OMG היא כל כך מושלמתתת!! לא להתנפל עליי אבל היא לדעתי יותר יפה מכל אחת מהפוסיקאט
M mafins New member 22/2/07 #38 OMG היא כל כך מושלמתתת!! לא להתנפל עליי אבל היא לדעתי יותר יפה מכל אחת מהפוסיקאט
P Pushoka New member 22/2/07 #41 חחחחחח שתקי ../images/Emo11.gif אבל היא מושלמת! ידעתי שתאהבי אותה! היא מדהימה!
ש שתיקה אחרונה New member 23/2/07 #48 ../images/Emo188.gif../images/Emo60.gifאת רואה פה ים../images/Emo35.gif אז למה את נסחפת סתם, דעתך
P Pushoka New member 23/2/07 #52 חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif היא מזכירה לי זמרת שאני מאאאאאווווווווווד אוהבת.. אז היא %#% ובלי קשר.. היא ממש ממש יפה D=
חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif היא מזכירה לי זמרת שאני מאאאאאווווווווווד אוהבת.. אז היא %#% ובלי קשר.. היא ממש ממש יפה D=
ש שתיקה אחרונה New member 23/2/07 #47 ../images/Emo188.gif../images/Emo60.gifהיא מזכירה לי את זאת עם השיער השחור מטאטו בפנים...
L Little Angel Doll New member 21/2/07 #31 בקיצור כולן מכוערות. וזונות. והלוואי שהן ימותו בתאונת שרשרת של משאיות
P Pushoka New member 22/2/07 #42 אכן! הדבר האחרון שסיס זה מכוערת! מושלמת משייייי אני מתחילה להיות דומה לך כמו שאת לי יאללה בואי איתי ועם אורי לסוקולוב D=
אכן! הדבר האחרון שסיס זה מכוערת! מושלמת משייייי אני מתחילה להיות דומה לך כמו שאת לי יאללה בואי איתי ועם אורי לסוקולוב D=
M Mp3 GiRl New member 21/2/07 #35 אמא'לההה ../images/Emo5.gif../images/Emo190.gif ואני חשבתי שאני מכוערת D::
B BRITNEY MY STAR New member 23/2/07 #49 ועל כך נאמר שרמוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווטות
T The Next Top Model New member 24/2/07 #54 אני לא מבינה באיזה סרט אתן חיות או הן הן נראות כמו דראג קווינס!! איכסססס כמו דנה אינטרנשיונל! ניקה!! משהו כזה!! איכס...
אני לא מבינה באיזה סרט אתן חיות או הן הן נראות כמו דראג קווינס!! איכסססס כמו דנה אינטרנשיונל! ניקה!! משהו כזה!! איכס...