האתר שלי , מה דתעכם האתר שלי www.kitzur.com מה דעתכם? הערות ? ביקורות ? יתקבלו בברכה חג שמח !
F Fertilizer New member 4/4/07 #1 האתר שלי , מה דתעכם האתר שלי www.kitzur.com מה דעתכם? הערות ? ביקורות ? יתקבלו בברכה חג שמח !
R randomalit New member 5/4/07 #2 לא חושבת שזה הפורום הנכון ועם כל הכבוד.. מה כבר יש לחשוב עליו? זה שירות שקיים כבר בכל כך הרבה מקומות.. למה שלך מיוחד?
לא חושבת שזה הפורום הנכון ועם כל הכבוד.. מה כבר יש לחשוב עליו? זה שירות שקיים כבר בכל כך הרבה מקומות.. למה שלך מיוחד?
L lerontal New member 5/4/07 #3 מה השאלה? שלום רב, מה בדיוק השאלה, זה כללי מדי. אי אפשר לדעת מי ומה אתם אלא אם כן נכנסים לFOOTER למטה וגם אז לא ברור למה מישהו צריך את עזרתכם ולשנות את שם האתר שלו...? גם אם הוא ארוך אשמח לקבל הסבר על האתר ואם יש שאלות ספציפיות. תודה וחגשמח
מה השאלה? שלום רב, מה בדיוק השאלה, זה כללי מדי. אי אפשר לדעת מי ומה אתם אלא אם כן נכנסים לFOOTER למטה וגם אז לא ברור למה מישהו צריך את עזרתכם ולשנות את שם האתר שלו...? גם אם הוא ארוך אשמח לקבל הסבר על האתר ואם יש שאלות ספציפיות. תודה וחגשמח
S shalom של הצאט New member 12/4/07 #4 ניסיתי לקצר את כתובת הבלוג שלי וזה אכן קיצר לי את הכתובת, רק רציתי שיהיה כתוב בה משהו עם ינשוף וזה קיצר למה שבא לו, ולכן החלטתי לא להשתמש בכתובת.
ניסיתי לקצר את כתובת הבלוג שלי וזה אכן קיצר לי את הכתובת, רק רציתי שיהיה כתוב בה משהו עם ינשוף וזה קיצר למה שבא לו, ולכן החלטתי לא להשתמש בכתובת.