הארת היום...

meital G

New member
הארת היום...

פסק זמן (הרגיל) ממש ממש ממש מגעיל. כל פעם שאני אוכלת אותו בזמן האחרון, אני מגלה את זה מחדש. מה קורה פה!? הטעם שלו השתנה? אני השתנתי? איפה הבעייה? ואתם? מה חושבים עליו?

אומרים../images/Emo85.gif

הרבה שהפסק זמן הלבן יותר טעים זה בגלל שאת חולה על הטימ טאם ועכישו הכל ייראה לל פחות טעים או שזה במיקרה חד פעמי לא היה לך טעים

liti

New member
גדול! זה בגלל הטים-טם!

כבר עסקנ בעבר בעניין הפסק זמן שטעמו השתנה ואפילו בזמנו התקשרתי למוקד של עלית שם הכחישו באופן חד משמעי שהם שינו את המרכיבים ולא היה ברור להם למה הטעם שונה. כנראה שנועה צודקת- התרגלנו לדברים טעימים יותר לכן הדברים המוכרים כבר לא משהו... זה כמו לאכול כל יום בבית אוכל רגיל ואחר כך לאכול שבוע במסעדה, פתאום הטעמים המוכרים מקבלים טעם שונה ולא טעימים כפי שהיו בעבר...

../images/Emo24.gif אוך אוך../images/Emo85.gif

אין כמוני ממש ניהיה לי עכשיו
על הפרצוף כנראה שזה ממש התחום שלי
כולם אומרים לי
הפורום הזה נועד לי מאווהה:):)..... בידיוק למשל בן אדם מכוני שששננתיים לא נגע בשווקלד כי יש לי בעיה עם המרכיב בגוף
מרוב שהייתי אוכלת עם אני הייתי אוכלת עכיוש זה היה לי מאוד טעים :)

idanyd

New member
מצטער, אבל

לאכול "עכיוש"? זה דווקא ממש לא נשמע לי טעים. ונצל"ש - בטח כבר דיברתם על זה בעבר, אבל תהיתי - איך אתם אוהבים את הטים-טם שלכם? באיזה טעם ועם אילו תוספות (שוקו, קפה, נטול)?

../images/Emo12.gif?../images/Emo85.gif

לא הבנתי לא טעמתי את זה אבל ה-שוקו כמובן נישמע לי הכי טעים מה זה טימ טאם נטול זה בטח כמו וופלה רגילה לא?

meital G

New member
נועה, עידן ניסה להיות מצחיק...

(מניסיון, לעיתים זה אפילו מצליח לו!) את פשוט כתבת: "עם אני הייתי אוכלת עכיוש זה היה לי מאוד טעים :)" . והוא התחכם וכתב.. "לאכול "עכיוש"? זה דווקא ממש לא נשמע לי טעים | לכן להבא אנשים יקרים כדי למנוע אי הבנות, לפני שאתם שולחים את ההודעות בדקו אם יש לכם שגיאות כתיב. ו
ברוך הבא לעידן
! דעו, כבר זמן רב אני מנסה להביא את הילד לפורם. הוא באמת נכס.

idanyd

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

אדאג לכך שלא כל נסיונותיך יהיו לשווא
. ואני דווקא חושב שהעקיצה שקטנה שלי דווקא כן הייתה מצחיקה, בנסיבות המתאימות. ועוד משהו קטן - אני לא ילד! אני כבר גדול. אני אוכל לבד, שותה לבד וקושר נעליים לבד!

../images/Emo15.gifהפסק זמן הרגיל באמת השתנה...

אני אוכלת בדרך כלל את הפסק זמן RED החדש - הרבה יותר פריך וטעים... אה, ואני מכורה לשוקולד רוזמרי קלאסי ( חום טעם אגוזים )...
י שלכם פורום משגע ומתכונים שיש להם הרבה שימוש אצלי...
מישהי פה אמרה לי לא להיות יותר קוראת סמוייה בפורום אז הנה אני...
קרין, בת 24 אוהבת מאוד שוקולד וקפה ארומה ( למיש מכיר: קקאו, חלב חם , שוקולד שנמס למטה... אפשר להשיג בבתי קפה של ארומה - טעים ומומלץ מאוד !!! )
ביי...

../images/Emo6.gif סורי לא הבנתי../images/Emo85.gif

לא חשבתיש זה בדיחה חשבתי שזה סתם משפט ולא הבנתי
|לחיבוק| אבל עכשיו אתה חייב לאודות שהממתק עכשיוש הכי טעים ביקום לא?

האא חחחח סורי../images/Emo85.gif

זה לא שאני לא מבינה צחוק NOT אני תמיד מבינה
.... אבל לא הבנתי מה הוא כתב ובטעות יצא לי לכתוב בימקום עכשיו יצא לי עכשיוש אבל עכשיו הבנתי
דווקא עכשיוש זה המתתק הכי טעים!
....

Aphelion

New member
שיכחישו כמה שהם רוצים

זאת עובדה שהפסק זמן של השנים האחרונות זה לא אותו פסק זמן הישן והטוב שכולנו מכירים ואוהבים. בטוח שהם החליפו חומרים, סביר להניח לזולים יותר, מה שמשפיע באופן דרסטי על הטעם שלו. פעם זה היה הממתק החביב עלי, עכשיו מי נוגע בזה בכלל? כך ירדה גדולתו של הפסק זמן...

mr-j

New member
פסק זמן עם מילקי

הי אנשים-אחלה פורום - מאז שאני מבקר בו בעל הפיצוציה שבחוץ התחיל לחייך אלי בבוקר (מעניין למה) דיברתם על פסק זמן והזכרתם לי איך היינו אוכלים אותו בצבא -וזה פשוט מאד-משתמשים בו בתור כפית למילקי כשכל כמה נאגלות עושים ביס-שווה לנסות יום נעים וטעים לכולם J

למעלה