הא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

keoser

New member
הא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סידרתי את הארון!!!!!!!!!!!! את כל הארון שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזו הקלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמין שעשיתי את זה! אני לא מאמין שזה היה כ"כ מאתגר עם כ"כ הרבה התנגדויות!!!!!!!! יש לי *3* שקיות מלאות בבגדים שאני לא רוצה יותר. *3*!!!!!! יש לי פתאום כ"כ הרבה מקום בארון, ומקום לדברים, ו.. .. !!!!! :) יוו איזה יופי!!!!!!! :) אז עכשיו הארון שלי מסודר ונקי! להמשיך לשאר החדר עכשיו! יוווווו איזה כיףףףףףףף לי :) תודה לקונג-פו *המדהימה* שעזרה לי להתחיל עם זה מראש. :) מדהים איך דבר כ"כ פשוט לקח לי שבועיים (!) לבצע! :) איזה יופי זה! :) החדר שלי מרגיש פתאום "נקי"! :) אושר :)

kung fu

New member
יהההההההההההההההההההההההההההההההההה

מאד אוהבת אותך וגאה בך ושמחה עבורך, ומלאת תדהמה על היצור המופלא שהוא אני, ועל היצור המופלא שהוא אתה, ועל העוצמה של שנינו, ועל המופלאות של היקום הזה

נקיון חיצוני שמשפיע על פנימי ../images/Emo45.gif

היה פה לפני כמה זמן שרשור על נקיון
אויל אמצא אותו תיכף
כל הכבוד

keoser

New member
עדיין לא הגעתי לזה.

לאט לאט :) אני חושב שקודם אני אסדר את החדר ואז אתחיל עם "תוכנית עבודה", אם בכלל אני אחליט ליצור אחת מסודרת. משום מה כל מה שאני עושה פשוט פותר את הכל. איזה כיף שיש לי מדריכים (לא מדבר על אלה במימד הזה
) מדהימים שעושים כל מה שאני מבקש מהם בצורה מהירה, פשוטה, וקולעת!! :) אוהב, יוסי :)

למעלה