הארי פוטר 4

yearak

New member
הארי פוטר 4

אוקיי חברה`, א ממש האמנתי למה שאמרו כאן. סקרוטים פוצי תחת? בבקשה - זה כל כך מגוחך. הקיצר, כיתתי היום את רגלי לסטימצקי ופתחתי הארי פוטר 4 בעברית ושם זה היה - סקרוטים פוצי תחת. אוריי - כרגע אני לא יכולה לחשוב על תרגום טוב אבל מה זה הקללות-שין-עליהן-מחילה? זה צריך להיות משהו נקלט כמו הקללות-הבלתי-נסלחות. מה זה החרטה הזה? ולחשוב על כל הישראלים שיקראו את הארי טוטר 4 בעברית *shivering* אולי אני אכתוב תרגום ואפיץ אותו, יש לי כמה רעיונות. ובקשר לפאנפיק - אני לא יודעת מי הולך לתרגם אותם אבל אני לא - לקח לי כמעט שבועיים רק לקרוא אותם. מה שכן - לדעתי הם אפילו יותר טובים מהספרים המקוריים. אגב, סטימצקי ממש חוצפנים!!! הורידו עכשין את המחיר ש להסקולבוקס ל -4 (!) דולר לשני הספרים ובישראל כל ספר עם 40 עמודים עולה 40 שקל. אני על הפרנציפ לא קונה. אם מישהו מוכן להשאיל לי את שלו אני אשמח.

קללות שאין עליהן מחילה?!

עכשיו אני רק יותר נחושה בדעתי להתפרץ לבית של מישהו עם לפידים בוערים....מה זה אמור להביע?! אני אמורה לקבל את ספר 4 עוד כמה ימים ועשכיו אני ממש מפחדת1 ובקשר לסקולבוקס-גם אותם כבר קנינו....אין מה לעשות-סטימצקי שודדי דרכים! הפאנפיקים לא יותר טובים מהספרים-אל תגזימי-אבל גם ממש טובים! כמעט כמו ג`קר רק עם פחות תיאורים...מה שבאמת עושה את זה ליותר טוב...:) -ליאת-

yearak

New member
אני לא מגזימה

סוף סוף סיפרי הארי פוטר שלא מ``מגוננים`` עלינו מפני דברים ``רעים`` כמו קללות, חיי האהבה של הרמיוני ודראקו, עם מיזמוזים, נשיקות, the good stff נשבר לי לקרוא ספרים שכתובים גם לילדים בני 5. חי הפאנפיקטון. ואגב, מישהו מוכן לשלוח לי בדואר את הסקולבוקס שלו ואני אקרא אותם ואשלח אותם חזרה או משהו? אין לי עכשיו 80 שקל לבזבז על שני ספרים ממוצעים מינוס

shai.m

New member
אני-איתך!

סטימצקי פשוט גזלנים! באמאזון אפשר לקנות את הספרים ב4.80 דולר,שזה בערך 19 ש``ח,ואם משלוח חינם אם אתה גר באר``הב! 19 ש``ח לשתי הספרים!!! הספרים האלה לא שווים 80 ש``ח!

רחלי!

New member
40 שקל זה ממש מוגזם!

אני גם מנסה להשיג אותם ממישהו... סטימצקי-ממש הגזמתם הפעם!

למעלה