הארי פוטר-נארוטו

88668866

New member
הארי פוטר-נארוטו

לא יודע כמה אנשים פה בפורום מכירים את האנימה המצליחה נארוטו,אבל גיליתי שיש דימיון גדול בין נארוטו וה"פ. דבר ראשון הדמיות: סאסקה די מזכיר את הארי בכמה מובנים,נראה לי שהמובן הכי זהה זה החותם שאורוצ'ימהו השאיר אצל סאסקה,וזה דומה מאוד לצלקת של הארי. נארוטו מזכיר לי לפעמים את רון בטיפשות שיש להם וזה שהוא חבר של סאסקה כמו שרון חבר של הארי. סאקורה מזכירה לי הרמיוני בגלל החוכמה של שתיהן,למרות שסאקורה מאוהבת בסאסקה והרמיוני מאוהבת ברון. קאקשי מזכיר לי מאוד את עין הזעם מודי,בגלל עין השארינגאן,ובגלל הקשר של סאסקה וקאקשי,והקשר הזה זהה לקשר של הארי ומודי. ההוקאגה השלישי מזכיר לי את דמבלדור. אורוצ'ימארו כמובן מזכיר את וולדמורט גם בגלל מובן הנחש וגם בגלל הרשעות שלו. קאבוטו מזכיר לי את סנייפ,כי שניהם בגדו בטובים ועברו לשרת את הרשע,קאבוטו גם אחראי פחות או יותר למוות של ההוקאגה השלישי וסנייפ אחראי למוות של דמבלדור. הינאטה מזכירה לי את לונה בגלל ששתיהן בעננים. צ'וגי מזכיר לי את קראב וגויל בגלל הגדילה לרוחב שלו. אלה פחות או יותר קווי הדמיון שיש בין נארוטו והארי פוטר,כמובן שגם העלילה לפעמים זהה.

Guid

New member
כן, יש באמת קצת דימיון.

אבל רק בדמויות... אני לא זוכר קטעי עלילה שהזכירו לי את הארי פוטר... אבל ההקבלה נחמדה! XD

Hinamori

New member
בקיצור,

אם רולינג הייתה יפנית, הארי פוטר היה מנגת שונן בשונן ג'אמפ. XD טוב, אז אם כבר השוואות של הארי פוטר לאנימה: Ouran High School Host Club. הארוהי = הרמיוני. חכמות וחרשניות, יכולות להיות מטרה להצקות [הארוהי בגלל שאבא שלה לא גאידמק, הרמיוני בגלל שההורים שלה מוגלגים], אפשר לומר שגם המראה [לפני שהארוהי קיצרה את השיער שלה]. קיויה = הארי, אבל רק בגלל השיער השחור והמשקפיים וזה שאין דמות אחרת. [וההורים של שניהם עשירים, אבל זו לא חוכמה באוראן] טאמאקי = שילוב מוזר של רון וסיריוס + המראה של דראקו. רון בגלל הטיפשות וזה שהוא\הארומיוני זה קאנון נמרח, סיריוס בגלל מה שהפאנון עשה ממנו. היקארו וקאורו = פרד וג'ורג'+אינססט. קשה לתאר כמה הם דומים, זה פשוט מדהים. כל מי שראה את הסדרה יסכים. @_@ רנגה = ג'יני. אין לי מושג, היא פשוט נותנת את ההרגשה... XD; בטח שכחתי משהו ;-; להאני ומורי אין מקבילים, אבל תכל'ס לאף אחד לא איכפת מהם. היוצרים אפילו לא ניסו להעמיק את הדמויות שלהם _קצת_ XD וזה לא כאילו מישהו בפורום הזה ראה את הסדרה או משהו או יקרא את ההודעה או לא עסוק בלקרוא את DH ולדבר על DH בזמן שחנות הספרים הקרובה לבית שלי מכרה כבר את כל הסטוק שלה שעה אחרי שהיא נפתחה ~_~ *מכות לצומת ספרים*

למעלה