New member
הא.

תסלחו לי, אבל היום יש בנות גילמור, ומחר יש בנות גילמור, ומחרותיים יהיה בנות גילמור, ו-איקקקקקקקקק^_^ ולא אכפת לי שזה שידורים חזורים כי הפעם האחרונה שראיתי אותם הייתה לפני שנתיים (או שנה?) נראה לי.
ובקיצר, יש מיום ראשון עד שישי בנות גילמור, שזה דבר שולט ביותר.^_^^_^

זה לא מראשון עד חמישי?

בהולמרק את מתכוונת כן? דרך אגב לפי מה שכתוב ביס זה עבר לרבע לשש במקום רבע לשבע, רק שתדעו כדי לא לפספס.....

gilmorefreak

New member
../images/Emo7.gif קראתי את זה באיחור!

כל היום אני מחכה לגילמור..לעשות קצת הפסקה ממתמטיקה..ואז כזה בשש עשרים וחמש אני כזה מול הטלוויזיה פותרת תרגילים ושומעת מוזיקה..חושבת לעצמי..
טוב נו..אולי נעביר כבר להולמרק? שלא נשקע בשיעורים ונפספס כשזה יתחיל..
כאילו שזה יכול לקרות...את בלונדינית, זוכרת?
*מעבירה לערוץ הולמרק* *רואה שכבר יש גילמור* *בודקת מתי התחיל ומגלה ששעה קודם* *כמעט בוכה ומתיישבת לראות* *רוצה להרוג מישהו* ועכשיו..אהההההההה..אוווף אני לא מאמינה..יש לי כל כך הרבה שיעורים למחר..והפסדתי את החומר הזה כשהייתי שבוע באילת..וכמובן שעכשיו כל תרגיל לוקח שנה וזה למחר כמובן...טוב אז נקודת האור שלי הייתה גילמור- ופספסתי..ואז רציתי להתבכיין לכן פה..ואז..המחשב נתקע..אז עשיתי הפעלה מחדש..ואז..המחשב נדפק..אז שיניתי את מה שנדפק [נו, לא משנה..
] ועשיתי הפעלה מחדש..ורק עכשיו יכולתי להכנס להתבכיין לכן..
וראיתי שהודעתן שזה שעה קודם..אבל פספסתי.. אהה..ופרק 5X01 רק 21%
אוווווווווף...טוב די.. אההה..ובקשר להודעה שאליה אני מגיבה
אז היא התכוונה שיש מראשון עד שישי...כי ראשון עד חמישי בהולמרק ושישי ערוץ 10

Kill Bernard

New member
אוי, אני לא היחידה..

גם אני באתי להתבכיין, אבל כשמישהו עושה את זה לפניך אתה כבר לא מיוחד ולא מרחמים רק עליך, אז לא שווה ובכל זאת, שוב, בפעם העשירית: זה כזה מטומטם, השעות האלה! הפסדתי כבר.. שלושה פרקים! ארר.. ושוב אני לא אוכל לראות ביום שישי, ומה לעשות שבמחשב זה לא אותו דבר?..
מדכא, מדכא.. והיי, ד"א, לי 5X01 רק משהו כמו 0.000005% אז.. מנחם?
(זה רק אני או שלהתלונן זה פשוט.. כיף..?
)

Nerade

New member
להתלונן זה ממש כיף.../images/Emo9.gif

אבל אני לא אתלונן גם בהודעה הזאת בגלל שאז ממש יסקלו אותי.
*בורחת*

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif האמת..אני לא ממש אוהבת

להתלונן..זה פשוט לרחם על עצמך..אבל..נו..אני כזאת מפונקת..אני כל הזמן מתלוננת..
בכל מקרה..מעודד אותי שכמעט כולן הפסידו
לא רק אני מבואסת..
אהה..והפסדתי גם 3 פרקים...
וגם אני אפסיד ביום שישי... [זאת רק אני או שיש לנו המון במשותף???
]

Kill Bernard

New member
הממ, נראה ככה.. ../images/Emo3.gif

ורגע. הגיון - לא מצאתי. את כל הזמן מתלוננת אבל אפילו לא מצליחה להנות מזה?.. אז מה זה שווה?

gilmorefreak

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo12.gif אבל מחר זה שוב ברבע לשבע..

לא? ככה היה רשום במדריך ערוצים..
הם רוצים לשגע אותנו???

ככה כתוב בערוצים

אבל ביס כתוב שזה גם מחר ברבע לשש. אולי הם שינו ברגע האחרון, אחרי שכבר הוציאו את העיתון. בכל מקרה הייתי בודקת מחר גם ברבע לשש

RJlake

New member
והם קוראים לעצמם מדריך ערוצים???

הסתכלתי במדריך בhot ורשום שזה ברבע לשבע!!!! גם היום וגם אתמול!

original hila16

New member
אווווווף!! גם אני קראתי באיחור../images/Emo10.gif

גם אתמול וגם היום לא הבנתי למה אין בנות גילמור כשבמדריך ערוצים כתוב שיש בשעה רבע לשבע. מה זה?! לא פיייייר!! גם אני הכנתי שיעורים וחיכיתי לתוכנית.... ואז...שוב אין בנות גילמור, כמו אתמול, ורק עכשיו קראתי שהעבירו את השעה!

Kill Bernard

New member
הודעה טיפה באיחור..

לא שמתי לב שזה עבר לשש.. ארר. לא משנה, לא הייתי בבית בכל מקרה. מה זה השעות המסכנות האלה אבל??
מי נמצא בבית בשש?..

RJlake

New member
גם אני פספסתי!!! איזה באסה!!!!

אוף חיכתי לזה כול היום ועכשיו פתאום משנים שעה!!!!!! איזה מפגרים!!!!!

Nerade

New member
../images/Emo45.gif

זה באמצע... הכל. רבע לשבע היה הרבה יותר טוב, ועכשיו במקום זה יש משהו באפילה עם די.ג'יי. מצער גידול בנות. ואני רוצה גילמור. וזה עצוב, ומותר לי להתבכיין כי שעת אפס עד ארבע סאקס ואני עייפה והיה לי היום ספרות וזהו.

RJlake

New member
גם לי היה ספרות!!! עעעע אני שונאת

את המקצוע המחורבן הזה!!!!! כול כך מיותר שזה מפחיד!!!!!!

Gilmore Girly

New member
אני שונאת אותם!!!

כל היום חיכיתי לזה! ופיספסתי! הם לא יכולים לעשות את זה בלי להודיע! אני שונאת אותם!!!!!!!!!!!!!!! אני כ"ך עצבנית! גרררר......! אוווף! crap!

Nerade

New member
*צורחת*

ברבע לשש הסתכלתי על השעון ואמרתי: "אוקיי, עוד שעה עד לגילמור!" אני הולכת לרצוח אותם!
או מישהו!
ואני אוהבת את הפרק הזה ולא ראיתי אותו מזמן! וזה עצוב! ועכשיו אני צריכה ללכת לעשות שיעורים במתמטיקה! וזה עצוב! ואוווווף.
אהה, והתכוונתי שבהולמרק זה בימי ראשון עד חמישי וביום שישי יש בערוץ 10.

Kill Bernard

New member
../images/Emo6.gif מחאה נגד הולמרק.

אנחנו צריכים לעשות עצומה של כל מי שהפסיד את הפרק בגללם, שישדרו את כל העונה מהתחלה, בשעות נורמלית (שמעתם על הלילה?!) - וכפיצוי נוסף גם את כל העונות הבאות.. מי מצטרף?
ותנחומי לכל אלה עם המתמטיקה. עצה: תותרו על הגאוה, תרדו ל-4, תרגישו חכמים ותקבלו 100 סופי בבגרות בלי טיפת מאמץ. מנסיון - זה עובד

למעלה