האתיופית שלי

dirk digler

New member
האתיופית שלי

נפגשנו במסגרת הלימודים ,היא צעירה ממני בשנתיים.הקשר בינינו במשך השנה היה בעיקר על בסיס שיחות ידידותיות לחלוטין ,אים כי נוצר מתח מיני שהלך והתגבר.יום לפני סיום הלימודים יצאנו מהרצאה עייפים ,הצעתי שנלך לקפיטריה ,אך היא הסבירה שהיא מעדיפה לעלות לחדרה ושאלה אים אני בא.הגענו לחדר שהיה בקצה המסדרון ואני שכל מה שהעסיק אותי היה ישבנה העסיסי שנע בחופשיות אצילית מצד לצד לא יכולתי לעצור את איברי שהזדקר והחל מתרומם כשקצהו משפשף את ישבנה המדהים.היא נעצרה הזדקפה לאחור ואני כמוצא שלל רב עטתי אל צווארה ותחלתי נושך,מלקק ומנשק בעדינות נוקשה.נשארנו ליד הדלת עוד מספר שניות כשאנחנו מתנשקים. בחדר המשכנו מתנשקים ומפשיטים אחד את השני שדיה קפצו החוצה ענקיים בצורה בלתי אפשרית עים פיטמות שחורות וענקיות ,בשלב זה היינו ערומים לגמרי והיא בטרוף ירדה על ברכיה והחלה מוצצת את הזין שהזדקר לתוך פיהה ,הייתי בהלם טוטאלי מתאוות המציצה הבלתי נשלטת שלה .אחזתי בשערה והתחלתי מזיין את פיהה היא ניסתה לדבר אך מילותיה היו לא ברורות ,חוסר האונים שלה הדליק אותי עוד יותר כשבהחלטיות פקדתי עליה להתרומם והסברתי לה תוך שאני משליך אותה על המיטה שהיא הולכת להיות הכלבה שלי.התחלתי נושך את פיטמותיה כשאני יורד אל הדגדגן אט אט. פישקתי את רגליה בכוח רב והתחלתי מוצץ ונושך את הדגדגן בו זמנית כשאצבעותיי מפלסות את דרכן אל מחילת הדבש הכלבה החלה להאנח כשאני כמעט את כל ידי פנימה.הכוס שלה היה שעיר מדי ואמרתי לה שהוא זקוק לגילוח,היא לא הגיבה אחזתי בידה ומשכתי אותה אל עבר המקלחת הושבתי אותה על הכיור כשרגליה פשוקות והתחלתי מגלח את הכוס היא ביקשה שאזהר לא לפצוע אותה ,גילחתי בעדינות כשאני מחליק ומבהיק את הכוס הבשרני,שטפתי את שאריות הסבון כשאני נעצר עים זרם המיים על הדגדגן ומגבירו,"צריך לטעום את הכוס החלק שלך" התחלתי שוב מלקק את הדגדגן כשאני יורד אל החור ומזיין אותה בלשוני.בשלב זה הזכרתי לה שהיא עדיין לא הרגישה את קילשון האהבה שלי חייל הבדיל עמד דום מתוח כשהתחלתי חודר אליה ,תחילה בעדינות ואחריי זה בקצב מתגבר והולך כשאני מזיין אותה בכוח רב,מזיין ומזיין ומזייו כשהכלבה מתחננת שאני לא אגמור ושהיא רוצה שאגמור לה בפה.רגע לפניי שאני מתפוצץ יצאתי בחופזה כשהיא מזנקת על ברכייה ומתחילה לינוק את כלי הזיןשהתפוצץ בפיהה והמטיר ליטרים רבים של נוזל חם ,כשהיא שואבת כמעט את כל תוכן אשכיי.

כמה שיותר ספונטני

זה יותר טוב,
עונג וחום תאווה ותשוקה, כמו שאומרים סקס פראי וחזק כל הכבוד. מלאכית כחולה

למעלה