הא! סוףסוף! D:

Betzefer

New member
הא! סוףסוף! D:

היי לכולם
רק רציתי לספר, שהתחלתי לראות את כל העונות של סמולוויל מההתחלה לפני חודש +- וסוף סוף סיימתי. הכל. אחרי צפייה של 4-5 פרקים ביום ולפעמים יותר, צריך לחכות עכשיו לעונה השביעית :{ ועוד, פרק לשבוע, כולל פגרות
. וואי, זה מזה מוזר שאין לי עוד פרקים של הסדרה לראות כשמשעמם. הסדרה הזו גאונית! אגב, ידוע מתי היוצרים מתכננים לסיים את הסדרה? קיצר, עכשיו אני יכול גם להצטרף לפורום :} יום טוב לכולם :} אלון.

SharoNofit

New member
חחחח יכולת להצטרף גם לפני.....

לא כולם פה ראו עד העונה השישית (כמוני....
) בכל מקרה... ברך הבא
תהנההההההה!! אני נופית

McFreaKy

New member
ברוך הבא! ../images/Emo8.gif

בהחלט גאוניות. אחת הסדרות הטובות.
לסיים אותם? עוד לא ברור. בעיקרון תיכננו 7 עונות אבל עכשיו מסתבר ש-8.
טום חתום גם ל-8 עונות, אבל מייקל וקריסטן לא וככל הנראה הם לא מעוניינים להאריך את החוזה ואם הסידרה תמשיך לעונה 8 הם לא יהיו חלק מהקאסט (הקבוע, בכל מקרה, אני מניח שלא ישללו הופע(ו)ות אורח). אבל נדע בוודאות אם תהיה עונה 8 או לא, אני מניח, רק באמצע-סוף עונה 7 לפי הרייטינג שלה. אבל אני אופטימי וחושב שתהיה, כי הסידרה עדיין עם רייטינג בסדר גמור ואם עד עכשיו בחרו לחדש אותה כל שנה מחדש, אם לא תהיה צניחה מפתיע ודרסטית השנה, אין סיבה שלא תהיה 8...

SharoNofit

New member
זה לא יהיה אותו דבר בלי לקס ולאנה

ברגע שהם ילכו -אז הרייטינג באמת ירד...

McFreaKy

New member
אולי, אבל אם הם יעזבו בעונה 8...

ואז בה הרייטינג ירד, כבר לא יהיה אכפת להם יותר מידי כי הם לא יצטרכו שיחדשו אותם לעונה נוספת כי זה במילא הסוף.
ות'אמת? לא בהכרח. הכל אפשרי, אם עושים אותו טוב. אמת, ללקס ולנה יש חלק לא קטן בסידרה, אבל בסופו של דבר היא סובבת סביב קלארק והסיפור שלו. חוץ מזה, אני למשל, לא אוהב את לקס ובאמת לא רואה את עצמי חווה בעיות לצפות בסידרה בלעדיו (כמובן, יכול להיות שברגע שזה יקרה כן אחווה ואודה שטעיתי, אבל כרגע לא רואה את זה כבעיה). ולנה, תחסר לי, אבל עדיין... יש מספיק דמויות. ואפילו אם נשאר רק קלארק עצמו, אם עונה שלמה, 22 פרקים, עושים לו עלילה עונתית מעניינית ומרתקת, מי אמר שזה לא יכול להיות טוב? שונה אבל טוב גם.

The Din

New member
../images/Emo2.gifמי אמר שלקס ולאנה יעזבו?

אם הם יעזבו הרייטינג ירד במאה אחוז... אבל לא יודעת, לא נראה לי שהם יעזבו. וגם לא נראה לי שלאנה מתה בסוף העונה השישית...

SharoNofit

New member
../images/Emo58.gif מעליי

לא אמרנו שיעזבו, אמרנו שזאת אפשרות כי שניהם לא בטוחים שהם רוצים לחדש את החוזה שלהם גם לעונה ה-8, כמו שטום עשה.

aerynsun

New member
טום לא חידש את החוזה

לעונה שמינית. הוא היה כבר חתום מראש.

למעלה