אוי ניקולה XD
P Pushoka New member 22/2/07 #37 חח חלי וניקולה החברות הכי טובות ../images/Emo3.gif את תראי שבסוף עוד תאהבי אותה
P Pushoka New member 22/2/07 #45 ממש לא! ראיתי המון תגובות עליה בכל מיני מקומות והמוןןןןןןן אנשים אוהבים אותה! במיוחד ביוטוב! והנה- אני אוהבת את ניקולה [נגיד שאני מבריטניה ] ואיך הגעת למסקנה הזאת?
ממש לא! ראיתי המון תגובות עליה בכל מיני מקומות והמוןןןןןןן אנשים אוהבים אותה! במיוחד ביוטוב! והנה- אני אוהבת את ניקולה [נגיד שאני מבריטניה ] ואיך הגעת למסקנה הזאת?
T The Next Top Model New member 22/2/07 #46 כי גם דאגי וגם מאט וויליס שונאים אותה?XD ותאכלס? על מה יש להם לשנוא אותה? לכי תדעי אולי ההיה איתה משהו..
כי גם דאגי וגם מאט וויליס שונאים אותה?XD ותאכלס? על מה יש להם לשנוא אותה? לכי תדעי אולי ההיה איתה משהו..
W West Doll New member 21/2/07 #9 ../images/Emo149.gifמריאלה../images/Emo149.gif שם: מריאלה.[איזה שם ] גיל: 24. מקום לידה: חורשת הקוקוס[ ], פלורידה. מיקום נוכחי: מיאמי, פלורידה. מקצוע: רקדנית.
../images/Emo149.gifמריאלה../images/Emo149.gif שם: מריאלה.[איזה שם ] גיל: 24. מקום לידה: חורשת הקוקוס[ ], פלורידה. מיקום נוכחי: מיאמי, פלורידה. מקצוע: רקדנית.
W West Doll New member 21/2/07 #10 ../images/Emo149.gif מליסה R../images/Emo149.gif שם: מליסה.ר. גיל: 18. מקום לידה: סייפריס, קליפורניה. מיקום נוכחי: סייפריס, קליפורניה. [תקועה! ] מקצוע: פרפורמרית.[לא יודעת מזה בעברית היא מופיעה.. ]
../images/Emo149.gif מליסה R../images/Emo149.gif שם: מליסה.ר. גיל: 18. מקום לידה: סייפריס, קליפורניה. מיקום נוכחי: סייפריס, קליפורניה. [תקועה! ] מקצוע: פרפורמרית.[לא יודעת מזה בעברית היא מופיעה.. ]
W West Doll New member 21/2/07 #11 ../images/Emo149.gif מליסה S../images/Emo149.gif שם: מליסה.ס. גיל: 24. מקום לידה: Auburn Hills[וואטאבר ], מישיגן וטורונטו, קנדה. [דאמט מזה החור הזה? ] מיקום נוכחי: לוס אנג'לס, קליפורניה. מקצוע: זמרת / רקדנית / שחקנית.
../images/Emo149.gif מליסה S../images/Emo149.gif שם: מליסה.ס. גיל: 24. מקום לידה: Auburn Hills[וואטאבר ], מישיגן וטורונטו, קנדה. [דאמט מזה החור הזה? ] מיקום נוכחי: לוס אנג'לס, קליפורניה. מקצוע: זמרת / רקדנית / שחקנית.
P punky doll New member 23/2/07 #51 היא הייתה במייקינג דה בנד הרבה שנאו אותה... וגם אני שנאתי אותה... היא כלבה!! לא צריך אותה בפוסיקאט דולז... היא תסכסך בין כולן....
היא הייתה במייקינג דה בנד הרבה שנאו אותה... וגם אני שנאתי אותה... היא כלבה!! לא צריך אותה בפוסיקאט דולז... היא תסכסך בין כולן....
W West Doll New member 21/2/07 #12 ../images/Emo149.gifסיסלי../images/Emo149.gif שם: סיסלי. גיל: 25. מקום לידה: לונג ביץ', קליפורניה. מיקום נוכחי: לוס אנג'לס, קליפורניה. מקצוע: זמרת / רקדנית / שחקנית / מדריכת ריקודים. זהו
../images/Emo149.gifסיסלי../images/Emo149.gif שם: סיסלי. גיל: 25. מקום לידה: לונג ביץ', קליפורניה. מיקום נוכחי: לוס אנג'לס, קליפורניה. מקצוע: זמרת / רקדנית / שחקנית / מדריכת ריקודים. זהו