האתר ופירסומו...

האתר ופירסומו...

בשעת בוקר מוקדמת ניהלתי שיחה עם מישהו שלא כל כך אוהב את הפורום הזה(תנחשו לבד), וגם אחראי על החטב"מפון ומה גיליתי? בתקופה האחרונה נרשמו לחטב"מפון כמה אנשים יוצאי דופן...(בניהם אלחנן שוורץ-שאם אני לא אועה היה גרעינר במרחבים וזה שהקים את אתר התנועה הראשון,דרור חדד גרעינר ומד"ב בעברו הלא רחוק,אריק ועוד אנשי מפתח למינהם...) באותה השיחה העלנו כמה רעיונות לכך שהאתר והפורום בכלל יהיו חלק גדול יותר בהווי התנועתי,וישמש "בית" ליותר אנשים... הכוונה היא לגרעינרים בעבר ובהווה,אנשים שבתור עבודה עובדים במסגרת התנועה וכו. א איך אפשר לעשות את זה...? יש לי כמה רעיונות ואני מקווה שתוסיפו משלכם ואז נראה מה עושים ואיך... אחד מהם זה לפרסם את האתר והפורום שלו בעיתון "קו למושב"-בדף שבו יש מידע על החטיבה. רעיון נוסף הוא בכל המכתבים שהחטיבה שולחת לבתי הפעילים/חניכים לצרף דף מידע על האתר. אפשר לשלוח למתנסי"ם ולמועצות דפי מידע וכו. יש לכם רעיונות יותר טובים??? יאלה...,תציעו אותם...

hadasbaril

New member
אולי..

במקום להוסיף דף לכתוב את כתובת האתר מתחת לכתובת התנועה()לאונדרדו דה ויצי 19) וגם: לשלוח פליירים, להוסיף תאתר לקלסר הדרכה

מורני אולי דרך טיולי חוג....

להעביר איזה דף שיסביר מה יש באתר וגם סתם ככה מפה לאוזן..יענו "חבר מביא חבר" תמשיך לחשוב על איך לשפר וליזום ככה..זה סבבה :) מתה עליך

עמיתו´ש

רעיון טוב... אולי שהמנהלים היקרים של הפורום "ימנו" וועדה שתדאג לפירסום, ככה שהרבה יותר חברים מהתנועה יידעו על הפורום ועל האתר ואולי דרך זה יהיו כאן נושאין מעניינים ומושכים יותר(גיכוך בגרון...) וגם אני מת עלייך...

kedeman

New member
הכל נרשם...

ובקשר לוועדה... כבר אמרתי שיקום צוות אתר שזה יהיה אחד מתפקידיו ומי שמעוניין יודע איפה למצוא אותי...

למעלה