האתר אינטרנט

asafsi4U

New member
האתר אינטרנט

סתם שתדעו- נכנסתי כרגע לראשונה לאתר של עיריית ירושלים וחשכו עיניי! (כן! ממש ככה.. הן באמת חשכו!!!) אני לא מאמין שלעיר הבירה שלנו יש אתר אינטרנט כלכך פרימיטיבי ומגושם! הו! אלי הטוב.. תנחשו מה הם עושים כדי להעלות עידכונים? הם סורקים פליירים ומכניסים אותם בתור "עמוד מידע". אההההההה הצילו!!! פויה! איכס.. בעעעע.. מה הולך פה?! זה נורא! חייבים להרוס את האתר הזה ולהשליך אותו לים שאין בירושלים ולתת לחברה פרטית שתבנה אותו, שתעצב ושתתחזק אותו. רק לשם השוואה- היכנסו לאתר של תל אביב: http://www.tel-aviv.gov.il נכנסתם? עכשיו תיכנסו לאתר של ירושלים: www.jerusalem.muni.il עכשיו אתם מבינים על מה אני מדבר?! ואם לעירייה אין כסף כדי להחזיק אתר אינטרנט(כי היא גמרה את כולו על שחיתויות) נורמלי נקים מגבית כזאת. מי מצטרף?

בלבלונת

New member
תירגעעעעעעעעעעעעעעעע

אולי במקום להשמיץ תן הצעות ייעול? במקרה יש פה לא מעט אנשים שעובדים בעיריה... תן הצעות ייעול כדי שיוכלו להעלות אותן הלאה לדיון... חוצמזה להזכירך "ראש העיר" בירושלים הוא זה שנותן אישור סופי לדברים כאלה וכל עוד הוא יישאר "פרמיטיבי, פויה ואיכס" כמ ושאתה מתאר את האתר, לא תהיה שום התקדמות בנושא... בקיצ במקום להעביר ביקורת תפנים איך עובדים בעיריה המפגרת שלנו הדברים

asafsi4U

New member
זה בולשיט!

קודם כל, אני כן נתתי הצעות לייעול(אפילו שתיים)- לסגור את האתר ולבקש מחברה לבניית אתרים שתבנה(תמורת כסף). עדיף שלתקופה של חודש-חודש וחצי לא יהיה אתר לירושלים מאשר להשאיר אותו ככה.. ואני לא מסכים איתך- ראש העיר בכלל לא קשור לזה, דווקא שמעתי שהוא רוצה לבנות אתר חדש ושיהיה בו מן "תיק וירטואלי" לכל בן אדם.

בלבלונת

New member
להבא לפני

שאתה מזלזל כל כך תנשוך את הלשון.. מעבר לזה כשתקבל שכל תודיע לי, עד אז תנסה להשאיר את הפה שלך סגור, זה יועיל לכולם

Fantasy WRC

New member
שיקבלו אותי לעבודה בעירייה כבונה

אתרים ואני אעשה להם אתר אנטי-פרימיטיבי

מי אמר אתר ולא קיבל

אחי, אם אתה מדבר ככה סימן שלא ביקרת בכלל באתר אני עובד ואחד מהאנשים שמתפעלים את האתר הזה, ואם תלך ותתן יריקה ברחוב זה יהיה שם יש לנו בצוות 35(!) איש שעובדים על האתר הזה... וזה המון לך תן ביקור שוב, ותראה שאתה טועה יש שם הכל. פשוט הכל

Fantasy WRC

New member
לא דיברתי על ADMIN של האתר

ברור שצריך לעדכן אותו וכל זה, את זה הגולשים רגילים לא רואים.. דיברתי על ממשק האתר, עיצוב, או איך שלא תקרא לזה.. שיהיה יפה, ונוח לעין, זה הכל..

danibz

New member
העיצוב אחיד והחומה מסמלת את העיר

אל תשכח שזהו אתר עירוני ולא איזה אתר לילה או מועדון ילדון שלי !!!

TalKz

New member
אם היית מודע מה אנחנו עושים באתר

הזה, לא היית מדבר ככה יש שם כל אינפורמציה שאתה רוצה על כל ירושלים- כל מה שקורה שם

פיקשה1

New member
בתור לא ירושלמית

נכנסתי לאתר על מנת למצוא מידע לגבי אתרים בירושלים יש לומר שהאתר בנוי מאוד יפה ובהחלט עוזר למציאת מידע בנושאים שונים לי זה מאוד עזר בתכנון טיול

rshamir

New member
אתר האינטרנט

חלק מהביקורת מוצדקת. הקטע עם הפליירים הסרוקים באמת פוגע באתר, אך לא תמיד הדברים תלויים ביחידת האינטרנט. אך מעבר לכך, לו היית טורח להסתכל מעבר לדף הבית, היית רואה שהאתר של עיריית ירושלים הוא האתר המוניציפלי הטוב ביותר בישראל. כמות השירותים והמידע שהוא מציע למשתמש חסרת תקדים בהיקפה. אני גאה לומר שהייתי חלק מהצוות שעבד על האתר הזה ואני יודע שבחודשים הקרובים האתר ישתפר אפילו עוד יותר, כמו למשל כרטיס התושב שנחשף השבוע ושירותים נוספים. לו היית מסתכל באמת על האתר אני בטוח שלא היית כותב את השטויות שכתבת.

בלבלונת

New member
לרפי ולכל חברי הפורום באשר הם

הוא סתם ילד שבא להשמיץ, כי אפילו רעיונות ממשיים לשיפור לא היו לו בעיקר הוא חיפש להעביר ביקורת סתמית ונטולת תוכן... כי להעביר לחברה פרטית זה בדיוק מה שייפתור. חבל לבזבז עליו עוד אנרגיות... שיהיה לכולנו שבוע טוב ורגוע ושקט.. תהנו לכם במפגש.. נשיקות וחיבוקים

danibz

New member
שטויות במיץ עגבניות ../images/Emo2.gif

תשמע אין מה להשוות בכלל , אז נכון תל אביב היא עיר מלאה בכסף , ומצבה של העירייה מתדלדל , אבל אם השוותה את שני האתרים - אכן ירושלים מנצחת בגדול גם מבחינת תוכן ומכל הבחינות .

למעלה