האתגר והסיפוק

avihuav

New member
האתגר והסיפוק

אחרי יומים של עבודה אינטנסיבית בכינרת, בה היתחלנו קורס חדש למתחילים, ותחילתו בשיתוף של גורמים נוספים, בנוסף לכך היו שני אלמנטים חדשים שהיינו צריכים להתמודד עימם, הראשון קורס לניפגעי פעולות איבה, השני קורס ראשון לילדים נכים מפעולות איבה, יצא לי להכיר ביומים האילו, את אחד הילדים המדהימים שפגשתי בחיי, ע' ילד מדהים בן 12, אשר מחבל חדר לביתו הרג את אימו ושני אחיותיו מול עיניו, והוא עשה את עצמו כמת, המחבל הרוצח לא היסתפק בהריגת מישפחתו , וידא הריגה בע' על ידי ירי צרור ברגלו, . א' עוד ילד מדהים בן12, אשר כל מישפחתו נהרגה, ולו רק בגלל רצונם לחגוג ביחד בארוחת צהרים במסעדת מקסים בחיפה, נותר עם הצלקות ונשאר עוור לכל חייו. נ' בן 23 שביומים האילו לא היפסקנו לצחוק, ילד עם מדחף אנרג'יזר מאחוריו, ת' בן 36 עורך דין עוור, א' בן 21 חירש אילם, וכמובן חברי לצוות, "הפרופסור לסקי" (אני רק השוליה שלו
), ונועם חברנו לצוות. בתמונה מיפגש בין שני עולמות שונים ותידרוך

avihuav

New member
------

א' האיש אשר החליט לצלם במצלמתי בזמן שאני נוהג או גולש, וכל הסברי איך לצלם ומה לצלם עלו בתוהו, אז מתנצל בשמו על איכות התמונות , והיו כמאה חמישים תמונות, אבל בעקשנתו חלקן היו שקופות או מטושטשות,

avihuav

New member
מתחילים לגלוש

היציאה מהמים מתבצעת עם שלושה גולשים, שלושה חבלים, שמחוברים אחד לשני בידיות, כל השלושה עולים ביחד כשמשני צידי הגולש נמצאים חברי הצוות שעוזרים לו לצאת מהמים, ובזמן הגלישה אנחנו מפרידים את הידיות והחבלים. (במידה והגולש מסוגל לגלוש בניפרד, ולהחזיק את עצמו לבד)

מצוטטת

New member
ושוב...

הכל מהכל וכל בעולמנו מקבל משמעות של פרופורציות ישר כוח!

avihuav

New member
נ' - תחילת הגלישה

נ' עוור, ומיותר לציין שאף על פי מיגבלתו, חוש ההיתמצאות שלו היה מדהים, לא נותר לנו רק לכוונו ולהיות עיניו.

avihuav

New member
כווני דרך

כל זה ולו רק בפעם הראשונה בחיים שנ' גולש , ביום השני הוא כבר עלה לבד ללא עזרה כשמצידו כעזר בהנחיה היה חברי לצוות ולו רק כעזר לראיה,

avihuav

New member
מתחלפים

בצוות ובנהג, רק להבנה, תפקיד הנהג פה הוא גורם מכריע בהצלחה הגלישה, הגישה לגולשים, הטימינג הנכון בגז בעת העליה ובהמשך הגלישה מהוים חלק בלתי ניפרד מההצלחה בגלישה. ת' שוב עוור ואנחנו מתחילים,

avihuav

New member
מנסים שוב

לאורך כל הדרך אני מנסה להוריד את המיגלש של ת' מעל המיגלש שלי, אבל לא צלחה דרכי, רק בדרך זו יכולנו לגלוש, בנוסף לזה שידינו מתחת לידיו ומרימים אותו כל פעם ומיצבים,

avihuav

New member
----סוף הדרך

מרימים את הרגל, אבל שום דבר לא עוזר עד לנפילה, וןהחבטה של המיגלש ברגלי, יצאתי חבול אבל מסופק, עד כאן חויה זו , אומרים תמונה שווה אלף מילים, אבל גם תמונה לא יכולה לתאר את המציאות ואת החיוך על פניהם ופנינו, שבת שלום לכולם.

Kטלנית

New member
מלאכים../images/Emo24.gif

יש לא רק בשמים אלא גם כאן על האדמה עם כל הבלגנים החדשותיים פתאום בא אחד כמוך ומזכיר ומסביר למה אנחנו כאן, ולמה בחרנו לחיות פה במדינה הזו.
אתה וכל החבר'ה שלך פשוט מדהימים ומקסימים עושים מכל הלב ללא תמורה אני מאחלת לך ולהם רק שתמשכו ככה והרבה בהצלחה.

למעלה