הא אגב

ShayRu15

New member
הא אגב

מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג סאמפלים יפים?? זה ממש ממש ממש ממש ממש ממש חשוב אני באמצע טראק ואני תקוע עמוווק בלי סאמפלים. תודה אנשים

CosmicWay

New member
איזה סוג של סאמפלים...

חבר שלך לי בזמנו קובץ עם 1701 (עכשיו בדקתי...חחח) לינקים לאתרים עם סמפלים אבל בגלל שלא יצא לי לעבור עליהם אני לא רוצה לשים אותם פה במקרה שחלק מהאתרים כוללים קבצים לא חוקיים.

ShayRu15

New member
cosmic

זה בסדר אתה יכול לדבר איתי באיסיקיו או באימייל אני ישמח רשמתי את זה בהודעה הקודמת הנ"ל תודה אח שלי

ShayRu15

New member
סמפלים יפים כמו שיש בריזן ובקיובייס

אני ניסיתי להוציא מהקיובייס ומהריזן את הסמפלים שלהם אבל אי אפשר בריזן כי זה קובץ בנק מובנה אז זה בעיה ובקיובייס אין לי מושג איך מוציאים ואני צריך סמפלים חדשים ויפים כדי לערוך הוצאתי קצת מהפרוטי ISO שיש בו הרבה...אבל זה לא מספיק, הוא לא מקצועי כ"כ...תעזרו לי בקשה 234335707 איסיקיו אימייל [email protected] אגב קונדרה סחה על המדריכים של הריזן והקיובייס =] קראתי את זה אחלה רעיון

ShayRu15

New member
רצוי סאמפלים של פסיכודליק מיוזיק

כי זה תאמת מה שאני עושה, אז רצוי סמפלים יפים שמתאימים לפסיכודלי.. אבל אפשר גם של טראנס אני ישחק עם זה במיקסר אני יסדר איזה קומבינה. העיקר משהו תודה פעם 1001 - אף פעם לא יזיק =]

kundara

New member
דבר איתו בפרטי, זה לא חוקי

סמפלים איכותיים עולים כסף, בפורום סאונד והקלטה יש בקישורים אתרים להורדת סמפלים חינמיים, בדוק שם את האיזור לדעתי..

ShayRu15

New member
אממ אם תוכל בבקשה

תדבר איתי באיסיקיו 234335707 או באימייל [email protected] ונדבר על נושאים פתוחים יותר, אני אשמח. תודה, שי.

למעלה