הא"ב שלכם

B o N u s

New member
הא"ב שלכם ../images/Emo187.gif

נראה כמה מכם יצליחו למצוא לכל 22 האותיות דברים שהיו בפיג'מות. נא לרשום את התשובות בתוכן. ~ א. ב. ג. ד. ה. ו. ז. ח. ט. י. כ. ל. מ. נ. ס. ע. פ. צ. ק. ר. ש. ת. ~ טל :)

../images/Emo6.gif יאללה

א.אסקייפ ב.בטטה קרה/בתת הכרה ג.גן ורדה ד.דנה אינטרנשיונל ספציפית ה.הליום ו.ומשה היכה על צור ז.זבל ברחובות ח.חיתול ט.טופו עם טופי י.ילידים כ.כולם זזים ל.לה זוזלה זוזלה זוזלה מ.מים בברך נ.נעליים ס.סילבסטר ע.עז רע פ.פצפצים צ.צ'ינצ'ילה ק.קלאס ר.רוני ש.שייקה ת.תפוחי אדמה

B o N u s

New member
גם אני

א. אילן ב. בטח אילן ג. גם כן אילן ד. דווקא אילן ה. הלו, זה אילן ו. וודאי, זה אילן ז. זהו אילן ח. חבל על הזמן זה אילן ט. טוב זה אין י. יאללה אילן כ. כולם אילן ל. למה אילן מ. מיזה אילן נ. נו כבר אילן ס. סעו לאילן ע. עופו לאילן פ. פנו דרך לאילן צ. צאו לאילן ק. קדימה אילן ר. רוזנפלד אילן ש. שמרו מרחק, זה אילן ת. תרגיעו, זה אילן טל :)

../images/Emo3.gif

א. אלריך ב. בלון ג. גמד ד. דנה אינטרנשונל ה. המבורגרי ו.ומשכתם ומשכתם ז. זאזי באזאזי ח. חבל ט.טל מוסרי י. יורי השרת כ. כברת דבורים ל. למה??????? מ. מאבנר(אבנר המיקרופון) נ. נורית ס.(ה)סורים שבקוסטה ריקה ע. עזרא פ. פימו צ. צ'ינצ'ילה! ק. קרנף ר. רוני ש. שיפרה ת. תפוחי אדמה

דנדוןXD

New member
אני../images/Emo13.gif

א. אלפקה ב. ביצה מקושקשת ג. ג ג גי גיטרה ד. דוד מיכה ה.המבורגר ו. אין לי :-\ ז. זאזי ח. אין לי... :-\ ט. טופו עם טופי י. ילידים כ. [זה] כואב ל. למה?! מ. מאפייה [לא מאפיה של לחם
] נ. נתניה ס. ספציפית ע. עודד פ. פיג'מטרון צ. צופן ק.קסדות ר. רצח בארוחת ערב ש. שטן...[ בפרק אילן הכוכב] ת. תרגולת דודה

B o N u s

New member
יאללה - הפעם ברצינות

א. אילן(P-:) ב. בוריס (העובד ההוא של גרי) ג. גרי ד. דידי ה. ההורים של השלושה ו. ורדה רזיאל ג'קונט (אני בטוח שהזכירו אותה בסדרה מתישהו!) ז. זינה שלא עונה ח. חתולי פחי הזבל של גריXP ט. טל (יום אחד אני הופיע שם!]:) י. ילד דימיוני! אהאה! כ. כולם (על ה***) רוקדים עכשיו... ל. לממממממממממממממה?????????????????? מ. מלכה קופרמן נ. נאווה ס. סילבסטר ע. עודד פ. פרדי צ. צדי ק. קובי ר. רוני ש. שיפרה ת. האות האחרונה באלף-בית העברי. (סתם כי לא מצאתי מילה פשוט) טל :)

גם אני רוצה ../images/Emo9.gif

א. אלונה
ב. בן בן ג. גורילה ד. דוד המלך ה. הקסדות ו. וואלה ז. זאזי באזאזי ח. חייזרים ט. טל י. ימית כ. כילנית (סיוון) ל. לטין מ. מרסל פוארו נ. נינט ליברמן ס. סבבה סאלי ע. עמוס עוז פ. פליפר צ. צ'ינצ'ילה ק. קצר במוח ר. רובי דואניס ש. שיפרה ת. תה

למעלה