האתר של פרט שולי תקראו את השירים אני התפוצצתי מצחוק
R Ran-182 New member 16/1/02 #2 יש לי את השיר "פריקים" במחשב. אם לא היו מילים באתר לא הייתי מבין מה הם אומרים
P punk New member 16/1/02 #3 איזה שירים טמבלים אבל מצחיקים!!! הם באים עם חולצות שחורות עושים פירסינג בגבות כל היום יושבים בסנטר אתה יודע הייתי בסנטר ויש שם טונה פריקים ליד המקדונלדס וחוץ מזה הם לא יודעים לשיר המילים אחלה אבל למה הם שרים מטאל שישירו פאנקרוק
איזה שירים טמבלים אבל מצחיקים!!! הם באים עם חולצות שחורות עושים פירסינג בגבות כל היום יושבים בסנטר אתה יודע הייתי בסנטר ויש שם טונה פריקים ליד המקדונלדס וחוץ מזה הם לא יודעים לשיר המילים אחלה אבל למה הם שרים מטאל שישירו פאנקרוק
R Ran-182 New member 16/1/02 #5 קוראים לזה סגנון OI יש ממש קצת להקות כאלה, אני לא בטוח, ניראה לי שזה סגונן פאנק-כבד-מטאל-כזה-מהיר-מאוד. "oi oi oi פריקים!"
קוראים לזה סגנון OI יש ממש קצת להקות כאלה, אני לא בטוח, ניראה לי שזה סגונן פאנק-כבד-מטאל-כזה-מהיר-מאוד. "oi oi oi פריקים!"
O OPERATi0N_iVY New member 17/1/02 #7 זה Oi!Core ולא סתם OI... אתה רוצה להקות OI לך תשמע את LAST RESORT, ANGELIC UPSTARTS, COCKNEY REJECTS, אני יודע....
זה Oi!Core ולא סתם OI... אתה רוצה להקות OI לך תשמע את LAST RESORT, ANGELIC UPSTARTS, COCKNEY REJECTS, אני יודע....