הארכת תוקף חוזה

אמא קחי

New member
הארכת תוקף חוזה

בוקר טוב,
עומדת בפני הארכת חוזה שכירות שנה שלישית. שנה שנייה הארכנו באמצעות נספח (בן חצי עמוד שניסחנו ביחד) שבו נקבנו בתאריך ההארכה, תוקף, שינוי אחד (זכות הודעה מוקדמת לשוכר) וציינו שיתר פרטי החוזה המקורי ללא שינוי ושנספח זה אינו מחליפו.
אודה על הבהרות לסעיפים הבאים:
1. האם ההארכה הנוכחית צריכה להיות כנספח לנספח או נספח לחוזה המקורי או נספח לחוזה + נספח של שנה שעברה? האם רצוי לחתום (שוב + תאריך עדכני) בגם ראשי תיבות שוב על החוזה המקורי והנספח הקודם או מיותר?
2. אנו מכניסים תוספת נוספת, זכות הודעה מוקדמת למשכיר. האם פשוט לציין כסעיף בנספח החדש?
3. אנו עשויים לחתום לפני תום השכירות הנוכחית (נוחיות תזמון) אך ברצוני שתוקף הנספח יהא לא מיום החתימה אלא מיום השכירות הראשון של השנה. האם זה ברור ברגע שכותבים תוקף הנספח?
4. הדגשנו בנספח הקודם שאם תמומש ההודעה המוקדמת שלי ההמחאות יוחזרו לשוכר. האם עתה משנכנסה זכות ההודעה המוקדמת גם למשכיר אוכל להוסיף עוד משהו מחייב, כגון חל איסור על המשכיר לפרוע, חייב להחזיר לי אישית ולא יאוחר מיום העזיבה, אין לקזז תשלומים אחרים וכו'? אני משלמת לו בצ'קים דו חודשיים דחויים ונותנת לו את כולם מראש.
5. האם יש עוד הארה מקצועית? תתקבל בתודה.
סה"כ היחסים טובים מאד אבל הדירה לא זולה, אני שומרת עליה מצוין והצורך בשמירה אופטימלית על זכויותי חשובה לא פחות.
תודה רבה!

תשובות

1. החוזה + הנספח הם חלק אחד ועכשיו יתווסף להם נספח נוסף. אין צורך לחתום שוב על מסמכים קודמים.
2. אפשר.
3. לא הבנתי את השאלה.
4. ניתן להוסיף כל מה שמוסכם על שני הצדדים

למעלה