מתי מומולדת? נאסוף כספים מכל החבר'ס
N Nofale New member 9/7/05 #12 עוד חצי שנה אבל אז עד אהיה לי אוטו אני אני מביא רמקולים לאוטו.. חוץ מזה שההורים רואים אצלי רמקולים הם מחרימים..
עוד חצי שנה אבל אז עד אהיה לי אוטו אני אני מביא רמקולים לאוטו.. חוץ מזה שההורים רואים אצלי רמקולים הם מחרימים..
D Dudaaa New member 9/7/05 #14 הכי טוב אוזניות ../images/Emo3.gif אומנם לא לאוזן.... אבל גם אני ברוב הזמן מאזין מאוזניות למרות שרמקולים ומגבר גם יש אבל אני אוהב לשמוע בווליום מטורף.... אז קניתי בדיוק לזה אוזניות
הכי טוב אוזניות ../images/Emo3.gif אומנם לא לאוזן.... אבל גם אני ברוב הזמן מאזין מאוזניות למרות שרמקולים ומגבר גם יש אבל אני אוהב לשמוע בווליום מטורף.... אז קניתי בדיוק לזה אוזניות
N Nofale New member 9/7/05 #18 תגיד תבכלל יכול להשוות שכל החדר שלך רועד ואתה רוקד עם עצמך והכל זורם לאזניות מפציצות לך תאוזן שתלא יכול לזוז מהמקום ושעד לא מזמן בערך חצי שנה כאבו לי האזניים והייתי צריך להנמיך..
תגיד תבכלל יכול להשוות שכל החדר שלך רועד ואתה רוקד עם עצמך והכל זורם לאזניות מפציצות לך תאוזן שתלא יכול לזוז מהמקום ושעד לא מזמן בערך חצי שנה כאבו לי האזניים והייתי צריך להנמיך..
G GentlyWeeps New member 9/7/05 #22 חחחחח אוזניות באמת מפציצות אני זוכרת שפעם שמעתי באוזניות בווליום גבוה ואז הורדתי אותן וראיתי שחור בעיניים
חחחחח אוזניות באמת מפציצות אני זוכרת שפעם שמעתי באוזניות בווליום גבוה ואז הורדתי אותן וראיתי שחור בעיניים
D Dudaaa New member 9/7/05 #23 תלוי באוזניות ../images/Emo13.gif תשמע באוזניות של 800 שקל ושל-60 שקל ותבין את ההבדל אחי וכן, רמקולים זה לפעמים תחושה שונה בקטע של החדר רועד מהבאסים... אבל זה לא תמיד מתאפשר (יש עוד אנשים בבית חחח)
תלוי באוזניות ../images/Emo13.gif תשמע באוזניות של 800 שקל ושל-60 שקל ותבין את ההבדל אחי וכן, רמקולים זה לפעמים תחושה שונה בקטע של החדר רועד מהבאסים... אבל זה לא תמיד מתאפשר (יש עוד אנשים בבית חחח)
X xofer New member 9/7/05 #29 היו לי עד לפני שנה KOSS בסגנון הזה עד כמה ששמעו בהם טוב, עדיין זה לא כמו להרגיש את הבאסים ולא רק לשמוע אותם.
היו לי עד לפני שנה KOSS בסגנון הזה עד כמה ששמעו בהם טוב, עדיין זה לא כמו להרגיש את הבאסים ולא רק לשמוע אותם.
M Man With No Name New member 10/7/05 #33 איכות חיים זה להצמיד את הרמקולים לקיר, ללכת להשתין בשירותים הצמודים לחדר ולהרגיש כאילו הקירות מסביבך רועדים \ עומדים להתמוטט ...
איכות חיים זה להצמיד את הרמקולים לקיר, ללכת להשתין בשירותים הצמודים לחדר ולהרגיש כאילו הקירות מסביבך רועדים \ עומדים להתמוטט ...
G GentlyWeeps New member 10/7/05 #36 ../images/Emo6.gif או ללכת לדוש להתקלח ולהרגיש את המים רוקדים ואז זה יוצא כמו מסאג' כזה מ... לא יודעת
../images/Emo6.gif או ללכת לדוש להתקלח ולהרגיש את המים רוקדים ואז זה יוצא כמו מסאג' כזה מ... לא יודעת