האתר הטוב בעולם

האתר הטוב בעולם

הרשו לי להציג לכם את האתר הטוב בעולם האתר הוא של הגבר הנחשק ביותר החי על פני הכוכב הכחול שלנו. מאז ימי דוד המלך לא קם לנו גזר שכזה המזכיר ניחוחות של בית אמא מסלוניקי מחד וניחוחות הזיעה מבית אבא מאידך.... אח אח שמעון פרנס תנו לי מן הכתום הכתום הזה..... מי שמוצא אתר המוקדש לאל השני - אליקים רובינשטיין מקבל ממני מה שהוא רוצה.

זה מעורר תהיות האתר הזה

זה שנכנסתי לראות מעורר תהיות לגבי (למרות שאני דבק בכך שחשבתי שמדובר באתר של אורנג' ובסך הכל רציתי להחליף סלולר, לא לנגב חומוס בדוך), אבל זה שאני הגולש הששים וכמה אלף שנכנס לשם, לא מפיח יותר מדי אופטימיות לגבי העם הזה.

מה, אין אתר המוקדש לאליקים

רובינשטיין? ביזיון, אני אומרת לכם. ממש ביזיון.

תצחקו תצחקו

אבל לאהוד בנאי, חוץ מדיסק משובח יש גם אתר לא רע בכלל. מצוין לשישי אחר הצהריים.

שמענו עליכם....

כן כן, כבר שמעתי את כל התירוצים האפשריים - חיפשתי את האתר של אורנג'... אני עושה מחקר על טיפוח גזרים גמדיים... שמעתי הכל. גם לי זה קרה. התחלתי בקטן (תקשיב ל"טברנה" פעם אחת, מה כבר יכול להיות...) ולאט לאט מצאתי עצמי מאזין לתכניתו ברדיו, בה הוא מציג את ניחוחות בית אמא וריחות בית אבא, באופן קבוע תוך מלמול שמות ביוונית שאורכם כאורך הגלות (חדרג'יטיאטאקיס למשל) יבוא יום וגם עליכם תנוח השכינה (תזהרו, היא שוקלת המון) ואז תבינו, כמו שניטון קיבל תפוח לראש, את גדולתו של פרנס - אותו ג'ינג'י קטון שגדל בשכונת הבוכרים, חטף מכות (מבוכרים) ונקם את נקמתו בבגרותו על ידי תכנית רדיו יומית. ובקשר לאלייקים - זה הזמן לזעוק אפלייה! זה הכל בגלל שהוא דתי!

ועוד דבר

להמחיש לכם את חשיבותו העולמית של הפרנס ליקטתי עבורכם כמה תמונות שנתפרסמו בחדשים האחרונים - אז קבלו:

ועוד דבר

להמחיש לכם את חשיבותו העולמית של הפרנס ליקטתי עבורכם כמה תמונות שנתפרסמו בחדשים האחרונים - אז קבלו:

תמונה

סדאם חוסיין עם שני בניו האהובים כאורחיו הראשונים של פרנס עם פתיחת הטברנה בבגדאד

קפת

New member
גם אני יודעת להגיד שמות* ביוונית

אני מוכנה לחטוף מכות, אפילו מבוכרים (תמורת תשלום כמובן. מה אני, פראיירית?)ואני אפילו ג'ינג'ית! למה לי אין תכנית רדיו? גם זו שערוריה, אבל בקשר אלי, אפחד לא פוצה פה ומצ(ט)פצ(ט)ף. בקשר לאלייקים, אני מוחה: זה לא בגלל שהוא דתי, זה בגלל שהוא מרוקאי. *אלקסייטיס פרוטופסלטי *עימנואמנקיני חדג'יקאקיס מי שיזהה איזה שם הוא אמיתי, ואיזה שם הוא ססמה לחיתולים חד פעמיים ביוונית, יזכה בקילו זיתים (או יועצים משפטיים לממשלה לשעבר) דפוקים.

שוויצרית.

גם אני יודעת להגיד כל מיני דברים ביוונית. למשל אוזו. זה ביוונית. וזהו.

א י ל ה

New member
פרנס פרנס

אף פעם לא נמאס, לא שחור, לא אדום תמיד תמיד אתה כתום, אתה לא תות מתייפייף או חציל עם נזר, אתה, אתה עושה כבוד לגזר! ואם הקיאו אותך היוונים מקרבם וסרבו להכיר בך כבנם הנה הגעת בזקיפות קומה ובגאון אל זרועותיו הפתוחות של העם היושב בציון. שמעתי שכאן זה התחרות לשיר שיופיע בדף הבית של האתר של שמעון פרנס יבדל"א. הכצעקתה? הזוכה הישר, שירו יולחן, יושר בפי גליקריה ויושמע ללא הרף ועד זוב בכל כלי התקשורת באשר הם, כך נאמר במודעה. פחות או יותר. בואו נאמר שזו פרפרזה על מה שנכתב שם. שלום, אגב. אני באתי מהשכנים. יש לכם במקרה קצת תמצית וניל?

קפת

New member
בטעם יווני

אלוהים שתשמור עלינו. בקצב הזה עוד נצטרך להכריז על שימון פרנס כעל נערת האמצע לחודש מאי. ואם ככה, אז אנחנו יכולים לתת לך, אילה היקרה, רק תמצית סופלקי. תגידי, את מהשכנים האלה שעושים רעש בין 2:00 ל16:00 ומפריעים את מנוחת המטופלים?

א י ל ה

New member
|אייקון של צלב, שום ומראה|

לאלא! רק לא נערת אמצע של חודש מאי! יש גזירות שאין הציבור יכול לעמוד בהן, יו נואו! וגם גיזרות. במיוחד גיזרות כתומות. ודי לחכימא. אני מהשכנים שהדשא שלהם ירוק יותר. והם גם לא זורקים אבנים לבאר שירקו בה. תגידי, את מוכנה לקרוא לי שוב "יקרה", בבקשה? זה עושה לי מאוד נעים בקישקעס.

א י ל ה

New member
אבל

חוקן זה לא בקישקעס. זה בפה. של הטבעת. ואני מודה גם לך, קו"ב, מקרב לב. זה חשוב לי, ה-יקרה שלכם, ושל כל בית ישראל, כמעט כמעט כמעט כמו הפרנס בכבודו. כמעט. ואם אני כבר בתנוחה, איך להגיד... דברים שרואים מכאן לא רואים משם. הרבה זמן לא ניקו פה, הא?

למעלה