האשה באדום

האשה באדום

אני שוחה לי בבריכה המחוממת, הזכרונות מהלילה הקודם מציפים את המוח. כמה היא סקסית, ואיך לא יכלנו להפסיק, ואיך הידיים שלי טיילו על הגוף שלה כל הערב, ואיך הלשון שלה חקרה את גופי, וכל האנחות והליטופים והנשיקות והחיוכים, ואיך היא העירה אותי באמצע הלילה והתיישבה עליי, והטריפה אותי, וגמרה בצעקה שמזל שזה חורף והכל סגור אחרת כל השכנים היו מתעוררים, ואיך בשבע בבוקר היא שוב העירה אותי, מבקשת עוד קצת הנאה לפני שהיא טסה לחודש, סוחטת ממני את טיפות העונג האחרונות, הולכת למקלחת, חוזרת ערומה, מטפטפת עליי מים, "נתראה בעוד חודש", נשיקה רטובה, וזהו, עכשיו איך אני אמור להעביר חודש שלם בלי הסקסית המתוקה שלי ? וואוו, איזו זיקפה נהייתה לי מכל הזכרונות האלה... אני שוחה כבר חצי שעה, וכבר התעייפתי, אבל אני לא יכול לצאת מהמים כשבגד הים שלי כמעט מתפוצץ... אני ממשיך לשחות, ופתאום מתחיל גשם, בהתחלה זה רק טפטוף, אבל אח"כ הוא מתחזק והופך למבול של ממש, טיפות המים צונחות בכבדות על גג הבריכה, ואני נזכר שדווקא היום חניתי רחוק. המחשבות על החנייה מחזירות את התפיחה בבגד הים לרמה סבירה, ואני מחליט לנוח קצת בג´קוזי, לחכות שגם הגשם יירגע. בג´קוזי יושבים שלושה בחורים, כנראה שאפילו בפנטזיות לא הכל מושלם...אבל בחוץ מבול, ואני מחליט בכל זאת לחכות בג´קוזי. עוברות שלוש דקות, והיא נכנסת. רגליים ארוכות, בגד ים אדום, רטוב, צמוד לגוף, מבליט את הקימורים, שיער אדמוני קצוץ. כל הבחורים מנסים למשוך את תשומת לבה, אבל היא יושבת עם עיניים עצומות, מעניין על מה היא חושבת. חמש דקות עוברות, ושלושת הבחורים יוצאים מהג´קוזי. בכל זאת בפנטזיות הדברים מסתרים כמו שצריך.... היא פוקחת את עיניה, הן יפות. "הסתכלתי עלייך כששחית במסלול לידי", היא אומרת, "כל הזמן חייכת", ואני שוב מחייך. "חיוך שווה אלף מילים", היא אומרת כשכף הרגל שלה מטיילת על כף רגלי השמאלית. אני לא מסוגל לדבר, רק לחייך, ופתאום היד שלה מלטפת את הירך שלי. היד שלי מלטפת את הירך שלה, ועכשיו גם היא מחייכת... שלושת הבחורים מתקרבים חזרה לג´קוזי. "שנלך למקום עם יותר פרטיות", היא שואלת. אני יוצא מהג´קוזי, מושיט לה יד ומסייע לה לצאת גם. היא מנצלת את ההזדמנות לליטוף מהיר, "תחכה לי ליד המלתחות", היא מחייכת. (המשך יבוא, אני מקווה....)

ואני סבלנית עד גבול מסויים..../images/Emo8.gif

מחכה בקוצר להמשך כי הכל נתן לי טעם של עוד תחושה של עונג עדינה נעימה ומהנה. מלאכית כחולה

איך אוכל לאכזב אותך ?

מלאכית כחולה ומתוקה ?

שוקולד מתוק שאתה../images/Emo13.gif

זהו שעדיין לא כתבת המשך ואני מאוכזבת. אבל אני דורשת פיצוי פיצוי מתוק וכחול ואין כמו פיצוי שכזה
מלאכית כחולה

לשוקולד המתוק, שיודע לספר....

הי אתה, מה זה המשך יבוא? ועוד אתה מקווה? ככה אתה משאיר אותי במתח שכזה, בשאתה לה שם מחכה??? מהיודעת לגעת שלא יכולה להתאפק ורוצה שתמשיך..

יודעת להתאפק

יש לי תחושה שאת, שמיטיבה את לגעת, יודעת גם להתאפק מעט, כשצריך, ואחרי מעט איפוק וציפיה - ההנאה הרבה יותר גדולה...

שם הורד

New member
ההנאה אחרי התאפקות

מוכפלת ומכופלת הציפיה הנגיעה ההתקמרות של הגוו עם המגע של האצבעות שמלטפות מגששות חוקרות בודקות נרטבות מרטיבות נשלפות בעדינות ללקק אותן להריח אותן מבושמות בריח חרמנות של יום שמש חמים של בצהרי היום

שם הורד

New member
וזה עושה לי חם

ורטוב וטוב כשאני נזכרת כמעט חשה עכשיו את המגע המחודש סוחף בגלים

למעלה