האתר של בן שרעבי

גבסואית

New member
האתר של בן שרעבי

www.ben-site.cjb.net כנסו לאתר.. יש שם מלא תמונות, מידע על בן, ובקרוב גם יהיה טור אישי של האחד והיחיד--- בן שרעבי!! שווה להכנס..!!

STMSOT

New member
חח שכחת משהו

יש פורום בן מתחבר גם כן כשהו יכול כמובן יש לנו קשר הדוק אם בן גלישה מהנה :)

EdEn and NiCkY

New member
בבבבבבבבבבבברוךך השם!!!

אאאאאאאאאאאאההההההלדבר עםםםםםםםםםבן?!!?!?אההההההההההה

STMSOT

New member
כן אני מנהלת באתר

תירשמו...בכיף חח כרגע האתר שומם חחחח כמה עצוב טוב רק היום פירסמנו אותו יהיה עיצוב חדש יותר יפה בע"ה חחח יאללה כנסו פליזו'שש שיהיה לי מה לעשות חחחחחח וגם כי אני אוהבת אותו ואת שי גבסו מאוד מאוד מאוד מאוד ומכירה את שתיהם חחחח |:)

edenamos

New member
תגידו....

רק אצלי הפורום כתוב בשפה לא מובנת (אפילו לא קרובה לעיברית...)?

HaDaShiRiE

New member
כנסו!! + נ"ש!

דבר ראשון לבונות האתר! כל הכבוד על היוזמה! בן מקסים (אם תצטרכו עזרה בתמונות, אתם יכולים לפנות אליי). עכשיו לניצול, לא רציתי לפתוח הודעה חדשה אבל... עדכון תמונות ענק!!!! 352 תמונות חדשות עלו לאתר!
תהנו!!! שירי מימון :: האתר הרשמי

STMSOT

New member
שפה לא מובנת?!!??!

לדעתי זה רק אלך אפילו שעוד אחת התלוננה חחח היא מהפורום של שי גבסו :) אני באמת לא יודעת על מה אתם מדברות ככה שאני לא ממש יכולה לעזור אמרו לעשות קידוד ושפה עיברית!!! חחח תהרגי אותי אניי לא יודעת איפה זה קידוד אבל אני בעצם כן יכולה לעזור לך תיכנסי אליי לאי סי קיו ואני יעזור לך חחחח אני ישנה את השפה תוך כדי זה שאת אורח ניראה אם זה יעזור 208317698 :) תיכנסו ברגע זה הוא שומם אבל הוא לא יהיה שומם בהמשך חחח

STMSOT

New member
חייבת להודות לרינת המנהלת

רינת תודההההההההההה ענקית!! שהעלת את האתר ל-פורום איפה שכל האתרים גראסיאס מואההההההההההההההההההההההה

STMSOT

New member
וואי תודה..באמת

תודה לכולכם כיף ליראות ש..אפילו אוהבי נינט או שי או שירי מחמיאים לאחים בד"כ היית מן תחרות.. כזהו.. אני מש מודה לכם :)

איזה יופי, גם לבן המתוקי..../images/Emo95.gif

יש אתר עכשיו
על פתיחת האתר , בשעה טובה ו
על העידכון, אני אכנס לשטוף את העיניים

למעלה