הארכת בולם שאלה

Mosheco1212

New member
הארכת בולם שאלה

שלום לכולם יש לי בולם rock shoxs recon race 100 מ"מ אמרו לי שיש אופצית הארכה של הבולם אצל היבואן בעוד 15 מ"מ. השאלה שלי האם זה אפשרי. כדאי .והאם זה לא יפגע בבולם מכיוון שפותחים אותו. ההארכה של הבולם היא לצורך סינגלי. תודה לעונים.

bikingstudent

New member
תשאיר על 100

הבולם עובד, עובד טוב ? -אם לא עובד טוב אז שלח לקובי(היבואן) ועל הדרך עם הטיפול שיגדיל את המהלך אם הוא אכן עובד טוב! אז למה לגעת ? -אם אתה מרגיש וחושב שעוד 15מ"מ מקדימה יהפכו את הרכיבה ליותר מהנה\נוחה\זורמת לך על זה אבל בדרך כלל עדיף לפתוח בולם כמה שפחות *אלא אם עושה בעיות אני בדעה של "אם זה עובד אל תיגע"

מזכיר לי בדיחה ../images/Emo6.gif

על אבא תכנת שהולך עם בנו לים "אבא" - שואל הבן, "מדוע כל בוקר השמש זורחת במזרח ושוקעת במערב"? "בן" - אומר האב, "אם זה עובד - אל תיגע בזה !"

bikingstudent

New member
לצערי

ניתקלתי בבולמים שחזרו מ"טיפול" כזה או אחר ופתאום לא עבדו כלכך טוב , לא מדובר רק על רוקשוק מצד שני גם היו כאלו שעבדו ותיפקדו בדיוק כפי שהיו אמורים לתפקד אחרי הטיפול עניין של מזל -אישית לא הייתי מנסה את מזלי על המזלג שלי -אלא אם הוא דורש טיפול

taz3k

New member
אם אינני טועה רוקשוק ריקון ניתן לשנות ל-130

היה לי כזה פעם וקובי טען שאפשר לשנות לאורך מהלך של 130 מ"מ (כנס לאתר רוקשוק שם קיימות כל האפשרויות). בסוף לא ביצעתי כי מכרתי את האופניים, שים לב אבל שאופניים שלך יכולות לקבל 130, עיניין של שינוי גיאומטריה- נזק לשלדה, התנהגות האופניים וכו'.

למעלה