האתר מתחיל לרוץ!!!!

turrican

New member
האתר מתחיל לרוץ!!!!

אתר הבית של הפורום סופסוף מתחיל לזוז.. בינתיים הוא מאפשר להוסיף שירים אבל עם הזמן הוא יתפתח. אבל גם זו התחלה,לא?? שנות ה-80 הלינק מצורף גם למטה!

ידיד שלי...

בחור מקסים. חובב קיור מתחיל ואוהב שמונים באופן כללי

Johnny the Doe

New member
מתפקד ../images/Emo13.gif

אמנם אני לא משתתף באופן אקטיבי בפורום אך אני די עוקב אחריו מאז שהוא קם, לכן הרגשתי צורך לתרום איכשהו. מקווה שעזרתי
ושלום לך באמת ארטמיסיה, למה את כבר לא אומרת להתראות ב-ICQ (המבינה תבין
)?

turrican

New member
בואו תוסיפו את השירים שאתם אוהבים..

קצת פרומושיין קטן לאתר החם חם שלנו חוץ משתי אנשים לא נכנסו גולשים לאתר הקטן שבניתי עבורכם. אז קדימה כנסו ותרשמו את השירים שאתם אוהבים..אל תתביישו. הרשימה תעזור לחובבי אייטיז להשלים את האוסף ולהתוודע לשירים "חדשים" אז קדימה..!!!

הוספתי כמה

אבל אלכסיס יקר, נראה לי שזה הולך להיות קצת מבולגן. אולי אפשר להוסיף איזשהו אלמנט מעבר לשמות השירים? כמה רעיונות: א. (הפשוט ביותר) - שכל גולש יוכל לכתוב כמה מילים על השיר ב. לסווג שירים לפי קטגוריות (מודרן טוקינג והפיקסיז הם אייטיז, אבל ראבק - באותה רשימה???) ג. (הכי מוצא חן בעיני, אבל הכי קשה לביצוע) - אחרי שיש לנו בסיס קטן ומגוון של שירים, כל גולש יוכל לקשר שיר חדש לשיר ישן ולהסביר למה הקשר (סגנון מוזיקלי דומה (סטייל "אם אהבתם את השיר ההוא תאהבו גם את השיר הזה"), פרט טריוויה או משהו אחר) בלי איזשהו ערך מוסף, נקבל רשימה ארוכה ארוכה של שירים, אבל רשימה שיש בה מעט מאוד תועלת פרקטית למישהו.

alpha80

New member
הצעה נוספת -

סידור שירים לפי ה א´ ב´ , שזה הכי מינימלי, או ע"פ מספר ההצבעות של כל שיר, יענו "מצעד". זרוק באתר את כל הביוגרפיות והמאמרים שהשקענו בהם כל כך.... שים תמונות שלנו (סתאאם) תעביר ב"ריל לייב אודיו" ערב אייטיז מאיזה מועדון פעם בשבוע.... יש עוד הרבה רעיונות.

turrican

New member
נכון מאד אבל...

כמובן שאפשר להוסיף את כל השיפורים שאמרת אבל קודם כל צריך בסיס שירים רציני (לפחות 300 שירים) . דבר שני אל תשכח שזו רק ההתחלה ובהמשך יבואו שיפורים.. לגבי מיון א-ב כבר מחר או מקסימום מחרתיים זה יתמיין לפי ABC אז תנו צ´אנס ,לאט לאט הכול יהיה בסדר.

וואי - הזכרת לי

The lexicon of love - אלבום נהדר משנות ה- 80. מסוג אלבומי הכיף במשקל נוצה, אבל עם חוכמה ואלגנטיות שגורמים להם לשרוד.

alpha80

New member
כל מה שתגיד.......

לא באנו בטענות..... רק היצענו.... אפשר גם לשים WEB CAM אצל כל גולש שכותב הודעה שתצלם אותו בזמן שהוא לוחץ על "שלח/י"

שכח מ WEB CAM

הדבר האחרון שאני רוצה זה לספק הוכחות מרשיעות לגבי הפעילות שאני עושה בשעות העבודה.... (חוץ מזה שיש לי כבר webcam אחת, אבל היא בשימוש מתמיד ב www.hotmail.com)

שלא תבין לא נכון

אין קטילה, רק תרומה רעיונית. ועל האתר שלך יש לי רק מילה אחת להגיד: מ פ ר ג נ ו ת

pimpf

New member
אלכס יש לי שאלה!!!!!

אני רוצה להוסיף שירים, אבל תגיד, האופציה היחידה שיש לי היא לבדוק אחד אחד את השירים ברשימה?? כדי לבדוק שאני לא אכתוב שיר שכבר קיים.... או שאם אני רושמת שיר, והוא כבר ברשימה, אתה פשוט לא מוסיף אותו??? חפי

pimpf

New member
אני מבינה שלא...

הוספתי שיר וראיתי שהוא התווסף ישר..........

למעלה