האתר הכי שווה שיש של היקארו נו גו

guypoko

New member
האתר הכי שווה שיש של היקארו נו גו

תיכנסו!!! אתם תודו לי אחר כך!!! http://www.tipo.co.il/zone/page.asp?zone=35063732319742&pid=2597590

eden242

New member
בלי להעליב, האתר באמת לא משהו.

ולידיעתך כדי שיקראו לאתר "הרשמי ל..." אתה צריך לקבל אישור בכתב מיוצרי הסדרה/המפיקים, וגם ככה אתר בטיפו לא יהיה הרשמי -_-

טוצית

New member
X_______X../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

עם כל הכבוד, ובתור מישי שרוצה לעזור לאתר, יש לי כמה דברים להגיד לך- הכתוביות שליד העכבר מעצבנות, מפריעות, לא מוסיפות יופי וסתם תוקעות הכל. מה זאת אומרת לא להעתיק? מה, זה משהו שעשית בעצמך? זה מה שהכי מעפן אצל אתרים, אנשים חושבים שהם המציאו את התמונות האלו. אנשים באים בעיקר בשביל תמונות. לא יצרת אותן. תן לאנשים לשמור אותן ולהנות מהן. באופן כללי, אני לא ממליצה על טיפו. זה תוקע את המחשב >< אבל הכי מצחיק אותי זה "האתר הרשמי". וואלה? מי קבע שזה "האתר הרשמי"? יש הרבה "אתרים רשמיים" של היקארו, אפילו בעברית >< אויש. הייתי מרושעת מדי X____________________X אבל הכל לטובה טוב? ^________________^

calijuu

New member
בכלל לא היית מרושעת..

בקשר למהלך האלוהי הזה, זה סתם חארטה של הפרק לפני יומיים אם אני לא טועה...... זה לא מהלך אלוהי, זה סתם מהלך ובשביל הדרמתיות שמו ברקים כאלו.... איזה חוסר ידע... רואים שאתה לא יודע לשחק גו... ואני חושב שהקטע הזה שאי אפשר לקחת תמונות ממש מטומטם ומגוכח.. זה לא שאין דרכים אחרות לקחת את התמונות האלה..... נ.ב. מי שרוצה משם תמונה, שיגיד לי איזו באיזו קטגוריה^^

guypoko

New member
זה לא האתר שלי

זה לא האתר שלי בכלל... ושמתי אותו פה רק כדי שתגידו מה דעתכם על מה שהוא כתב על המהלך האלוהי

טוצית

New member
אמ...../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

אז למה כתבת "תיכנסו! תודו לי אחר כך!" ולא "תסתכלו- מישהו מראה כאן איך נראה המהלך האלוהי {האתר לא שלי}"

Yosh Yosh

New member
המהלך האלוהי....?

ככה... לא נראה המהלך האלוהי
למה להטעות סתם? זה סתם מהלך, התמונה שם. מהלך אלוהי זה משהו שתנצחי בעזרתו בכל משחק... או אולי דרך משחק, לא סגורה על זה.

CibiHeart92

New member
באמת תהיה

מה הכוונה במהלך האלוהי בדיוק? מדברים על זה מתישהו בסדרה או במנגה כי אני תוהה לגבי זה כבר כמה זמן..

star_female

New member
יש באתר הורדות לא חוקיות

וחוץ מזה שיש ספוילרים ממש מיותרים בחלק של הדמויות, ומה שכתוב על המהלך האלוהי פשוט לא נכון. יש גם לינקים שבורים ותמונות שלא עולות ונראה שרוב הדברים באתר מועתקים ממקומות אחרים. וזה בלי להזכיר את העיצוב הלא-ידידותי-למשתמש...

זאת דעתי על האתר:

כל מה שכתוב ל הדמיות לא נכון. אפילו השמות לא מאוייתים טוב! רואים שאת כל המידע עלגו אתה\הוא מישזה לא האתר שלו, העתיק ממקום אחר, חצי מהתמונות לא רואים, האותיות שליד העכבר מעצבנות, והצבע שלהן מזויע! בדף האנימצות כתוב למעלה "לא להעתיק", ויותר נמוך כתוב:"את האנימציות הבאות העתקתי מהאתר..." לדעתי, זאת ממש חוצפה! יש שם מלא טעויות הקלדה ושגיעות כתיב, קיצורי הפרקים ממש קצרים, ולא המשכתי להסתכל, אבל אני בטוחה מה הייתי מוצאת. בלי כוונה לפגוע...

אקארי

New member
רוצים אתר יפה?? אז הנה-האתר שלי!

זה האתר שלי והוא ממש נחמד,כמובן על היקארו נו גו!

טוצית

New member
הומפ...../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

את יכולה לקרוא למעלה את מה שרשמתי ליוצר האתר הראשון... =.= מה זאת אומרת לא להעתיק? מה, זה משהו שעשית בעצמך? זה מה שהכי מעפן אצל אתרים, אנשים חושבים שהם המציאו את התמונות האלו. אנשים באים בעיקר בשביל תמונות. לא יצרת אותן. תן לאנשים לשמור אותן ולהנות מהן. באופן כללי, אני לא ממליצה על טיפו. זה תוקע את המחשב >< אבל אהבתי מאוד את העיצוב של האתר! D: והמוזיקה קצת מעצבנת =X

טוצית

New member
עוד משואים:../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

אני מציעה לך לרשום את כתובת האתר שלך על התמונה: ככה לא יעתיקו אותו. אנשים שרוצים לשמור תמונות שיוצר האתר לא יצר/צייר אותם בעצמו לא נקראים "גנבים". גם אם את עושה שאי אפשר להעתיק באתר עצמו, אפשר להעלות את התמונה למקום אחר ולשמור אותה {בעעע X___X לא מתמצאת בקטע הזה. אבל אפשרי לשמור את התמונות}

למעלה