האתר הישראלי

TheEnema

New member
האתר הישראלי

לצערנו האתר הישראלי סובל מבעיות טכניות בתקופה האחרונה,הוא יסגר למשך השבוע הקרוב למטרת "שיפוצים"... אל תברחו לנו... צוות בלינק 182 ישראל.

BrainDaMaGeD

New member
יואו! אתה לא מתביישים?!?!?! ../images/Emo2.gif

וקוראים לעצמכם אתר ישראלי?! ממש אופייני, ישראלים, לא טוב להם, לוקחים הפסקה!
אני בורחת! בורחת על נפשי! ב-ו-ש-ה! אהמ. כן. נכון.

RoyBlinkBoy

New member
מי את? את מהאתר?

ועומר חבל אבל טובב.. זה יחזור באותה כתובת או בכתובת הטובה של ה- CO.IL?

TheEnema

New member
לרוי ולהיא שמעליו

א.אני ממש מקווה שאת צוחקת ב. רוי, אין לנו 260 שקל פנויים לכתובת סיאו אי אל... איך 182il.com נשמע? תנו הצעות עם סיומת .com .ogr .net (חוץ מאלה שבטח תפוסות)...

hen 182

New member
מממ.... אין ספק. בריין דמדג'

(; אני משוכנע שאין בדברייך כל קשר למציאות...! וואל, תנו רעיונות לשמות של כתובת מאגניבים... עם סיומות של org , net, com נגיד www.blink.net ממש כייף להגיד אותו, אבל הקטע שהוא תפוס.... תציעו

BrainDaMaGeD

New member
יאפ. אנשים לא מבינים אותי.

אני לאהוב ציניות.
אממ... WWW.BLINK182.NET/ORG לפי מה שראיתי אין כזה דבר

MiChElLe182

New member
../images/Emo11.gif

חבל זה משו שקשור לשרת? (אני משחקת אותה מבינה עכשיו, אחרי שהסברתם לי)

michalas

New member
אני מציעה שבינתיים

עד שהאתר יחזור נעבור לכאן באופן רשמי חח נתנחל כאן ואז כשהאתר יחזור אנחנו נחסר פה לכולם ואז הם יבואו איתנו לפורום! מואהאהא...

RoY Circa182

New member
הלו הלו...

נסחפתם...! לפחות לא לפנינו...משו מוסתר ככה....חדר חשוך ואפל משו כזה... אבל פה?? לידיינוווו?!?! משוגעים!

RoY Circa182

New member
ההודעה האחרונה שלי

היא ההודעה הכי טיפשית שרשמתי בפורום כול ימות חיי.... וזה שהצדקתי אותה, כבר מראה שאני קצת שפוי... תסלחו לי 9 שעות בת"א... (רק עכשיו קלטתי שהייתי 9 שעות!!!!)

RoyBlinkBoy

New member
עממ

בא לי לכתוב ע' יש בעיות? מאיפה אתם משיגים כתובת COM בחינם? זה שווה הרבה יותר מסי או איי אל אז איך בחינם?

TheEnema

New member
וזה לא עולה יותר

דומיין ישראלי לשנה-130 שקל. דומיין בינלאומי לשנה(.com/net/org) שישים וחמש שקל(65) בשנה.

TheEnema

New member
ממ

קצת מסובכת.. כרגע ההתלבטות היא בין www.182il.com/net לבין www.blink182.net מה עדיף לדעתכם? נ.ב תראו מה יצא לי בהפתעה בביצת הפתעה של קינדר

BrainDaMaGeD

New member
www.182il.com

הרי זה אתר בעברית, צריך משו שיראה שהוא כאילו ישראלי. והתמונה לא נפתחת לי

למעלה