הארקה וייצוב מתח

with the bit

New member
הארקה וייצוב מתח

שלום. בחודשיים האחרונים נפגעו לי 2 מכשירי חשמל (טלויזיה ודיוידי) ויש גם מחשב כמובן השנאי של הדיוידי מרעיש ובטלויזיה בורחים הערוצים. מישהו אמר לי שזה א.או בגלל שאין לנו הארקה בבית (גרים ק.1 ויש כ 40 מ עד לברז כמה זה צריך לעלות) ב. בגלל שיש נפילות מתח רבות וצריך להתקין מייצב על לוח החשמל (כמה זה צריך לעלות האם זה מה שעליי לעשות?) אני יודע שחשוב שנתקין הארקה, אז אין צורך בהטפות, זה קורה בימים אלו אני אשמח לעצתכם בנושא הפגיעה במוצרים ומחירים כמובן, כדי שלא יעבדו עליי. תודה רבה מראש

asher40

New member
הארקה - תגובה

שלום לך , ע"מ לקבל מחיר שיתאים לעבודה הספציפית ,כאדי לקבל שתי הצעות מחיר. אני גובה על 40 מ' מוליך 10 ממ"ר בתוך צינור מרירון 3/4 ,בין 350 ש"ח ל 400 ש"ח תלוי בקושי העבודה ומדובר במחיר עבור הגעה רק לעבודה הזו. אם מגיעים לדברים נוספים יכול להיות שאפשר לדרוש 300 ש"ח. בדוק והשווה. בהצלחה , אשר.

יש היום מכשיר חדש שנקרא משגוח

הוא כבר רץ שנה בשוק והוא אמור לפתור את כל הבעיות שנגרמות , אם זה תקלה מחברת חשמל שיכולה לשרוף את כל המכשירים ואם זה בעיה של ייצוב מתח כמו כן הוא גם מחליף את ממסר הפחת שבבית בקיצור יש בתוכו את כל ההגנות שמומלץ למערכת החשמל אם ה מבחינת נזק לציוד חשמלי ואם מבחינת הגנה נגד התחשמלות ..הוא יושב בתוך לוח החשמל העניין הוא שהוא יחסית יקר אני לא יודע בדיוק את המחיר אבל בן 1000-1500 שקלים .

למעלה