הארי פוטר

הארי פוטר

כמה מתושבי קיימברידג` שבבריטניה קראו כנראה יותר מידי את הארי פוטר,אחרת קצת קשה להסביר איך קטחה באחד הפאבים המקומיים הפכה למלחמת קוסמים. התקרית ארעה שלשום כאשר המשטרה נקראה לעזר קטטה שפרצה ב``מידלסקס לאונג``. השעה היתה קצת אחר חצות כאשר צעיר בן 26 טען שהוא קוסם,התרומם ממושבו ופנה לאדם אחר ואמר :``הי,אני מכיר אותך,נפגשנו בחנות הקוסמים``. לטענתו,האיש ניסה להשתיקו ואמר:``אנלא מכיר אותך`` אך כשההודיני המקומי סירב לשתוק נגח בו עמיתו בקצה ראשו.מדיווחי המשטרה הוא לא הסתפק בנגיחות ואף הכה את הקוסם האומלל כמה פעמים>>>

המשך

עוד נכתב בדווח המשטרתי כי בעוד הקוסם נסה ללחש את דרכו מחוץ לטווח המהלומות הצטרף צעיר נוסף ידידו של התוקף ובתום הקטטה נעמד הצעיר המוכה וסירב לקבל טיפול וכמובן שהאברה קדברה לא עזר להעלים את החבורות... האם אתם חושבים שאכן יש עולם של קוסמים ושג`י קיי רוליינג כתבה יצירה מופלאה בעלת 7 כרכים כדי לתת ולהראות נגיחה מעולם קסמים אמיתי וכדי שנדע שיש כזה דבר??? האם נראה לכם שגם מחוץ לכדור הארץ שאנו חיים בו אז יש עוד כדורים בגלקסיה שגם בהם יש יצורים חיים ואיננו יודעים מקיומם???

קסמאישי

New member
האם יתכן שיש

מציאויות מקבילות וייקומים מקבילים שאנחנו לא יכולים לתפוס או לדמיין את חוקי הטבע שלהם

זה נראה שאת קראת יותר מידי הארי

פוטר וספרות בדיונית.. ובקשר לשאלתך,ישנם עדויות על קיומם של חייזרים ועבמ``ים בחלל החיצון אך עדויות אלו מפוקפקות מכיון שהעידו אותם אנשים מפוקפקים...אותי באופן אישי נורא מאתגר לפגוש חייזר בגודל טבעי..

נכון הדבר!

קראתי את הארי פוטר יותר מ5 פעמים את כל הסדרה וספרות בדיונית זה אחלה של דבר. ובהקשר ליקומים אחרים נראה לי שכתוב על זה משו בגמרא

קסמאישי

New member
מישהוא אמר לי בשם ר` משה פיינשטיין

שהוכיח מאיזו גמ` או משהוא דומה שאין יקומים מקבילים. ובקשר לחייזרים ראיתי בספר `המהפך` ספרים שהוכיחו שאין וספר שמסביר איזה קטע בתנ``ך שמדובר על חייזרים.

קסמאישי

New member
לא בשמים היא אז אין להם איסורי תורה

אם הם בכלל ברי דעת. אבל יכול להיות הוכחה בצורה עקיפה.

למעלה