הארכת זמן בחלום

• פותח הנושא DLS2
  • פורסם בתאריך

DLS2

New member
הארכת זמן בחלום

יש כמה דברים שלא מובנים לי בקשר להארכת זמן בחלום: 1. עד כמה זמן אפשר להאריך את זמן החלום? 2. מישהו מכאן הצליח להאריך את החלום שלו להרבה זמן? (כמה שעות\ימים וכו') 3. באילו שיטות משתמשים לשם כך? תודה רבה מראש לכל העוזרים.

oobe

New member
תשובה

בתאוריה אפשר להאריך את זמן החלום הרבה. כשהחלום מתחיל להימוג,ואפילו לפני,תסתובב סביב עצמך או שפשף את כפות ידיך זו בזו. כללית נסה להחזיק את התודעה בתוך החלום מאשר לתת לה לחזור לגוף.עצם המחשבה והמודעות לזה כבר ישפרו מאוד .

Roy1232

New member
יש לי השערה קטנטנה

שמתבססת על יכולותיו המדהימות של המוח האנושי. זה הולך ככה: ההנחה הראשונית שלי היא שהמוח יכול לעבד מספר גדול מאוד של חוויות בזמן קצר מאוד. מכאן, זה אומר שאם נאיץ בחלום את קצב עיבוד המידע של המוח, אנו נחווה את החלום כחלום ארוך ברמה קיצונית. זה נובע מכך שתפיסת הזמן שלנו פשוט קיימת משינוי לשינוי (דוגמה: אם פתאום כל החומר ביקום (וזה כולל את הגוף שלך על כל התהליכים בו) ייעצר ל100 מיליארד שנים ויחזור לתנועה כאילו לא קרה כלום, האם זה ייראה לך כאילו לא עבר זמן כלל? התשובה שלי היא כן). הדבר היחיד שיכול להתקיל את הדוגמה החביבה (והמציאותית בספק) הזו הוא צופה מהצד שיחווה את פרק הזמן הנ"ל כ100 מיליארד שנים. אבל נניח שכל הדברים הקיימים נמצאים ביקום שקפא. לאן אני מנסה להוביל - לדעתי המפתח להארכת חלום הוא הארכה רמאית כזו, לגרום לעצמך לחוות בשנייה אחת פי 100חוויות משאתה חווה בשנייה אחת במציאות. אני מניח שתהיה סכנה לכאבי ראש
יש שיטה ריאלית יותר, והיא פשוט (כמו שכבר אמרו מעלי) להסתובב במקום כשהחלום קרוב לסיומו. אבל הדרך הזו לא מעניינת, כי במקרה הכי טוב אורך החלום יהיה שעה.

oobe

New member
או הו הו

ואיך בדיוק תגרום לזמן להאיץ?? לא משנה.אתה לא צריך להתאמץ למצוא פתרון כיוון שתארת את מה שקורה ממילא. אין קשר בין הזמן שחולף במציאות הפיזית הכללית המשותפת לבין הזמן שחולף בחלום.כלומר כשבשעון עברו 10 דקות אתה עשוי לחלום חלום ארוך ומפורט שבו עברו כמה שעות.

אני זוכר שהיה כאן פעם שרשור בדיוק בנושא הזה

שאלו באחד השרשורים איך זה שלפעמים חלום של 5 דקות במציאות נראה בחלום עצמו כמו שעה שלמה ואפילו כמו כמה שעות. התשובה היתה שבגלל שבזמן שינה המוח מקבל הרבה פחות מידע מהעיניים (כי הן עצומות) ומהאוזניים ומשאר החושים הגופניים זה מאפשר לו לבצע עיבוד נתונים (=מחשבות) במהירות הרבה יותר גבוהה ולכן הוא מספיק בכל דקה לבצע פי כמה יותר פעולות מאשר בדקה של ערות, וזה מוביל בעצם לתחושה של זמן הרבה יותר ארוך בחלום כי בכל דקה אתה מספיק לבצע הרבה יותר פעולות ומחשבות.

DLS2

New member
תדה לכולם

אבל בצורה המעשית: האם הצלחתם להאריך את הזמן בחלום שלכם להרבה זמן תוך כדי צלילות רבה?

oobe

New member
מעשית

חלום צלול התחיל להישמט ממני (או אני ממנו). התודעה התחילה להתעורר בגוף.התעלמתי מהמציאות הפיזית התרכזתי בחלום חיכחתי את כפות הידיים (בדמיון) וחזרתי להיות כולי בחלום הצלול.לי אין זיכרון של חלום צלול ארוך במיוחד.

silverhawk

New member
השאלה היא למה אתה קורא 'להאריך'

השיטות להגברת הצלילות מובילות באופן קבוע להארכת החלום, מאחר והן מונעות ממך להתעורר. אבל אני מניח שהכוונה שלך היא לא להארכה של מספר דקות, אלא לגרום לחלום להמשך שעות, ימים וחודשים. אז ככה, היה לי חלום צלול שנמשך (בזמן סובייקטיבי, כמובן) בסביבות היום+, אבל אני לא יכול לקחת קרדיט על זה - זה פשוט קרה, לא בעקבות משהו מיוחד שעשיתי. אבל בכל מקרה, בהחלט אפשרי.

DLS2

New member
וואו !

ברור שהכוונה לזמן סובייקטיבי. חלום צלול שנדמה כאילו ארך יום ויותר זה אחת השאיפות שלי בכל הנוגע לחלומות צלולים, כי אפשר להספיק הרבה דברים ובטח הצלילות בשמיים. - - ואתה השגת את זה !
כזה דבר רציתי לשמוע, תודה.

למעלה