הא...?

14מתן

New member
הא...?

לפי כתבה של ynet הזוכים הגדולים של הטקס אתמול היו ג'סטין וכריסטינה כריסטינה....? היא זכתה רק בפרס אחד בדיוק כמו הוויט סטריפס וכמו הלהקה המפחידה הזאת שזכתה בקליפ השנה
מה הופך אותה לזוכת הערב אין לי מושג... אם כבר אז ביונסה וג'סטין...

14מתן

New member
זה לא הכי חשוב...

זתומרת זה חשוב אבל ביונסה זכתה בשיר ובR&B שזה נראה לי "מנצח" חחחחחח ועוד משו שלא הגיוני לי כל כך הרי אף אחד לא מצביע לשיר לפי איך שהוא חושב שהשיר יפה אלא לפי הזמר שהוא אוהב אז איך כריסטינה זכתה בזמרת כשביונסה התמודדה ובשיר הכי טוב ביונסה זכתה שכריסטינה התמודדה... קצת מבולבל...חחח

כי הכל מתוכנן מראש

אין שון פול ניצח את ג'אסטין ב"אומן החדש" והפסיד לו ב"זמר"? כרסטינה זכתה בגלל ההנחיה.נראה לך שהיא הייתה מסכימה להנחות בלי לקבל אף פרס?

14מתן

New member
מה ? מה קשור...?!

איך שנה שעברה פאף דדי הנחה ? איך לפני זה וויקליף ז'אן ? איך בריטני הנחתה את הטקס של אמריקה לפני שנתיים בערך וכל אלה לא זכו בפרסים... ואני בטוח שיש עוד רשימה ארוכה של כאלה...

פאף דדי היה בכלל מועמד למשהו?

ואני מתכוון לMTV ארופה.שים לב שכל "הכוכבים הגדולים" שהגיעו מאמריקה(ג'אסטין,כרסטינה,ביונסה) זכו ואלו שלא הגיעו("אבנסנס",50 סנט) לא. לא יכול להיות ששון פול ינצח את 50 סנט או ג'אסטין בקרב פופלריות.כנ"ל לגבי ה"וויט סטרייפס" ו"אבנסנס" ב"רוק" או שג'אסטין ינצח את אמינם או רובי וויליאמס ב"זמר". אם אתה חושב שכרסטינה הייתה מסכימה להנחות מבלי הבטחה לזכות במשהו או שג'אסטין היה טס כל הדרך מארצות הברית רק כדי להגיש פרס אתה חי באשליות.

14מתן

New member
זה יותר הגיוני...

זתומרת הגיוני יותר שמי שזכה בא ומי שלא לא... אבל בקשר לכריסטינה אז אז נראה לי שהיא הייתה מנחה בכל זאת

14מתן

New member
יכול להיות...

זתומרת זה נראה לי נכון אבל אני זוכר מלא פעמים שרואים סלברטי בקהל והוא לא זוכה או הרבה מגישים שלא זוכים לא יודע... יכול להיות שיש פשוט כאלה סנובים שלא באים אם הם לא זוכים וגם יש אמינם שזוכה ולא בא... חחחח

christinbal

New member
הוא אמר את זה כי מה שאמרו פה

זה פשוט זיבולי שכל! קנאה קנאה קנאה! למה אם ביונסה זכתה פה לא זכתה פה וכו' וכו' וכו'.... מה באמי כשסדרה כלשהי זוכה בסדרה הטובה ביותר גם השחקים שלה תמיד זוכים??? לא! אז תהיו רצינים!!!

אתה תמים

אני אחזור שוב-אם אתה חושב שכרסטינה(אחרי 0 זכיות בVMA) הייתה מסכימה להנחות בלי הבטחה לפרס או שג'אסטין היה מגיע מארצות הברית רק בשביל להציג את קיילי אתה פשוט תמים.

וגם מאמא שלך.מה הפואנטה פה?

סיכום: אנה קורניקובה נראית יותר טוב מ: 1.אמא שלי 2.אמא שלך 3.כריסטינה אגילרה אין לי מושג איך אמא שלך נראית(לפי הגנים שקיבלת אני מקווה שהיא לפחות נראית טוב) אבל אמא שלי יותר יפה מכריסטינה. ואם נסכם במשפט אחד:כריסטינה אגילרה=קופה אנורקסית עקומת זווית.

TheImpactBoy

New member
בנתיים

בנתיים היא אחת הכוכבות הכי גדולות בעולם ועשירה פי 64398 ממך. לה יש את המשרתים, את הכשרונות הענקיות, את המראה ההורס, את מליוני המעריצים, את הקול המדהים שלה וכו' וכו'. ולך? לך אין כלום חוץ מקנאה אליה

למעלה