האתר החדש שלי....

תודה רבה למברכים....

בינתיים הוכנסו קישורים נוספים, תמונות ואפילו פורום יש. עם הזמן יועלו גם צילומי הוידאו של ריקודיי. רק דן ידידי. מחכה לשקל הברכה שלך..ללא ריבית
יום טוב אוחיון.

../images/Emo204.gif ../images/Emo49.gif ו ../images/Emo50.gif...

עך האתר החדש..... וכבר הוכנס למועדפים.... בתקווה שלא תעלם לנו מהפורומים האחרים...

פרפר צהוב יקירתי....

תודה על הברכות והאיחולים.... לא נעלם לשום מקום..אני כאן בכל הפורומים........... תודה גם לחדשה ומתלהבת ולמנשה. תמונות של הנכד יועלו עוד היום לאתר... היום הוכנסו קישורים לצילומי וידאו ל-3 ריקודים: שירים עד כאן, שבחי מעוז, וזה הגשם. תהנו חברים. יום טוב אוחיון.

rak dan

New member
איחולים והצלחה מכל הלב !!!

זוכר תמיד את לילות הריקודים ההם, שהינו ממש ממש צעירים יותר ויפים יותר. בזמנו כשהיתי הולך מוקדם בבוקר לקנות בשוק בבאר שבע קלינט ראשון של הבוקר לדוכן פירות או ירקות, היו הירקנים מודים לי על ה-"סיפתח", היתי נותן שקל נוסף והם היו מנשקים אותו ומברכים. אז בתור סיפתח לאתר שלך, אני חייב לך בהזדמנות שקל בשביל ברכה ! בהצלחה, רק דן

מברוק יום טוב!!!

זה נפלא בעיני שיש אתרים למרקידים, כיף לקרוא ולהתעדכן בדברים. לא ידעתי לדוגמא שאתה סבא...אפשר תמונות?
בכל אופן, יופי של אתר, מבטיחה לבקר בו הרבה!!!

איריס0904

New member
../images/Emo50.gifליום-טוב בפתיחת האתר

בהצלחה בפתיחת האתר, אכן היגיע הזמן, לאחר סטאג' ארוך למדי- של ניהול פורומים, יכולת כבר להוציא תואר מהנדס, תמשיך להיות איתנו בסברס- ממני באהבה איריס

אכן סטאז' ארוך למדי........

תודה איריס והמון אהבה על הברכות שלך... תבקרי מדי פעם, יש חידושים באתר כל הזמן. יום טוב אוחיון.

hadas74

New member
בהצלחה בהוצאת האתר לאויר ../images/Emo160.gif

האתר מאוד יפה כן ירבו
.

למעלה