האתר שלי

טי מן העצה ענקית לאתר שלך

אחרי שתגמור את האתר שלך תוכל לעשות ליגה של היאבקות כמו של יוני ושל אלון אבל בעברית יש פה הרבה אנשים שיסכימו להיות בליגה ולכתוב בעברית ולעשות סטורי ליינס בעברית ובקיצור הכל בעברית כמו האתר שלך ליגה ישראלית אמיתית! אני מקווה שתענה בהסכמה :)

t-man

New member
תשובה

קודם כל תודה רבה לך שאול על ההצעה אבל אני לא מעוניין לעשות כזאת ליגה ובנוסף אין לי זמן לעשות את זה אבל אני בטוח שאתה יותר ממתאים לעבודה הזאת ואני מאחל לך בהצלחה אם וכאשר תעשה את הליגה הזאת

תגובה

יש לי אתר שאפשר להגיד שהוא רק באנגלית אני מקבל באימייל תגובות מכמה אנשים מהעולם שהאתר שלי טוב ואם אני אבנה ליגה בעברית אז האנשים שיבואו מהעולם לאתר שלי לא ירצו עוד אחד בשם דניאל הצעתי סתם הצעה שאם אני אחפש לו מישהו שמוכן לעזור לו לעשות ליגה בעברית הוא יבנה ברצון

Bad Ass IL

New member
לא נמאס לך???

דבר ראשון, הליגה היא כבר לא של יוני, היא שלי ושל רהב. דבר שני, יש כבר שתי ליגות, ששתיהם מצליחות טוב מאוד, אז אין צורך לליגה שלישית! דניאל ויעקב ניסו לעשות, ותראה לאן הם הגיעו! ובקשר לאנגלית/עברית? משתמשים באנגלית כי זה פשוט יותר נוח!

הליגה שלך אבל האתר של יוני

ואני לא אכנס פה לויכוחים אבל אני חושב שאם נעשה ליגה שהיא רק בעברית עם סטורי ליין בעברית וממש הכל בעברית אנחנו נרגיש אווירת היאבקות ישראלית! אנחנו ישראלים ואנחנו צריכים ליגה בעברית מקורית אפילו נעשה ניסיון ונראה איך ילך

t-man

New member
האתר שלי

תוך כמה שבועות האתר יהיה מלא לחלוטין אבל כרגע הוא ריק ,רציתי לחכות אם מסירת הכתובת אבל שאול הקדים אותי בקטע הזה-הנה הכתובת www.wwfisrael.up.co.il תבדקו את האתר בכמה ימים/שבועות ותראו מה חדש אני רוצה שתביעו את דעתכם על האתר ,על העיצוב ועל התוכן T-MAN

Corino09

New member
להרגיע את הרוחות!!!

דבר ראשון:שאני ויעקב בנינו את הליגה הגענו למקום טוב יש בנתיים כמה אנשים ויהיו תאמינו לי! דבר שני:שאול צודק מה זה קשור בכלל אם יהיה ליגה בעברית אה זה לא קשור לליגה של יוני או של אלון או של רהב או של מישהו אחר ליגה ישראלית הכול בעברית ועם למישהו יש בעיה אם הוא יכול לדחוף את זה (סליחה על המילה!!!)

למעלה