האתר העברי

Ddorda

New member
האתר העברי

שלום. האתר העברי לדעתי אינו מספיק נגיש. אני - שמשתמש באופן אופיס כבר שנים, פעיל בק'וד הפתוח וכד', אינני משתמש קצה כלל וכלל. ועדיין היה עליי לחקור את האתר מעט כדי למצוא את לינק ההורדה. אני מציע להשתדרג בעיצוב, לעיצוב בו הלינקים החשובים בולטים יותר (ראו האתר של אופן אופיס העולמי) חוץ מזה, יש להוריד את הלינק לבטא ש לאופן אופיס 3, שכן הלינק כבר אינו פעיל. דור.

האם יותר טוב עכשיו?

שלום דור, סידרתי מחדש את הקישורים בסרגל הצד. האם יותר מובן עכשיו? עיצוב מחדש לא בא בחשבון בתקציב שלנו, אך ניתן לשפר בהרבה את העיצוב הנוכחי בעזרת המשוב שלכם. חג שמח, - יבא

Ddorda

New member
יותר טוב.

כן, הרבה יותר טוב. איך זה עובד? אתה מכניס את הטקסט לתיבות כ-HTML, או שאתה יכול להכניס רק טקסט? אני מאמין שבקלות ניתן להוסיף זיהוי מערכת ההפעלה ונתינת לינק בהתאם. אני אשמח לעזור עד כמה שאוכל (גם בקשר אישי יותר). אחרי הכל - קוד פתוח :) אגב, מה עבר על התרגום? מדוע הכל תרגום מכונה? אם אני לא טועה משלמים לסאן על הלוקאליזציה לעברית, לא? (ותקנו אותי אם אני טועה כמובן).

התרגום אינו חלק מהפרויקט

שלום רב, כפי שאמרתי פעמים רבות, וכפי שהוסבר באתר עצמו, התרגום נעשה על ידי, בתקופה שידיעותי בעברית היו הרבה פחות מעכשיו, וגם עכשיו הן לא אני יודע מה טובות. לגרסה 3.0.0 תרגמתי כ1000 מחרוזות חדשות. לא נעשה בקרה לשונית אך גייסתי מתנדב ממכון התקנים שיעזור לנו בעתיד כבקר. אף אחד לא משלם לסאן על התמיכה בעברית, כולל התרגום. נהפוך הוא, סאן ממשיכה לתמוך בצד התכנותי (אבל לא התרגום) של התמיכה בעברית ללא תשלום. אנחנו מודים לסאן על המשך תמיכתם ללא תמורה ישירה. התמיכה הממשלתית, כ400 אלף שקל לשנה, משולמת לחברת טק מערכות פתוחות בע"ם, שאני עומד בראשה. חלק מתמיכה זו טק מערכות משלמת לחברת "קליקאנטר" של נדין כהן, מנהלת פורום זה, וחלק לספקים שונים. לא הבנתי את כוונת הפסקה "איך זה עובד?..." אשמח הוסיף אותך לצוות המתנדבים. נה לשלוח מסר אישי עם תחומי עניין, כישורים ונתוני קשר. חג שמח, - יבא

למעלה