הארכת חוזה

הארכת חוזה

השאלה מופנית בעיקר למירב,
אבל אשמח אם אחרות בעלות ניסיון יענו.
התבשרנו על כשלון רביעי
ואני לא יכולה שלא לתהות -
אם חלילה נעבור עוד 2 ניסיון ללא הצלחה, האם יש אפשרות להאריך את חוזה הפונדקאות?
בהנחה כמובן שגם הפונדקאית וגם ההורים המיועדים מעוניינים בכך.
יתרה מכך - נשארו לזוג שלי עוד 7 עוברים מוקפאים (ואין עיניין בתרומת ביצית)
כך שטכנית, בסופו של החוזה,אם לא אקלט להריון באחד משני הניסיונות הבאים, ישארו להם 3 עוברים
ואז לא תהיה להם אפשרות להתחיל הכל מחדש עם פונדקאית אחרת, נכון? או שאני טועה?...

מירבי*

New member
החוזה

ערב אביב יקרה, ראשית, צר לי מאוד לשמוע על הכשלון הרביעי..אני מבינה כמה קשה לך וכמה קשה לזוג ומחשבות מסוג אלה שאת מעלה כאן הן בלתי נמנעות בסיטואציה שנוצרה.

כדי להאריך את החוזה צריך לפנות לוועדה, זה הליך פשוט וקצר. הרופא המטפל שלכם צריך לכתוב מכתב ולסכם את הטיפולים שעברתם ואת המלצתו לטיפול או שניים נוספים.
ההיגיון שלך בריא לגמרי,ואת בהחלט לא טועה. כפי הנראה הם לא ילכו לתהליך חדש עם 3 עוברים.

בהצלחה ושבת שלום

תודה רבה יקירתי

אני מקווה שבכלל לא נצטרך את הארכת החוזה
ושאחד משני הניסיונות הבאים יהיה המנצח

VNRN

New member

הועדה מאריכה הסכמים.
בת כמה האם המיועדת? מאיזה גיל העוברים שלה? יש לה ילדים בבית?
לא נראה לי שתהיה פונדקאית שתסכים להיות עם זוג שיש לו רק עוד 3 עוברים ושכל הניסיונות עם פונדקאית אחרת נוצלו עד תום.
חושבת שכבר כתבתי לך באחד השרשורים את הסיפור שלנו. בכל אופן בראשי פרקים:
1. מבחינתי תרומת ביצית היתה יהרג ובל יעבור. אימוץ אפשרות. תרומת ביצית לא. עד כדי כך שהייתי מוכנה לוותר על ילד.
2. אחרי שלושה כשלונות עם הפונדקאית, כולל הריון שהסתיים בשבוע 7 שיניתי את דעתי.
3. ברגע האמת, אחרי שלא נותרו עוברים ובגלל שהגעתי כבר לגיל 44 הסיכוי להריון מביציות שלי נע סביב 0, בחרתי בתרומת ביצית.
4. ההחלטה היתה מאוד מאוד קשה ולוותה בהתייעצות עם פסיכולוגית ובקבלת חוות דעת שניה מקליבר נוסף בתחום הפוריות.
5. בהסכם שלנו לא הסכמתי בכלל להתייחס לתרומת ביצית ולכן היינו צריכים לחזור לועדה עם תיקון של ההסכם.
6. הועדה האריכה לנו את התקופה ושאלו גם כמה ניסיונות נוספים אנחנו מבקשים.
את מוזמנת לדבר איתי וגם האם המיועדת.
בהצלחה!

תודה!

האם המיועדת בת 37 אבל העוברים מגיל 33 או 34 ויש לה ילדה בת 6 וחצי.
לגבי תרומת ביצית - קטונתי מלדבר בשמה אך אכן הבנתי שמבחינתה זהו קו אדום, בעיקר בגלל הילדה שישנה.
אני כל הזמן שומעת ממנה משפטים כמו "מקסימום, לפחות אני יודעת שיש לנו את X" וכו', כך שאני באמת לא חושבת שהיא תשנה את דעתה...
גם אם כן, זה בוודאי יקרה בתהליך חדש עם פונדקאית אחרת.

VNRN

New member
יש סיכוי שתחזירו 3 עוברים?

האם דיברת איתה על זה?
יש לכם מספיק עוברים וזה יגדיל את הסיכוי לקליטת הריון.

לא חושבת

היא התייעצה על זה עם איזשהו רופא שאמר שזה לא מעלה את הסיכויים להריון, אלא מעלה את הסיכויים להריון מרובה עוברים.
היא לא רוצה להחזיר יותר מ2 כדי לא "לבזבז" את העוברים
(ומאוד בצדק, כל עובר כזה הוא יקר מפז)

למעלה