האשליה הגדולה

yofiel

New member
האשליה הגדולה

לפני בריאת העולם היינו כולנו מחוברים , כולנו עמדנו בנקודה אחת ביקום , ביחד , מאוחדים. ואז התפוצצנו לאינסוף רסיסים , מתפזרים לכל עבר , וכל ניצוץ נשאר לבד , ושכחנו איך זה להיות אחד. שכחנו שגם אם פיזית אנחנו נפרדים , אנחנו עדיין גוף אחד , נשמה אחת גדולה , נשמת היקום. האדם נברא בצלם האלוהים , כמו שאלוהים הוא נשמת היקום , והוא קיים בכל אחד , כך גם אנחנו הנשמה של הגוף , והיא קיימת בכל תא ותא , וכל התאים עובדים בצורה מסונכרנת ומושלמת - באחדות. לכל אחד יש תפקיד אחר , לכל אחד יש את היחוד שלו. המח לא מזלזל ברגל בגלל שהיא טיפשה , לרגל יש את התפקיד שלה , ובלעדיה הגוף לא יהיה מושלם. כך גם אנחנו , חלקים של אחד גדול שלם , וכולנו אחד. ובעולם זה , עולם של אשליות , אנחנו כבר לא זוכרים שכולנו אחד , מרכיבים משהו גדול יותר. כולם מתפלאים למה העולם נמצא במצב כל כך רע , כל כך הרבה כאב , מלחמות , רעב , סבל , פשע... הכל בגלל ששכחנו איך עובדים בתור גוף שלם. כל אחד דואג לעצמו בלבד , ולא חושב על אחרים , כי הוא לא מבין שגם האחר הוא חלק ממנו. אם בטעות היית מכניס אצבע לעין , אז היית נושך את האצבע בגלל שהיא פגעה בעין?? נשמע מחשבה מאוד טיפשית נכון? זה בדיוק מה שאנחנו עושים כל פעם שפוגעים בנו ואנחנו מחזירים. אנחנו בתגובה , במקום ליצור משהו , אנחנו פועלים כמו רובוט. רובוט בידיו של השטן. ואהבת לרעך כמוך. ברגע שכלל זה יתקיים , יהיה שלום עולמי , לא תהיה עוד סיבה למלחמות או לפשע. למקור של כל הצרות שלנו זה האגו , המחשבה על עצמנו בלבד , הרצון לקבל. רוצים עוד ועוד , ולא אכפת לנו על מי נדרוך כדי לספק את הרצון הזה. ולאן זה מוביל אותנו? לעוד מלחמה. אישית או לאומית , זה כבר לא משנה. השטן עובד על פי שיטת divide and conquer רק אם נתאחד ונדאג אחד לשני נוכל לשפר ולשנות את העולם. האיחוד קיים ברמת הנשמה , אך אנחנו לא מודעים לכך. אם לא נצא מהאשליה , נמשיך לגרום סבל לאחרים ועל ידי כך לגרום סבל לעצמנו הכל נמצא בידיים שלנו , אנחנו יכולים לעשות את השינוי תנו לאור שבפנים לזרוח באור ואהבה יופיאל המלאך

heaven1

New member
לצערי ... אנשים הופכים לפחות

ופחות מודעים לסביבה שלהם הרבה יותר הופכים להיות אגואיסטים ולא כולם מוכנים להחשף בכדי לא להפגע זה הופך להיות קשה מיום ליום לדעתי אני לא תמיד חושבת על עצמי.. ונפגעת לא מעט מרוע או אדישות של אנשים לאחרים אבל.. אני חושבת שאם אני ואתה (אני יודעת שאתה מאוד מאוד מתחשב ,ככה נשמע) ועוד כמה אנשים סביבנו לא נחשוב פעמים שאנחנו עוזרים לאחר אם נצליח להעביר את המחשבה בראש שלנו - שכן אפשר לעשות משהו לאחר מבלי שייצא לנו משהו מזה אז אולי העולם יראה טוב יותר כי אנשים כמוני כמוך ואולי כמו אנשים שבאים לכאן יהיו מוכנים לעזור לאחרים רק בשביל לעזור בלי אינטרס אישי הלוואי חלומות פז

יאיר א.

New member
אני מאחל לך שבאמת

יש לך מושג על מה שאת מדברת ושבאמת אין אינטרס אגואיסטי בליהיות ``מורה``

heaven1

New member
תודה אם היית מכיר אותי היית

יודע שאני בחורה ללא אינטרסים

למעלה