הארי

• פותח הנושא Yin
  • פורסם בתאריך

Yin

New member
הארי

האם יש לך מושג היכן המאמרים שדרול כתב, על מדיטציות, אגו וכו´? אני מחפש אותם. תודה, עדי

אינקה

New member
../images/Emo20.gif תמשיך לחפש ידידי

האמנם לא הבנת שמאמרי ביקורת על המ"ט אינם "פוליטיקלי קורקט" בפורום זה?

hary_i

New member
המאמרים...

מחקתי את המאמרים שדרול כתב מכיוון שלא מצאתי אותם מתאימים לפורום. המאמרים היו שיטחיים מדי ולא ברמה שהייתי רוצה את הפורום.

Yin

New member
המממממ

למיטב זיכרוני היו מספר מאמרים לא רעים, מעבר לשיטות מדיטציה שאותך וודאי לא הרשימו. אני מחפש דווקא את המידע שהיה שם על התפתחות האגו, אנרגיות, צ´אקרות וכד´. האם יש לך, הארי, מקורות מידע טובים יותר? ושאלה נוספת, האם מנהל פורום צריך להיות צנזור או לתת למשתתפים להחליט? תודה, עדי

Yin

New member
דרך אגב

מה היה כל כך רע בדעתו של דרול על הטאו טה צ´ינג ופרשנותו לטקסט זה, שגרם לך למחוק? שוב תודה, עדי

גם אני אשמח לקבל את המאמרים.

אולי אפשר לשים אותם תחת קטגוריה בסיווג "הפורום הקודם" או "מאמרים של המנהל הקודם" או כל דבר אחר? או לפחות להעלות אותם לזמן מוגבל, כדי שנוכל להעתיק אותם אלינו, אם הם לא מתאימים לפורום לדעתך? הייתי שומר אותם, אבל לא העליתי על דעתי שהם יימחקו. הנחה הגיונית בעיני היא להניח שהמערכת של "תפוז" שומרת על מידע... לא חשבתי שיש צורך שאשמור אותם אצלי בהרד-דיסק, אלא שפשוט אכנס לפורום מדיטציה בכל פעם שארצה להציץ בהם...

drall

New member
הארי לא מחק את המאמרים שלי

אני לא ממש בטוח שהוא מסוגל. בכל אופן השארתי לו אחד שיוכל להתאמן. אני מחקתי אותם. מי שרוצה מאמר מסויים יכול לפנות אלי באימייל (לא בפורום ולא במסרים) אני אשמח לעזור. דרול

hary_i

New member
שלום דרול

אתה מוזמן גם להשאר בפורום, למרות שאנחנו לא מסכימים על הרבה דברים...

אינקה

New member
../images/Emo20.gif משהו כאן לא ברור

אם דרול מחק את המאמרים של עצמו, מדוע הארי כתבת שאתה עשית זאת וגם הבאת נימוקים לכך?

hary_i

New member
הבנת הנקרא...

כדאי שתקרא את מה שדרול אמר, הוא מחק חלק מהמאמרים הוא אומר שהשאיר אחד, בעצם הוא השאיר נדמה לי יותר מאחד אבל זה לא ממש חשוב. אני זוכר שמחקתי שני מאמרים, יתכן והיו עוד שהוא מחק אותם בעצמו.

למעלה